.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Малко ф
    Guest

Притеснявам се

С новото ми гадже ми е супер. Но съм адски срамежлива и когато сме сами направо нз кво да правя. Например той мн обича да ме целува по вратлето и около него, но аз нз ако и аз започна да го целувам там той как ще реагира и изобщо нормално ли е момиче да целува момче по връта? А и освен това той почти винаги си държи ръцете на дупето ми. Нормално ли е момиче да обара приятеля си за задника? Плс отговорете ми на тези въпроси

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Абе според мене тва което прави той си е супер нормално ама и ти да го правиш не върви.

Град
    При сенките

Re: Притеснявам се

Цитирай Първоначално написано от Малко ф
    С новото ми гадже ми е супер. Но съм адски срамежлива и когато сме сами направо нз кво да правя. Например той мн обича да ме целува по вратлето и около него, но аз нз ако и аз започна да го целувам там той как ще реагира и изобщо нормално ли е момиче да целува момче по връта? А и освен това той почти винаги си държи ръцете на дупето ми. Нормално ли е момиче да обара приятеля си за задника? Плс отговорете ми на тези въпроси
    Kadeto i da trugnesh da go celuvash nema se drupne;] za guza nz.. zavisisi ot momcheto dali obicha
    Requiem for a dream....

Нормално е всичко, което не доставя неприятни усещания на единия от двама ви. Аз обожавам да целувам мъжки вратове и да пипам мъжки дупета. Просто опитай да се отпуснеш и ако ти се прииска нещо, го направи. А ако той реагира зле, просто не го правИ повече.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Абе целувай го бе, където и когато поискаш, тфа си е супер нормално, неа кфо да се косиш. Събери повечко смелост и си го гушни ... имаш тренинг предполагам, гушкала си кукли и плюшени мечета

ако не опиташ няма да видиш реакцията му...престраши се...няма да те ухапи или да се отдръпне...така ще разбереш къде му е приятно да го докосваш и целуваш и къде не!успехю!

Град
    При сенките
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Абе целувай го бе, където и когато поискаш, тфа си е супер нормално, неа кфо да се косиш. Събери повечко смелост и си го гушни ... имаш тренинг предполагам, гушкала си кукли и плюшени мечета
    kurti tova mnenie!
    Requiem for a dream....

Естествено, 4е е нормално да целува666 приятеля си по врата Какви са тея въпроси, по дяволите ?!
    Отпусни се малко и 666те види666, 4е 666те ти е о666те по-приятно с гаджето ти
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Споко нормално е

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Нормално е всичко, което не доставя неприятни усещания на единия от двама ви. Аз обожавам да целувам мъжки вратове и да пипам мъжки дупета. Просто опитай да се отпуснеш и ако ти се прииска нещо, го направи. А ако той реагира зле, просто не го правИ повече.
    Абсолютно? На същото мнение съм
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Feel Lonely
    kurti tova mnenie!
    Хаха нали и аз си помислих същото , докато си го пишех :P Уви, така тря да е.

Град
    Alicante
    kvo se pritesnqvash az sam momche i pravq sashtoto tva e savsem estestveno i normalno tva moje samo da ti pokaje che picha si pada po teb

Град
    Сф

ama momi4e! est 4e e normalno ti probvai pa vij dali na nego 6te mu dopadne :P ot opit glava ne boli a i za6to pyk da ne go cunka6 po wratlenceto tolkowa si e qki4ko . 6tom ste zaedno ne bi trqbvalo da ima nqkaf problem otnosno fizi4eskata gledna to4ka i preodolei srama! toi samo pre4i.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Shtom ti e novo gaje zna4i ste otskoro zaedno Normalno si e oshte da ti e pritesneno.Mojesh da go celuvash,edva li shte ima neshto protiv,daje shte mu e priqtno.No tova za obarvaneto otzad...neznam.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Град
    Мбабане

не, това са ненормални, неморални и извратени неща !
    ти трябва да седиш на единия край на пейката, той на другия
    ръцете да са в/у краката под прав ъгъл (L), главата сведена, погледа в земята, разговори минимум и то само на благоприлични теми !
    как така гаджета ще се попиват тук-там и ще се целуват ?!?

qko e ... shtom toi go pravi znachi iska i na nego da mu se pravi ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Мега фен Аватара на koalka
    Много жени харесват хубави мъжки дупета.
    Нормално е да го целуваш по врата, защо не?Не трябва да се срамуваш толкова, опитай се да се отпуснеш.А и след време съвсем ще се отпуснеш.

Град
    РЮАР

АЬХЬХаХЬхаЬхаЬ нали ЬхаХЬ

По Темата :
    Нищо лошо не виждам в това момиче да " обарва " гаджето си по задните части и още по-малко да го целува по и около вратлето.. хх
    На мен лично целувките по вратлето ме буквално разтапят...

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl

АЬХЬХаХЬхаЬхаЬ нали ЬхаХЬ

По Темата :
    Нищо лошо не виждам в това момиче да " обарва " гаджето си по задните части и още по-малко да го целува по и около вратлето.. хх
    На мен лично целувките по вратлето ме буквално разтапят...
    Да не забравяме и това, че кат сте си легнали, мое ти посуче меката част на ухото ... тогава не се разтапяш, а изпитваш чувството SHAKE IT

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    много ясно,че е нормално, ако ти харесва. прави каквото ти харесва, очевидно той вече знае какво обича да пипа по теб и къде да те цунка.
    няма любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си