- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Sladi4ky mym4enci
Hora flubena sam v edno mom4e...!Moite priqtelki mi kazvat da mu kaja 4e go haresvam ama men me e strah ot otgovora..!Spored vas kakvo da napraq ..?PLS HELP ME![]()
Мии... кво тряя направиш ?!
Кажи му кво чувсваш към него,защото някой да не те изпревари![]()
![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
ami kaji mu![]()
kato kriesh nishto ne pechelish![]()
Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}
Kaji mu![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Купи си нов монитор и пробвай пак да пуснеш тема.Първоначално написано от sladki64ety
![]()
Еми зависи от това, как той те "разглежда" като личност. Дали те харесва, дали не те ... иначе така да се мяташ под ножа , леко ще си му лесничка, не мислиш ли?![]()
Ех вие все "флюбени"...Разберете че харесване или привличане си няма нищо общо с влюбване..
Та както и да е.По темата-ми можеш да му кажеш че ти харесва и да го поканиш на кафе ..
Успех![]()
just a kid۵
Отиваш при него и го питаш "Обичаш ли директните хора?", той ще ти отговори с да, и там ще ти даде някво обеснение и бла бла, и след това ти ще го попиташ "Искаш ли да излезем? Нищо лично, но ако имаш свободно време за мен...." и така..
Абе кажи си мо го директно по добре да знаеш отговара отколкото да се мъчиш.
порасни и се научи да говориш като нормален човек, пък после се занимавай с лофеПървоначално написано от sladki64ety
![]()
mn qsno che trqbva da mu kajesh ... inache se samozalygvash ... i taka shte si ostanesh stara moma s izvinenie ...![]()
![]()
trqbva da mu kajesh ... prosto go napravi
![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
който не рискува не пе4ели!![]()
За да не се стресна като му го кажеш така директно, не знам как ще реагира, но по-добре първо му намекни.
абе я се оправете бе що тя ще му казва,няма ли да му изглеждаш прекалено лесничка,а?Момчета дори и да не си го признават предпочитат да завоюват едно момиче,вместо да я получат на готово
Друг е въпроса,че вече по-вечето момичета в днешно време започнаха да ходят на краката на момчетата и те свикнаха така и го приемат за нормално
![]()
не че не е но е по-добре и за двама ви да успееш да му привлечеш вниманието и да дойде той първи при теб![]()
Повярвай ми не е никак трудно,пък ако не дойде той ще е някой другНо недей да ходиш да му се предлагаш,едва ли ще му направи добро впечатлние!
![]()
Успех! \/
Виж сега, ти няма да му предлагаш или нещо от сорта ти просто ще споделиш чувствата си с нея.. и от там... всичко зависи от нея.. etc..
НЕ му го КАЗВАЙ! а му го ПОКАЖИ! не вярвам да е малоумен и да не разбере...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Според мен можеш да направиш едно - порастни![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз не бих го казал по-добре. Евала !Първоначално написано от miloto_girl-4e
разкрий се пред него. така като мълчиш нищо не печелиш
няма любов
kvo da napravq ?
mi kaji mu ko 4aka6
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Съгласна съм!първо раэгледай отношението му към теб...после действай..!А и найстина така ще си много лесна плячкаПървоначално написано от BAYO
А и между другото...порасни малко бе момиче![]()
[size=7][b][u]fosse cos
този път съм на едно мнение с CrIsTiaNo_Първоначално написано от CrIsTiaNo_
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com