- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Priqtelkata mi kurva li e?!
Zdraveite. Iskam syvet. Imam chuvstvoto che nai-dobrata mi priqtelka e pylna kurventiika.Hodi s edno momche okolo 1 godina toi i beshe pyrviqt. Sled kato skysaha tq zapochna da se ebe super mnogo, che i sym chuvala che se ebe i za pari, no kato q popitam tq otricha.Predi beshe vesela,zasmqna, shtastliva, a sega prosto se shiba.Posledniqt s koito go napravi beshe okolo 40 godishen nqkyde.Opitah se da i naleq akyl, no tq ne me poslusha i skoro si napravi test za bremennost,no i taka ne mi kaza rezultata.Kakvo da napravq che da q vrazumq?Tq skysa s priqtelqt si.Daje edin pyt se beshe napila i idva do nas i iskashe i s men da spi poneje iskala da opita i s jenaotvrashtaa me .. ko da napraq ?!
Далеч от това момиче![]()
Нема кво да се чудиш-КУРВА е.и то голяма
the love is cry
the love is die
по думите ти едва ли ти е НАЙ - добра приятелка щом не споделя с теб
А и да курве си е
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Отговора на въпроса ти е положителен..тя опеделено е к***а,но според мен не там е проблема.Според мен ако найстина ти е толкова добра приятелка трябва да се опиташ да и помогнеш.Нещо липсва в живота и тя се опитва да го конпенсира със секс...В един момент ще и дойде акъла в главата...но се опитай да я вразумиш преди да е станало късно...
Тва е сигурно защото приятелят й (бившия) я е наранил нещо и милата е отчаяна.
Нма кво да осъзнава грешката си и да я вразумяваш, защото до сега явно много се е издънила и продънила.
Ще отмине след време. Остави я да се понарадва на поведението си, после ще съжалява. Само гледай да не си посегне нещо после.
За всички има оправия, но за някои тя идва по-късно.
da saglasna sam sas Sexapilna_kukla =D> po dale4 ot tova momi4e i da tq si e kyrva...nz za6to ima takiva momi4eta...spqt s edin i posle davaaaai...si4ko det ima h*i se edno se qde.....tc tc tc tapa rabota![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
КУ*ВА![]()
Тя си решава и колкото и да й говориш, тя явно не иска да се вслуша.Остави я, да прави, каквото намери за добре.
Спести и мъките...![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
еми да курва е и наистина се вижда че не е много добра приятелка.
pylna kyrva..![]()
![]()
![]()
![]()
Tova momi4e ne moje da se nare4e kurva.. Tova momi4e e obyrkano.. Istinskite kurvi si imat svoi stil i strategiq.. Ex deca.. Ne ste vijdali istinki kurvi sas stil.. istinskata kurva moje da zavladee vseki myj bez da si pomradne prasta...
Ми запознай ме с нея, може и да ми излезе късмета![]()
Ти не можеш да и помогнеш, ако тя сама не иска да си помогне. Колкото и да говориш тя няма да се промени, докато само не осъзнае грешките си. Предполагам, че след раздялата е била много наранена и е решила, че по-този начин ще се почувства по-добре. Няма какво да направиш, освен да си до нея и когато разбере грешката си да я подкрепиш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
По всичко,което си написала за нея ... ясно се разбира,че е курва.А и надали ти е най-добрата приятелка,щом с теб не споделя.А това да се ебе за пари .... не вярвам да не й стигат,просто иска да има много,а и ... ае ебахти курвата е.
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Mi kurve si e ako ne iska6 da stane6 kato neq stoi dale4e ot neq
ами да курва си е и наистина по-добре стой по-далеч от нея за твое добро е
МОЖЕ ДА Е КУРВА,НО ВАЖНОТО Е ЧЕ ПРИЯТЕЛСТВО М/У МОМЧЕ И МОМИЧЕ НЕСЪЩЕСТВУВА,ИЛИ АКО ДА,ТО ДОСТА РЯДКО,ЗА Т'ВА СИ Е ШИБАИ,ХАХАХА ШЕГУВАМ СЕ,НЕ МЕ СЛУШАИ МЕН,ВЗИМАШ Я ЗА РЪЧИЧКА И У ВАС,ОБЕСНИ И ПОПЛАЧЕТЕ ЗАЕДНО,БЕЗ СЕКС,И НЕК'ВИ ЦЕЛУВЧИЦИ,ПРОСТО СИ ПОГОВОРЕТЕ,МАКСИМУМ 1,1-30 ЧАС... ПРИЯТЕН РАЗГОВОР,И ДАНО СЕ ОПРАВИ ! УСПЕХ !
САМО Я ПРЕДУПРЕДИ ПРЕДИ РАЗГОВОРА,ДА СИ НАПРАВИ И НЕКЪВ ТЕСТ ЗА БОЛЕСТИ,ЧЕ 40 ГОДИШНИТЕ...
mislq che neshto si obyrkal/a ... tova go e pisalo MOMICHE ne MOMCHE !!Първоначално написано от Анонимко
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...