- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли вероятност...????
С приятеля ми правихме секс преди няколко дни.На мен ми бече за 1 път.Той използва презерватив и се пазихме.По принцип ми беше свършило няколко дни преди акта.И въреки всички тези неща..мен много ме е страх...да не е станах гаф...
Сега като ,че ли усещам болки в коремчето..
Спокойно, няма повод за притеснение, просто си въобразяваш.
Аман от глупави въпроси! Нямате ли си друга работа?!?Първоначално написано от Хмм
Ами да, бременна си, от въздуха!
![]()
И аз това се чудя на себе си....
Но го отдавам на това че ми е бил за първи път...Пък вероятност от забременяване има само 1 седмица..
Чудя се на хората ,който правят секс без презерватив НЕ ГИ ЛИ Е СТАХ...???
Дева Мария от там е забременяла.Първоначално написано от Luciferian
da be te spermatozoidite sa kat gama-lu4ite minavat prez si4ko kvo e za tqx 1 prezervativ phah ! nema se pla6i6 ni6o ti nema mene ako pita6 si nema6 raota zemi sgotvi ne6o na toa momuk da ne my e 4ak tolko tejuk jivoteca![]()
![]()
![]()
s jena ne sporq
sqka6 s me4ka da se borq
ili na radio da govorq
to se 20 po-dobre sam da si burborq
хахах...чесно ти казвам Glav4o едвам ти разчетох писанията...Трудно бих му сготвила на моя момук,защото сега не е в града и скоро няма да си дойде.Сперматозоиди като гама лъжи...ха дано....
Spokoino!!!!
OMG...!![]()
Не се тревожи, няма666 поводи за притеснение![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Chestno kato prochetoh za gama lachite 5 minuti sled tva ot smqh ne mojahd a vidq kvo pishe nadolu =D>Първоначално написано от Glav4o
![]()
6tom ste ispolzvali prezervativ nqma ot kakvo da se pritesnqva6![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
![]()
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Всъщност от Светия дух,ама айде..Първоначално написано от cherinka
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
abe spokoino 6to ste izpolzvali prezervativ badi spokoina i molqvi predi da po4nete da vodite polov jivot obrazovaite se pone malko