- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Верно ли селянките като дойдат в София се ебaт поголовно?
Един приятел разправя, че Студентски е голям бардак и там ти стига да си готин софиянец и всичките селянки те се мазнят.
A taka kato ne mojsih da si namerish gradsko devoiche hodi v sofiq da ebesh selski prachki!
Mi normalno da se ebat mnogo...Te svqt ne sa vijdali v tva selo sa spali s vsichki det sa im bili simpatichni ii taka axaxaxax 2 godini(pochnali sa na 14 na 16 sa minali cqloto selo 250 jitelq 50 na tqhnata vazrast i ot 16 do 18 na suho) sa sedeli zagoreli poradi lipsa na maje ii sq...v Sofiq glei kvo staa![]()
Много точно мнение! Подкрепям! Точно така правят провинциалистките налазили ГрадоПървоначално написано от CMexyPaH4e
![]()
ponqkoga si mislq,4e ot nqkoi sofianci po-golemi selqnduri nqma.Tova 4e sa rodeni v stolicata im dava pravo da se darjat kato mnogo vajni.I na selo,i v sofiq ima svesni i dobri hora,no i na selo,i v prehvalenata Sofiq ima bokluci i lainari,det ne znaqt nakade ve4e da si izbiqt kompleksa.I selo ili ne,kato jiveqt v 1997 mikroraion i patuvat 3 dni s kamila do centara na Sofiqta,mi se biqt v gardite za veliki.Aide nqma nujda!
Navsqkade si ima svesten narod,makar i ot selo,no navsqkade ima selqnDURI,nezavisimo dali sa v London,Parij,Tutrakan ili SOFIQ!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Типична олигофренска тема, пусната от комплексиран човек. И повечето коментари не падат назад. Ей затова казват, че в софия сме най-големите селяндури, заради такива като вас. И в голяма степен са прави. Мен ме е срам, за вас не знам...
Ем този твоя приятел е много тъп беАма то какво се смея? За плач си е работата. Много се дразня от такива като твоя приятел. И к'во кат е роден у няква София. ХаХа голяма работа. На село има много свестни хора, докато и в София има боклуци.
Провинциялисти не значи селяни. И какво - само шибаната ви София град?! В Русе живея и да-проовианциалистка съм, ама не съм тръгнала да се *** ''нагазила градо'' демек Софията виТочно така правят провинциалистките налазили ГрадоРодени в София и се мислят за единствени граждани в България. Преди 50 години всичките селяндури се изсипали в столицата и сега се мислят за граждани. Пфуу да ви плюя на гражданите...
ПП. Не за всички софианци, а за тези като този, пуснал темата и приятелите му. И онзи, от чието мнение е и цитата по-горе!
Нещо за мен ли каза?Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
![]()
![]()
Аз ако не си схванала се бъзиках
Да виждаш в коментара си цитата ми? Не, говорех за госта! Онзи 2рияПървоначално написано от Schnitzer
Я си помислете дали бабите и дядовците ви са родени в София. А родителите ви? Никой не е кореняк софиянец. Баба ми е родена в село и родителите ми не са от София. И това не ги прави селяни. Има момичета от провинцията, които са курви, има и такива, които не са. Стига глупости вече.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Хах,поне поясняваи защото коментара по-горе беше моятПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
\/ PeacE от Пловдив
![]()
Провинция=всичко извън София. Мислех, че си от София и обиждаш всички провинциалисти...но явно и себе си слагаш в това число...
Само си чувал, нали?Първоначално написано от PaRkInSoN
Не се ли усещаш, че подписът ти е огромен?
Значи няма как да знаеш дали е вярно.Първоначално написано от PaRkInSoN
Много точно казано!Първоначално написано от black_heart
Първоначално написано от black_heart
![]()
Самата истина. Селяни и селяндури, от провинцията и от София, разграничавайте нещата, разликата е огромна. Само не знам какво разбирате под софиянци?!? Кореняците са много малко. А това, че България се дели на София и останалото си е точно така. Над милион души, почти милион автомобили...гъсто, пренаселено, гадна история...![]()
Олее много сте зле някои честно! Провинциалистите не са по-долни от софиянците. На тяхното ниво са, дори и някои-по горе. Ай моля ви се изливайте си простотията някъде другаде!!! И оня там : Няма да е зле да си намалиш и без това грозния подпис!!(оня с онази-грозноватата)!
imam edin poznat koito otide v Stud.grad i vika:"az edva ne zabremenqh tam" khaaaahhaahahahah
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
тва е от гладПървоначално написано от Звездата
![]()
Селяни !![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
abe vie sofiqncite golemi grajdani se izkarahte!!! az kato sam ot varna kvo? selqnka li sam? moga da vi kaja ( i da dokaja) 4e varna e desetki p1ti pove4e grad ot sofiq. to kvo stanalo predi godini?sabrali se nqkolko sela i kazali 4e sa stolicata na bg![]()
hahah
![]()
hahah spomnete si otkade ste do6li i vie (ot koe selo de) i togava mi govorete za provinciq. mejdu drugoto se gordeq 4e ne s1m ot sofiq,6toto tam sa golemi kompleksari i samo narejdat teq deto ne sa ot gadniq im grad!
Всъщност хората от провинцията си въобразяват, че всички софиянци ги презират. Забележи ти как говориш - "Варна е супер град, София е отварт".