.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Звездата
    Guest

Верно ли селянките като дойдат в София се ебaт поголовно?

Един приятел разправя, че Студентски е голям бардак и там ти стига да си готин софиянец и всичките селянки те се мазнят.

A taka kato ne mojsih da si namerish gradsko devoiche hodi v sofiq da ebesh selski prachki!
    Mi normalno da se ebat mnogo...Te svqt ne sa vijdali v tva selo sa spali s vsichki det sa im bili simpatichni ii taka axaxaxax 2 godini(pochnali sa na 14 na 16 sa minali cqloto selo 250 jitelq 50 na tqhnata vazrast i ot 16 do 18 na suho) sa sedeli zagoreli poradi lipsa na maje ii sq...v Sofiq glei kvo staa

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CMexyPaH4e
    A taka kato ne mojsih da si namerish gradsko devoiche hodi v sofiq da ebesh selski prachki!
    Mi normalno da se ebat mnogo...Te svqt ne sa vijdali v tva selo sa spali s vsichki det sa im bili simpatichni ii taka axaxaxax 2 godini(pochnali sa na 14 na 16 sa minali cqloto selo 250 jitelq 50 na tqhnata vazrast i ot 16 do 18 na suho) sa sedeli zagoreli poradi lipsa na maje ii sq...v Sofiq glei kvo staa
    Много точно мнение! Подкрепям! Точно така правят провинциалистките налазили Градо

ponqkoga si mislq,4e ot nqkoi sofianci po-golemi selqnduri nqma.Tova 4e sa rodeni v stolicata im dava pravo da se darjat kato mnogo vajni.I na selo,i v sofiq ima svesni i dobri hora,no i na selo,i v prehvalenata Sofiq ima bokluci i lainari,det ne znaqt nakade ve4e da si izbiqt kompleksa.I selo ili ne,kato jiveqt v 1997 mikroraion i patuvat 3 dni s kamila do centara na Sofiqta,mi se biqt v gardite za veliki.Aide nqma nujda!
    Navsqkade si ima svesten narod,makar i ot selo,no navsqkade ima selqnDURI,nezavisimo dali sa v London,Parij,Tutrakan ili SOFIQ!!!!!!!

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Типична олигофренска тема, пусната от комплексиран човек. И повечето коментари не падат назад. Ей затова казват, че в софия сме най-големите селяндури, заради такива като вас. И в голяма степен са прави. Мен ме е срам, за вас не знам...
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

А поне селските задници аарни ли са?

Град
    У нас Си (=
    Ем този твоя приятел е много тъп бе Ама то какво се смея? За плач си е работата. Много се дразня от такива като твоя приятел. И к'во кат е роден у няква София. ХаХа голяма работа. На село има много свестни хора, докато и в София има боклуци.
    Точно така правят провинциалистките налазили Градо
    Провинциялисти не значи селяни. И какво - само шибаната ви София град?! В Русе живея и да-проовианциалистка съм, ама не съм тръгнала да се *** ''нагазила градо'' демек Софията ви Родени в София и се мислят за единствени граждани в България. Преди 50 години всичките селяндури се изсипали в столицата и сега се мислят за граждани. Пфуу да ви плюя на гражданите...
    ПП. Не за всички софианци, а за тези като този, пуснал темата и приятелите му. И онзи, от чието мнение е и цитата по-горе!

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Ем този твоя приятел е много тъп бе Ама то какво се смея? За плач си е работата. Много се дразня от такива като твоя приятел. И к'во кат е роден у няква София. ХаХа голяма работа. На село има много свестни хора, докато и в София има боклуци.
    Провинциялисти не значи селяни. И какво - само шибаната ви София град?! В Русе живея и да-проовианциалистка съм, ама не съм тръгнала да се *** ''нагазила градо'' демек Софията ви Родени в София и се мислят за единствени граждани в България. Преди 50 години всичките селяндури се изсипали в столицата и сега се мислят за граждани. Пфуу да ви плюя на гражданите...
    ПП. Не за всички софианци, а за тези като този, пуснал темата и приятелите му. И онзи, от чието мнение е и цитата по-горе!
    Нещо за мен ли каза? Аз ако не си схванала се бъзиках

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    1.во не съм от софия
    2.ро от Пловдив съм
    3.то не се прая на какъвто и да е ок? ае със здраве
    Да виждаш в коментара си цитата ми? Не, говорех за госта! Онзи 2рия

Я си помислете дали бабите и дядовците ви са родени в София. А родителите ви? Никой не е кореняк софиянец. Баба ми е родена в село и родителите ми не са от София. И това не ги прави селяни. Има момичета от провинцията, които са курви, има и такива, които не са. Стига глупости вече.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    1.во не съм от софия
    2.ро от Пловдив съм
    3.то не се прая на какъвто и да е ок? ае със здраве
    Да виждаш в коментара си цитата ми? Не, говорех за госта! Онзи 2рия
    Хах,поне поясняваи защото коментара по-горе беше моят \/ PeacE от Пловдив

Град
    У нас Си (=
    Провинция=всичко извън София. Мислех, че си от София и обиждаш всички провинциалисти...но явно и себе си слагаш в това число...

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    И аз така съм чувал че са много ебливи!

Цитирай Първоначално написано от PaRkInSoN
    Само си чувал, нали?

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Цитирай Първоначално написано от Luciferian
    Само си чувал, нали?
    Да не съм виждал ка се еб*т

Не се ли усещаш, че подписът ти е огромен?

Цитирай Първоначално написано от Luciferian
    Само си чувал, нали?
    Да не съм виждал ка се еб*т
    Значи няма как да знаеш дали е вярно.

Цитирай Първоначално написано от black_heart
    ponqkoga si mislq,4e ot nqkoi sofianci po-golemi selqnduri nqma.Tova 4e sa rodeni v stolicata im dava pravo da se darjat kato mnogo vajni.I na selo,i v sofiq ima svesni i dobri hora,no i na selo,i v prehvalenata Sofiq ima bokluci i lainari,det ne znaqt nakade ve4e da si izbiqt kompleksa.I selo ili ne,kato jiveqt v 1997 mikroraion i patuvat 3 dni s kamila do centara na Sofiqta,mi se biqt v gardite za veliki.Aide nqma nujda!
    Navsqkade si ima svesten narod,makar i ot selo,no navsqkade ima selqnDURI,nezavisimo dali sa v London,Parij,Tutrakan ili SOFIQ!!!!!!!
    Много точно казано!

Цитирай Първоначално написано от black_heart
    ponqkoga si mislq,4e ot nqkoi sofianci po-golemi selqnduri nqma.

Самата истина. Селяни и селяндури, от провинцията и от София, разграничавайте нещата, разликата е огромна. Само не знам какво разбирате под софиянци?!? Кореняците са много малко. А това, че България се дели на София и останалото си е точно така. Над милион души, почти милион автомобили...гъсто, пренаселено, гадна история...

Град
    У нас Си (=
    Олее много сте зле някои честно! Провинциалистите не са по-долни от софиянците. На тяхното ниво са, дори и някои-по горе. Ай моля ви се изливайте си простотията някъде другаде!!! И оня там : Няма да е зле да си намалиш и без това грозния подпис!!(оня с онази-грозноватата)!

Голям фен
    Град
    sofia
    imam edin poznat koito otide v Stud.grad i vika:"az edva ne zabremenqh tam" khaaaahhaahahahah
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Супер фен
    Град
    Мбабане

Re: Верно ли селянките като дойдат в София се ебaт поголовно

Цитирай Първоначално написано от Звездата
    Един приятел разправя, че Студентски е голям бардак и там ти стига да си готин софиянец и всичките селянки те се мазнят.
    тва е от глад

Селяни !
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    varna
    abe vie sofiqncite golemi grajdani se izkarahte!!! az kato sam ot varna kvo? selqnka li sam? moga da vi kaja ( i da dokaja) 4e varna e desetki p1ti pove4e grad ot sofiq. to kvo stanalo predi godini?sabrali se nqkolko sela i kazali 4e sa stolicata na bg hahah hahah spomnete si otkade ste do6li i vie (ot koe selo de) i togava mi govorete za provinciq. mejdu drugoto se gordeq 4e ne s1m ot sofiq,6toto tam sa golemi kompleksari i samo narejdat teq deto ne sa ot gadniq im grad!

Всъщност хората от провинцията си въобразяват, че всички софиянци ги презират. Забележи ти как говориш - "Варна е супер град, София е отварт".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си