.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Най-ясно изразено е в София, не защото има най-много студенти, а защото най-много хора (в частност момичета) драпат за там.
    Левски шампион але але!

докато не вземете да не се делите на софиянци и провинциалисти ...таз псевдо държава псевдо стредностат. град..няма да се оправи!
    Nai-ymnite hora postigat celite si po nai-prostia nachin.

Svalki.org

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Ем този твоя приятел е много тъп бе Ама то какво се смея? За плач си е работата. Много се дразня от такива като твоя приятел. И к'во кат е роден у няква София. ХаХа голяма работа. На село има много свестни хора, докато и в София има боклуци.
    Точно така правят провинциалистките налазили Градо
    Провинциялисти не значи селяни. И какво - само шибаната ви София град?! В Русе живея и да-проовианциалистка съм, ама не съм тръгнала да се *** ''нагазила градо'' демек Софията ви Родени в София и се мислят за единствени граждани в България. Преди 50 години всичките селяндури се изсипали в столицата и сега се мислят за граждани. Пфуу да ви плюя на гражданите...
    ПП. Не за всички софианци, а за тези като този, пуснал темата и приятелите му. И онзи, от чието мнение е и цитата по-горе!
    Нещо за мен ли каза? Аз ако не си схванала се бъзиках
    1.во не съм от софия
    2.ро от Пловдив съм
    3.то не се прая на какъвто и да е ок? ае със здраве
    Да виждаш в коментара си цитата ми? Не, говорех за госта! Онзи 2рия
    Хах,поне поясняваи защото коментара по-горе беше моят \/ PeacE от Пловдив
    Що е майна все е ЛАЙНА

Guest
    ot sofiq sum i znam 4e ot tuk po golemo selo NQMA!!! predpo4itam da jiveq v nekuf maluk spokoen grad otkolkoto tuka

Град
    BEZDOMEN
    pa da momi4etata iskat da ostanat da jiveqt v sf zatva si trajat maj ot sf / tva vaji li za selqnite ili fr ti nz

столичани мойту дица
    Guest
    О да така е!!! Селянките като налазят равното софийско поле и стъпят на центъро и всичко що мърда ебaт здраво!!! Много са е6ливи особено ония дека сборуват на меко и само сакат да седат на твърдо

Голям фен
    Обаче като ви гледам всички си говорите наизуст, а половината от вас сигурно дори не знаят как да стигнат до Студентски град от любимите си Люлин, Надежда, Обеля, Подуене, Дружба и т.н. ( Младост не ги пиша, защото те са наблизо ) Някой бил чул от приятел, който чул от негов познат, че да дойдеш с колата в Студентски град и си забил 15 мацки, селянки при това, защото не били от София... Абе вие чувате ли се какво говорите? Сигурно съм единствения тук, който има идея за какво става дума в Студентски град, защото живея там. И точно заради това мога да ви кажа, че точно така наречените селянки най-малко се връзват на номера с колата, дрешките и т.н., а точно големите гражданки от София, които са дошли точно с тая цел да изпият по една кола в Марсилията или Инфинити се лепят на първото мутренско синче дошло с колата на лов точно за такива тъпи путки, които се мислят за голяма работа като са от София, нищо че мама и тате са от някоя дълбока провинция и точно те понеже имат тоя комплекс драпат да се доберат до някой, който да ги отведе на някое фешън заведение из центъра, ама да ги черпи, че те не могат да си позволят да пият и едно пиене там.
    Да не говорим на какво присъствах скоро - бях отишъл до един приятел в Люлин да поиграем малко баскетбол и играехме с едни момчета на по 17-18 години - единия пита моя човек - ти къде учиш - той в - в Университета, а оня - а тя и сестра ми там учи - това някъде в Овча купел беше нали? Представяте ли си, че тоя е на 17 години, уж роден в София, а дори не знае къде е Университета, защото не е излязъл от Люлин толкова години.
    А че в Студентски град е лесно да си намериш момиче за секс - лесно е. Но това не е, защото "тъпите селянки" се чудят с кой да се наебат, а защото всички тука са млади хора, всички имат терен, а не живеят с мама и тате и си живеят живота. Не искам да ме разбират погрешно - далеч съм от спора софиянци и провинциалисти - познавам и много свестни софиянци и двойно повече свестни хора от други места, както също толкова боклуци от най-различни места. А пък и тоя спор за София и провинция ги интересува най-вече хората, които изобщо не са от София и това поради незнайни причини ги комплексира. Истинските софиянци, които са в София от няколко поколения изобщо не ти говорят за тия работи.

мякащото
    Guest
    WaKo, ама то изброените там Люлин...Младост... тва са си села, в тях живеят селяни, пасат се кози, овци и говеда. Разликата с централната градска час до преди години беше огромна. В последно време селяни от Тутракан и Харманли заеха центъра, а истинските софиянци отдавна живеят по Париж, Лондон, Ню Йорк и т.н. То целата държава свестните хора се изнесоха, останаха единици нормални, а паплачта се нанизва по всички градове, села и паланки. Е тва е реалната картинка, нема кво да си говорим.

С удоволствие бих живяла извън София, спокойно и красиво е - в София извън парковете дървета фактически няма. Но ще ми липсва тъпия град...

София не е с нищо повече от останалите градове. И софиянци - също. Стига глупости. Обаче както софиянци не са прави да гледат отвисоко на хората от провинцията, така и несофиянците не трябва да гоо правят.

Бтв, всъщност София не е толкова лош град - 3 километра парк не е малко...а не е 1.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от столичани мойту дица
    О да така е!!! Селянките като налазят равното софийско поле и стъпят на центъро и всичко що мърда ебaт здраво!!! Много са е6ливи особено ония дека сборуват на меко и само сакат да седат на твърдо
    Аз май съм единствената "селянка",която не иска да учи в Сф,нито пък да живее там. блях
    air_J: не се изразих правилно,
    WaKo го е написал "защото всички тука са млади хора, всички имат терен, а не живеят с мама и тате и си живеят живота."
    В интерес на истината има момичета,които са си в началото задръстенички и след това се "отварят" и разбират аджеба за какво става въпрос.Има и друг вид момичета-били са си курволяк и във родния си град,такива ще си останат и в студентски...
    Струва ми се всичко твърде относително...
    Скоро четох нещо интересно...С това темпо,с което се разраства Пловдив в посока на запад,след 100 години щяла да стигне София.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

ultras:)
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Аз май съм единствената селянка
    Не си единствената селянка, но си най-голямата

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    Цитирай Първоначално написано от ultras:)
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Аз май съм единствената селянка
    Не си единствената селянка, но си най-голямата
    Много точно !

УЛТРАС

ПП ахха тая е с ник ултра ,ти УЛТРАС ,аз ЕМО УЛТРАС
    Яжте ми селския задник дето е на снимката

Шибаняци.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Мега фен Аватара на machoka
    Еми не знам, на такива като теб сигурно само 'селянките' връзват : )

Нищо, има време, ще пораснеш )

т. 11.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си