- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Верно ли селянките като дойдат в София се ебaт поголовно?
Най-ясно изразено е в София, не защото има най-много студенти, а защото най-много хора (в частност момичета) драпат за там.![]()
Левски шампион але але!
докато не вземете да не се делите на софиянци и провинциалисти ...таз псевдо държава псевдо стредностат. град..няма да се оправи!
Що е майна все е ЛАЙНАПървоначално написано от Schnitzer
![]()
![]()
ot sofiq sum i znam 4e ot tuk po golemo selo NQMA!!! predpo4itam da jiveq v nekuf maluk spokoen grad otkolkoto tuka![]()
pa da momi4etata iskat da ostanat da jiveqt v sf zatva si trajat maj ot sf / tva vaji li za selqnite ili fr ti nz
О да така е!!! Селянките като налазят равното софийско поле и стъпят на центъро и всичко що мърда ебaт здраво!!! Много са е6ливи особено ония дека сборуват на меко и само сакат да седат на твърдо![]()
Обаче като ви гледам всички си говорите наизуст, а половината от вас сигурно дори не знаят как да стигнат до Студентски град от любимите си Люлин, Надежда, Обеля, Подуене, Дружба и т.н. ( Младост не ги пиша, защото те са наблизо) Някой бил чул от приятел, който чул от негов познат, че да дойдеш с колата в Студентски град и си забил 15 мацки, селянки при това, защото не били от София... Абе вие чувате ли се какво говорите? Сигурно съм единствения тук, който има идея за какво става дума в Студентски град, защото живея там. И точно заради това мога да ви кажа, че точно така наречените селянки най-малко се връзват на номера с колата, дрешките и т.н., а точно големите гражданки от София, които са дошли точно с тая цел да изпият по една кола в Марсилията или Инфинити се лепят на първото мутренско синче дошло с колата на лов точно за такива тъпи путки, които се мислят за голяма работа като са от София, нищо че мама и тате са от някоя дълбока провинция и точно те понеже имат тоя комплекс драпат да се доберат до някой, който да ги отведе на някое фешън заведение из центъра, ама да ги черпи, че те не могат да си позволят да пият и едно пиене там.
Да не говорим на какво присъствах скоро - бях отишъл до един приятел в Люлин да поиграем малко баскетбол и играехме с едни момчета на по 17-18 години - единия пита моя човек - ти къде учиш - той в - в Университета, а оня - а тя и сестра ми там учи - това някъде в Овча купел беше нали? Представяте ли си, че тоя е на 17 години, уж роден в София, а дори не знае къде е Университета, защото не е излязъл от Люлин толкова години.
А че в Студентски град е лесно да си намериш момиче за секс - лесно е. Но това не е, защото "тъпите селянки" се чудят с кой да се наебат, а защото всички тука са млади хора, всички имат терен, а не живеят с мама и тате и си живеят живота. Не искам да ме разбират погрешно - далеч съм от спора софиянци и провинциалисти - познавам и много свестни софиянци и двойно повече свестни хора от други места, както също толкова боклуци от най-различни места. А пък и тоя спор за София и провинция ги интересува най-вече хората, които изобщо не са от София и това поради незнайни причини ги комплексира. Истинските софиянци, които са в София от няколко поколения изобщо не ти говорят за тия работи.
WaKo, ама то изброените там Люлин...Младост... тва са си села, в тях живеят селяни, пасат се кози, овци и говеда. Разликата с централната градска час до преди години беше огромна. В последно време селяни от Тутракан и Харманли заеха центъра, а истинските софиянци отдавна живеят по Париж, Лондон, Ню Йорк и т.н. То целата държава свестните хора се изнесоха, останаха единици нормални, а паплачта се нанизва по всички градове, села и паланки. Е тва е реалната картинка, нема кво да си говорим.
С удоволствие бих живяла извън София, спокойно и красиво е - в София извън парковете дървета фактически няма. Но ще ми липсва тъпия град...
София не е с нищо повече от останалите градове. И софиянци - също. Стига глупости. Обаче както софиянци не са прави да гледат отвисоко на хората от провинцията, така и несофиянците не трябва да гоо правят.
Бтв, всъщност София не е толкова лош град - 3 километра парк не е малко...а не е 1.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз май съм единствената "селянка",която не иска да учи в Сф,нито пък да живее там.Първоначално написано от столичани мойту дица
![]()
блях
air_J: не се изразих правилно,
WaKo го е написал "защото всички тука са млади хора, всички имат терен, а не живеят с мама и тате и си живеят живота."
В интерес на истината има момичета,които са си в началото задръстенички и след това се "отварят" и разбират аджеба за какво става въпрос.Има и друг вид момичета-били са си курволяк и във родния си град,такива ще си останат и в студентски...
Струва ми се всичко твърде относително...
Скоро четох нещо интересно...С това темпо,с което се разраства Пловдив в посока на запад,след 100 години щяла да стигне София.![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Не си единствената селянка, но си най-голяматаПървоначално написано от ultra
![]()
Яжте ми селския задник дето е на снимкатаПървоначално написано от EMO_ULTRAS
![]()
![]()
![]()
Шибаняци.![]()
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Еми не знам, на такива като теб сигурно само 'селянките' връзват : )
Нищо, има време, ще пораснеш )
т. 11.