.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Kakvo zna4i ''ne iskam da si razvalqme otno6eniqta"...?

Ei na4i pisna mi ot tva izkazvane, zapoznava6 se s nqkoi (mom4e), haresvate se, izlizate, i dvamata iskate da trugnete, ma v edin krasiv moment: az iskam da hodim, no tui kato sme v edin klub/dasalo/klas/otbor/ili dr. 6te gadno posle kato skusame, i sa ne iskam da si razvalqme hubavite otno6eniq.
    6to za glupost?! Kajete mom4eta, za6to reagirate taka? Puk i momi4eta.....vapreki 4e nqmam poznati priqtelki koito da sa pravili takova ne6to .....
    ta..? your turn.....answer please

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Принципно означава, че съответният човек не те харесва.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

И аз мисля, 4е тази фраза е на4ин да каже666 на някой, 4е не го харесва666, възможно най-меко.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

може и такъв смисъл да има, ама може пък и да не иска да плъзнат клюки ако сте в едно даскало примерно

на практика не те харесва.... и ти го казва с такт
    срамежливостта е проява на липса на качества.... защо трябва да бъдете това което не искате да бъдете ??? няма логика :] ... бъдете себе си ....

Наи-добрият начин да ти каже , че не те харесва
    Обновения форум Teenproblem.com

Голям фен
    Град
    sofia
    az sum go kazvala ama ne direktno 6toto me be6e strah da ne zagubq mnogo dobur priqtel...i malko detski postupih kato kazah na edna priqtelka da mu go kaje....no tova naistina e nai-dobriq na4in da pokaje6 4e ne haresva6 nqkogo
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Еми най-лесното измъкване от ситуацията ... случвало ми се е (момче съм) ии просто ставаш и си тръгваш. Е тва означава туй.

Град
    Alicante
    tva znachi che ne te haresva i ne iska da ima nishto obshto s teb ne go li razbirash

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    ми или не те харесва или найстина си е помислил че като скъсате а тва е много сигорно да стане след време ще гадно като се виждате секи ден и може и за тва да е.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ili ne te haresva i e iskal da ti go kaje taka 4e da ne te narani ili naistina ne iska da si razvalqte priqtelstvoto sled tova.Po princip kogato nqkoi kaje tazi fraza ima predvid 1-voto.Pone az znam za takiva slu4ai.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

може да го е страх,може и да не те харесва избери си което искаш

Мега фен Аватара на koalka
    Това, че сте от едно училище примерно си е според само оправдание.Ако той има силни чувства към теб и иска да сте заедно въобще няма да мисли за това и ще иска просто да е с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си