- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- samo za momi4eta
abe da vi popitam sly4valo li vi se e nqkoga parvo da mrazite edno mom4e a po kasno da se vlubite v nego i da ne mojete bez da go vidite. v smisal toi da e bil priqtel na va6a priqtelka i vie da ste go mrazili zaradi tova 4e vi haresva a laje priqtelkata vi i po kasno da tragnete i mnoogo da go obi4atae? po kasno tova stava vapros za period ot edna godina![]()
jivei si spokoino jivotata ponqkoga e rozov dryg pat ne e taka 4e spoko
Не
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
нещо много го осука и до това което разбрах, не точно
а защо питаш?
И как си сигурна, че не лъже теб по същия начин? Много си наивна.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
misli6 li 4e ne se samnqvam no ima edna podrobnost toi dosega mi e pokazal 4e ne me laje no ima malka notka samnenie vse pak imam si 1 na ym
знаеш ли времето си показва всичко, ама прекаленото много чакане убива всичко
иначе...... освен да направиш нещо с което да го пробваш
![]()
Той и на бившата си сигурно е показвал, че я обича и не я лъже.
sly4valo mi se e da go obi4am i posle da go namrazvamama obratnoto.Ina4e sum 4yvala,4e i dr sa se vljubvali v hora,koito sa mrazeli predi tova.To 4estno kazano razstoqbieto m\y 2-te e samo edna kra4ka,taka 4e vsi4ko e vuzmojno
NA BIV6ATA SI NE E POKAZVAL 4ESNO KAZANO ZA6TOTO TQ GO ZADO6AVA6E SAS SVOQTA LUBOV I TOI QVNO SE DRAZNE6E OT TOVA A SAS MEN E TO4NO OBRATNOTO V SMISAL POSTOQNNO MI SE OABAJDA SAMO ZA DA MI KAJE 4E MY LIPSVAM 4ESNO KAZANO NEZNAM DALI DA MY VQRVAM NAISTINA![]()
Няма нужда да крещиш.
Изпускаш важната част - той е бил с нея и е имал общо с теб /или поне ти е говорил мили думи/. Това не показва уважение към човек, с когото е свързал живота си.
И бтв, той прави същото, което е правила тя![]()
ne toi ne mi e govorel mili dymi prosto nay4ih ot drygi hora 4e me haresva a az ne iskah da stane taka no stana nikoi ne me e pital
не не ми се е случвало,може и да е искрен ,но не му вярвай прекалено много!УСПЕХ!!!
Kakto se kazva ot liubovta do omrazata ima mnogo malko rastoqnie..ili ne6to takova,a ina4e vyzmojno e vsi4ko,ama 4esno ako ti e napravil ne6to i ti go haresva6,izvinqvai ama togava ti si egati parcala!
Дааане можех да понасям 1 момче от моя клас...а сега ми е мн мн добър фр и наскоро осъзнах че го искам за нещо повече
а и той май не е безразличен
и ще се постарая да се получи нещо. Само за инфо - 3 години почти не си говорехме освен заяждане но нещата се промениха
![]()
Не![]()
да го мразя и после да го харесвам>?при мен стана така
харесвах го-той мене също,бяхме гаджета-скарахме се намразих го-после пак гго харесвах година и половина-после ми омръзна...стана ми безразли4ен-сега ми е едвам приятел![]()
:P
Не ми се е случвало и това ме радва много.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ne,dosega nikoga ne mi se e slu4valo.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
NE![]()
уау ... на мен лично до сега не ми се е случвало да мразя и после да обичм..нито пък да харесвам гаджето на някоя моя приятелка и надявам се да не се случва
![]()
П.П малко се обърках с историята ти но както и да е![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
=D>Първоначално написано от Aleandra
Не се е случвалоПървоначално написано от nejnoto_f
=D>
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Na men pyk tamyn dva pyti mi se slu4i ... pyrvo da mrazq posle da obi4am 1-q pyt be6e proval makar 4e si ima6e ii hubavite momenti ama s vtoriq pyt sme ve4e polovin godina zaedno))