.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: samo za momi4eta

samo za momi4eta

abe da vi popitam sly4valo li vi se e nqkoga parvo da mrazite edno mom4e a po kasno da se vlubite v nego i da ne mojete bez da go vidite. v smisal toi da e bil priqtel na va6a priqtelka i vie da ste go mrazili zaradi tova 4e vi haresva a laje priqtelkata vi i po kasno da tragnete i mnoogo da go obi4atae? po kasno tova stava vapros za period ot edna godina
    jivei si spokoino jivotata ponqkoga e rozov dryg pat ne e taka 4e spoko

Не
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

нещо много го осука и до това което разбрах, не точно
    а защо питаш?

И как си сигурна, че не лъже теб по същия начин? Много си наивна.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

misli6 li 4e ne se samnqvam no ima edna podrobnost toi dosega mi e pokazal 4e ne me laje no ima malka notka samnenie vse pak imam si 1 na ym

знаеш ли времето си показва всичко, ама прекаленото много чакане убива всичко
    иначе ...... освен да направиш нещо с което да го пробваш

Той и на бившата си сигурно е показвал, че я обича и не я лъже.

sly4valo mi se e da go obi4am i posle da go namrazvam ama obratnoto.Ina4e sum 4yvala,4e i dr sa se vljubvali v hora,koito sa mrazeli predi tova.To 4estno kazano razstoqbieto m\y 2-te e samo edna kra4ka,taka 4e vsi4ko e vuzmojno

NA BIV6ATA SI NE E POKAZVAL 4ESNO KAZANO ZA6TOTO TQ GO ZADO6AVA6E SAS SVOQTA LUBOV I TOI QVNO SE DRAZNE6E OT TOVA A SAS MEN E TO4NO OBRATNOTO V SMISAL POSTOQNNO MI SE OABAJDA SAMO ZA DA MI KAJE 4E MY LIPSVAM 4ESNO KAZANO NEZNAM DALI DA MY VQRVAM NAISTINA

Няма нужда да крещиш.

Изпускаш важната част - той е бил с нея и е имал общо с теб /или поне ти е говорил мили думи/. Това не показва уважение към човек, с когото е свързал живота си.

И бтв, той прави същото, което е правила тя

ne toi ne mi e govorel mili dymi prosto nay4ih ot drygi hora 4e me haresva a az ne iskah da stane taka no stana nikoi ne me e pital

kokfoasdhj
    Guest
    не не ми се е случвало,може и да е искрен ,но не му вярвай прекалено много!УСПЕХ!!!

Повече от фен
    Kakto se kazva ot liubovta do omrazata ima mnogo malko rastoqnie..ili ne6to takova,a ina4e vyzmojno e vsi4ko,ama 4esno ako ti e napravil ne6to i ti go haresva6,izvinqvai ama togava ti si egati parcala!

G
    Guest
    Дааа не можех да понасям 1 момче от моя клас...а сега ми е мн мн добър фр и наскоро осъзнах че го искам за нещо повече а и той май не е безразличен и ще се постарая да се получи нещо. Само за инфо - 3 години почти не си говорехме освен заяждане но нещата се промениха

Guest
    Не

слу4вало ми се е да мразя после да оби4ам,но не е бил гадже на приятелката ми

Мега фен Аватара на koalka
    Напълно възможно е, но на мен не ми се е случвало.

да го мразя и после да го харесвам>? при мен стана така
    харесвах го-той мене също,бяхме гаджета-скарахме се намразих го-после пак гго харесвах година и половина-после ми омръзна...стана ми безразли4ен-сега ми е едвам приятел :P

Не ми се е случвало и това ме радва много.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ne,dosega nikoga ne mi se e slu4valo.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    уау ... на мен лично до сега не ми се е случвало да мразя и после да обичм.. нито пък да харесвам гаджето на някоя моя приятелка и надявам се да не се случва
    П.П малко се обърках с историята ти но както и да е
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не ми се е случвало и това ме радва много.
    =D>

Супер фен

Re: samo za momi4eta

Цитирай Първоначално написано от nejnoto_f
    abe da vi popitam sly4valo li vi se e nqkoga parvo da mrazite edno mom4e a po kasno da se vlubite v nego i da ne mojete bez da go vidite. v smisal toi da e bil priqtel na va6a priqtelka i vie da ste go mrazili zaradi tova 4e vi haresva a laje priqtelkata vi i po kasno da tragnete i mnoogo da go obi4atae? po kasno tova stava vapros za period ot edna godina
    Не се е случвало =D>
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    Na men pyk tamyn dva pyti mi se slu4i ... pyrvo da mrazq posle da obi4am 1-q pyt be6e proval makar 4e si ima6e ii hubavite momenti ama s vtoriq pyt sme ve4e polovin godina zaedno ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си