.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    bilqn4etoo
    Guest

mnenie za obecite na ezika

zdraveite,predi nqkolko dena poblikuvah tova,no mi trqbvat pove4e mneniica!ako ima hora s podoben problem da pi6at.
    "ei,horica iskam da si probiq obica na ezika,no na6ti ne mi davat.az oba4e mislq da q probiq zimata prez vakanciqta i da ne razberat 4e fuflq,za6toto 6te stane imenno taka parvata sedmica.vie kakvo mislite po vaprosa???????"

sLaDkAta_mIsSsSsSinKa
    Guest
    mi macka super si re6ila se pak tvoi si e ezika mn qko sedi a kato se celuva6 na drygiq 6te mu pravi6 keFfF :P bazik____sloji si obi4ka

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    какво трябва да мислим ний ?Или се пробивай когато решиш или не,и не бъди сигучна че ще фъфлиш аз не фъфлих въобще
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен
    Град
    Бургас
    аз съм против.. ама всеки си решава.. мисля че е тъпо ако не ти дават да го направиш.. рано или късно ще видят. междудругото внимавай мн на едно момиче му се срастнала с езика.. друго я глътнало.. внимавай при кой ходиш да ти я пробива.. можеш да загубиш и вкусови рецептори..

Голям фен
    Разбирам те,защото и аз много искам да си направя,но наще не дават.Има и друг проблем-фъфленето.Все пак ходя на училище и не мога докато ме изпитват да им фъфля отсреща.И един месец трябва да карам само на сокчета и супички.И да не забравяме болката..Много ме е страх.
    Ти ако не се притесняваш си направи.Вашите няма да тръгнат да ти махат обецата.Ще се примирят така или иначе.Или първо поговори с тях и им обясни че това си е твоето тяло и можеш да правиш каквото си искаш с него.Ако не са съгласни без тяхно знание го направи
    Keep smilin'

DeSsi,az sam saglasna s teb,i fafleneto naistina e problem,no az ako si q probivam 6te e okolo koleda,za da ne stane nqkoi gaf,kakto ti kaza v u4ili6te.E horica mersi za mnenieto,ako vi hrumne pak ne6to puskaite
    FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________

абе ти добре ли си DeSsi?!?
    аз се пробих преди около 2 месеца.фъфлех само един ден и то съвсем малко,по принцип са доста малко хората които фъфлят повече от ден-два.а това да караш един месец на супички е пълен абсурд!можеш да си ядеш най-късно след няколко дни
    а наще още не са разбрали и не мисля че ще разберат докато сама не реша да им кажа,така че ако някой иска да се пробива да го прави смело!няма нищо страшно!
    ето един сайт който ще помогне:http://piercing-bg.com/forum/viewforum.php?f=8

Повече от фен
    Против съм да се пробиеш без ваще да знаят, още повече като не дават. Против съм въобще да си дупчиш езика. Сега кво, ще се откажеш ли? Съмнявам се Но все пак да ти поясня малко, поне до толква, колкото съм запозната аз... Дали ще фъфлиш винаги или само в началото зависи от тва къде точно ще те пробият- ако е в по-задната част на езика, няма да се усеща, че е там, но ако някой аматьор те пробие по-напред... Еми ше си фъфлиш Езика ще се подуе. Може да е съвсем малко и за кратко, но ще се подуе и няма да е приятно. Първите няколко дена ще те боли и даже нема да ти е до супички. НО, подчертавам, че специално за болката е строго индивидуално- зависи дали търпиш, дали е пробито добре, дали самия ти език се радва на обицата или иска да я разкараш (шегувка, който не се е сетил )... Сега до тва, че родителите ти не могат да направят нищо. На колко години си? На първо място земи се замисли защо не ти дават. Дали е само защото не им харесва или е и защото им е напълно ясно, че тва е няква гъзария, която ще ти писне след като си я направиш, че може така да се инфектира, че... уф... Преди имаше една тема, в която някой беше пуснал жестока снимка на такава инфекция... Можеш да се поразровиш, че мен ме мързи На второ място- такъв пердах могат да ти фърлят, че да не ти минава през ума да правиш нещо без да са ти позволили Изобщо по-добре хубаво си помисли- езика, тялото са си твои, но няма нужда да злоупотребяваш Айде, че пак се олях с писането, но дано все пак съм ти помогнала с нещо
    Хакерка с пистолет !!!

Цитирай Първоначално написано от ludo_mace
    Против съм да се пробиеш без ваще да знаят, още повече като не дават. Против съм въобще да си дупчиш езика. Сега кво, ще се откажеш ли? Съмнявам се Но все пак да ти поясня малко, поне до толква, колкото съм запозната аз... Дали ще фъфлиш винаги или само в началото зависи от тва къде точно ще те пробият- ако е в по-задната част на езика, няма да се усеща, че е там, но ако някой аматьор те пробие по-напред... Еми ше си фъфлиш Езика ще се подуе. Може да е съвсем малко и за кратко, но ще се подуе и няма да е приятно. Първите няколко дена ще те боли и даже нема да ти е до супички. НО, подчертавам, че специално за болката е строго индивидуално- зависи дали търпиш, дали е пробито добре, дали самия ти език се радва на обицата или иска да я разкараш (шегувка, който не се е сетил )... Сега до тва, че родителите ти не могат да направят нищо. На колко години си? На първо място земи се замисли защо не ти дават. Дали е само защото не им харесва или е и защото им е напълно ясно, че тва е няква гъзария, която ще ти писне след като си я направиш, че може така да се инфектира, че... уф... Преди имаше една тема, в която някой беше пуснал жестока снимка на такава инфекция... Можеш да се поразровиш, че мен ме мързи На второ място- такъв пердах могат да ти фърлят, че да не ти минава през ума да правиш нещо без да са ти позволили Изобщо по-добре хубаво си помисли- езика, тялото са си твои, но няма нужда да злоупотребяваш Айде, че пак се олях с писането, но дано все пак съм ти помогнала с нещо
    Напълно съм съгласна, точно така е...
    Предлагам ти вместо да си дупчиш езика, сложи си няколко обечки на ущите, по- красиво е от пиерсинга на езика, аз имам общо 5 обеци на ушите и наистина е по- хубаво, пък и можеш всекиден да си с различна обеца, дори и да е менте, моите са златни, а на езика със сигурност трябва да ти е от благороден метал... сребро или злато...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Голям фен
    ludo_mace Razubedi me naistina
    Keep smilin'

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DeSsi

Да ти кажа радвам се Не съм ти никва, нито е моя работа, но все пак смятам, че е нещо излишно Верно направи си примерно по 2-3 дупки на ушите- нито има такива рискове от инфенкция (а и да се инфектира ше ти мине за 2-3 дена), много по-сладко е, а и се вижда повече Въобще по-неангажиращо е
    Хакерка с пистолет !!!

Голям фен
    Ami min godina si napravih vtora dupka na ednoto uho i se vyzpali edna gnoi edno chudo i q mahnah.I poveche nqma da si slagam Iskah piyrsing na ezika obache adski mnogo me e strah i mai se otkazvam
    Keep smilin'

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    не е нужно следката на теб не ти харесва да убеждаваш и другите че не е хубаво и едва ли не колко е противно ...опраделено не мога да отрека всичко което си написала ...но някои неща не са точно така ...примерно с фъфленето и подуването ..тва са времени неща което отминават ... просто думите са ти малко преовеличени ...!

Да ти кажа радвам се Не съм ти никва, нито е моя работа, но все пак смятам, че е нещо излишно Верно направи си примерно по 2-3 дупки на ушите- нито има такива рискове от инфенкция (а и да се инфектира ше ти мине за 2-3 дена), много по-сладко е, а и се вижда повече Въобще по-неангажиращо е
    от това което си написала съдя колко незапозната си с това или ако беше внимавала в часовете по биология (или се беше заинтересувала преди да даваш такива мнения) щеше да знаеш каква е жестоката истина ...
    лично на мен когато ходих да ми пробиват ушите следкато ме пробиха ми казаха "следкато станеш утре си сложи малко плюнка на дупката за да се дизинфекцира " това е така защото в плюнката има някои киселини (незнам точно кои са не обичам биологията) които дизенфекцират ..и от това следва че езика е място където има наи-малка веруятност да се възпали или инфиктира , но разбира се ако отидеш при някаф заболекар или някаф дето се вживява в ролята на "аз пиърсът " веруятността да те пробие нормално е колкото аз да изкарам 6 по Бг !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    не е нужно следката на теб не ти харесва да убеждаваш и другите че не е хубаво и едва ли не колко е противно ...опраделено не мога да отрека всичко което си написала ...но някои неща не са точно така ...примерно с фъфленето и подуването ..тва са времени неща което отминават ... просто думите са ти малко преовеличени ...!

Хммм не съм казала, че не ми харесва В интерес на истината е готино, но (СПОРЕД МЕН) като цял безсмислено- само да го зяпам отстрани Още по-малко пък съм се опитала да я разубедя Аз не съм казала, че вечно ще е подуто. даже споменах, че може да е за супер кратко време... То е ясно, че е временно- написала съм го. А за фъфленето- е как бе даже неква статия четох на тая тема в нета- че зависи от мястото, където е пробито и т.н. Шансът това да стане нз какъв е, просто, за да се пробиеш ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ е, че родителите ти трябва да са съгласни (ако си в порядъка на 13-14-15-16 години), да си го пробиеш при доказан (до колкото е възможно) специалист и да си достатъчно oтговорен/отговорна да внимаваш, да я пазиш, да я промиваш, изобщо да си се грижиш за нея Оффф леле пак много писах с цел да се изкарам няква мнооо компетентна
    Хакерка с пистолет !!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Хммм не съм казала, че не ми харесва В интерес на истината е готино, но (СПОРЕД МЕН) като цял безсмислено- само да го зяпам отстрани Още по-малко пък съм се опитала да я разубедя Аз не съм казала, че вечно ще е подуто. даже споменах, че може да е за супер кратко време... То е ясно, че е временно- написала съм го. А за фъфленето- е как бе даже неква статия четох на тая тема в нета- че зависи от мястото, където е пробито и т.н. Шансът това да стане нз какъв е, просто, за да се пробиеш ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ е, че родителите ти трябва да са съгласни (ако си в порядъка на 13-14-15-16 години), да си го пробиеш при доказан (до колкото е възможно) специалист и да си достатъчно oтговорен/отговорна да внимаваш, да я пазиш, да я промиваш, изобщо да си се грижиш за нея Оффф леле пак много писах с цел да се изкарам няква мнооо компетентна
    хмм незнам какво точно разбираш под думата грижеш и пазиш ... но както и да е ..за мен няма значеие кои има и кои не ..аз се кефа на моита и само се дразна че стана мно комерсиално и вече се замислям да я махам ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    от това което си написала съдя колко незапозната си с това или ако беше внимавала в часовете по биология (или се беше заинтересувала преди да даваш такива мнения) щеше да знаеш каква е жестоката истина ...
    лично на мен когато ходих да ми пробиват ушите следкато ме пробиха ми казаха "следкато станеш утре си сложи малко плюнка на дупката за да се дизинфекцира " това е така защото в плюнката има някои киселини (незнам точно кои са не обичам биологията) които дизенфекцират ..и от това следва че езика е място където има наи-малка веруятност да се възпали или инфиктира , но разбира се ако отидеш при някаф заболекар или някаф дето се вживява в ролята на "аз пиърсът " веруятността да те пробие нормално е колкото аз да изкарам 6 по Бг !
    Зависи от много неща. Наистина не съм толква компетентна, колкото се мъча да се изкарам с тва количество, дето изписах, но все пак... Офтопик пиърса на езика стана като с този на пъпа- всяка втора к**ва го има и тва е супер тъпо... А тва за плюнката и дупките по ушите- май верно съм назад, защото за първи път чувам такова нещо Срам ме е- край, ще се заровя в някоя дупка, докато го преодолея [-o< Спирам да се лигавя, както и да флуудя на момичето в темата
    Хакерка с пистолет !!!

ебаси пикливата работа, заклевам се... пиърса на езика не се бил виждал като тоя на ушите??? че един пиърс не е за гледане от другите, а за твой собствен кеф, но да.. вече е само за гъзария

до DeSsi, а и до всички с подобно мислене или липса на такова... щом едно глупаво мнение може да те откаже от слагането на обица на езика или където и да било другаде, по-добре изобщо не си прави. тури си 3 висулки на ушите, щот, видиш ли, е по-сладко, пък и ще е достъпно за очите на другите (а и мама няма да ти се кара)
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от пор

до DeSsi, а и до всички с подобно мислене или липса на такова... щом едно глупаво мнение може да те откаже от слагането на обица на езика или където и да било другаде, по-добре изобщо не си прави. тури си 3 висулки на ушите, щот, видиш ли, е по-сладко, пък и ще е достъпно за очите на другите (а и мама няма да ти се кара)
    =D> Съгласна!Ама не казваш на колко години си-тъй че АКО си на 13-14 хубави со помисли за какво ти е,защото е мн смешно някое момиче на тая възраст да си пробие езика.Поне изчакай да станеш на 15 и от там нагоре...
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Град
    nqkyde dale4e
    Неска ми писаха двойка,щото не можех да спра да се смея на един съученик дето се продупчи онзиден...ахаха....иначе е супер яко,да
    Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...

...до DeSsi, а и до всички с подобно мислене или липса на такова... щом едно глупаво мнение може да те откаже от слагането на обица на езика или където и да било другаде, по-добре изобщо не си прави. тури си 3 висулки на ушите, щот, видиш ли, е по-сладко, пък и ще е достъпно за очите на другите (а и мама няма да ти се кара)
    и аз така мисля!ако едно мнение ня някой си (не се засягай ludo_mace) е в състояние толкова лесно да те розубеди, по-добре изобщо не се дупчи.

Guest

Re: mnenie za obecite na ezika

Цитирай Първоначално написано от bilqn4etoo
    zdraveite,predi nqkolko dena poblikuvah tova,no mi trqbvat pove4e mneniica!ako ima hora s podoben problem da pi6at.
    "ei,horica iskam da si probiq obica na ezika,no na6ti ne mi davat.az oba4e mislq da q probiq zimata prez vakanciqta i da ne razberat 4e fuflq,za6toto 6te stane imenno taka parvata sedmica.vie kakvo mislite po vaprosa???????"
    "obecite na ezika" e tva me prusna ot smqh!!!!!! az mu vikam piercing

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: mnenie za obecite na ezika

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от bilqn4etoo
    "obecite na ezika" e tva me prusna ot smqh!!!!!! az mu vikam piercing
    не издаваи таините !

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от reason

=D> Съгласна!Ама не казваш на колко години си-тъй че АКО си на 13-14 хубави со помисли за какво ти е,защото е мн смешно някое момиче на тая възраст да си пробие езика.Поне изчакай да станеш на 15 и от там нагоре...
    Скъпа,не съм на 13-14.Имам си СВОЕ мнение и мога да мисля САМА,но исках да поговоря с някой,който разбира от тези неща.Искам да си направя пиърсинг не от гъзария,а защото ми харесва.Но няма да си направя,защото много ме е страх.
    Сега мен ме оставете на мира и обърнете внимание на момичето,което е пуснало темата. Айде със здраве
    Keep smilin'

сама си противоречиш... много ти харесва, не било от гъзария, ама излиза, че те е страх и само някъв си страх те спира о.О няма да умреш, споко. е, ако се пробиваш в някое долно мазе с право може да те е шубе...
    все тая... и по-добре.
    същото се отнася и за авторката на темата.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от reason

Скъпа,не съм на 13-14.Имам си СВОЕ мнение и мога да мисля САМА,но исках да поговоря с някой,който разбира от тези неща.Искам да си направя пиърсинг не от гъзария,а защото ми харесва.Но няма да си направя,защото много ме е страх.
    Сега мен ме оставете на мира и обърнете внимание на момичето,което е пуснало темата. Айде със здраве
    Скъпа,не говорех за теб,а за авторката на темата.Просто не съм се изразила правилно,за което се извинявам.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си