.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Kajetee mii :(

malka`sladkaaaa
    Guest

Kajetee mii :(

zdraveite mili4ki teen4eta
    zna4i s priqtelq mi pravim seks ot 1-2 meseca toi mi e parviq i go pravim bez prezervativ (pls bez komentari)
    i nali toi si svar6va tva onova i se bar6e tam ot sperma ama az pak ne se bar6a nikoi pat i na skoro pravihme seks v kolata na edin negov fr i toi si svar6i tam i po men nqma6e kapka sperma nito ni6to i toi se bar6e a az seda i go gledam i toi me pita " nqma li da izpolzva6 i ti karpi4ka" i az mu kazah "ne" i toi ni6to ne kaza no mi stana nqkkvo mnogo tapo
    a i iskam nqkoi pat da se bar6a no me e sram ot nego da me gleda kak se bar6a otdolo
    ta vaprosa mi e vie vinagi li se bar6ite ? 6toto i mi stana neudobno vapreki 4e mi e gadje

И хубу де нали сте гаджета.. как може да те е исрам от него??
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

А ти от какво ще се бършеш?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Ааа и ние с приятелката ми сме го правили тоя номер със срама А по темата... ми хвани се обърни на другата страна \/

Супер фен
    Град
    Мбабане
    кажи му "моля те, затвори очички, защото сега трябва да се избърша там дето чуркам и не искам да ми гледаш карантиите и собствената ни слуз"

Че кво толкова ви е срам бе сичките?Не ти е виждал путката ли?

Голям фен
    Град
    по морето
    "Seizure of Power" точен и ясен !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не ме е срам да се обърша или изкъпя. даже той си ме бърши и къпе ако свърши върху тялото ми.

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    mi kvo tolkoz ima da se iztrie6 putkata pred nego,vse pak i toi si tie pi6kata pred teb?zna4i te sram dase trie6,a da se ebe6-ne?
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Град
    varna
    ti do sq si se 4ukala s nego, posle q bilo sram da se izb1r6e!!!!! tova dokazva kolko si nezrqla o6te. ot kakvo te e sram ne moga da razbera az. napravo me izumqvate! predi malko 4etoh za nqk1v deto averkarta mu go hvanala dokat sere i vzeli 4e sk1sali zaradi tova a po vaprosa s b1rsaneto. ne samo 4e se b1r6a sled sex (kogato svar6i v men de) ami i absolutno vseki p1t se miq ili si vzimam du6! to tova e zadaljitelno sled sex!!! vie ako minavate samo s nqkva si k1rpi4ka..... no comment...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Ми, кашираш се някъде и жик-так
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз след секс не се мия. не смятам, че сексът е нещо мръсно. Естествено, ако има сперма се почиства, ама ако е било с презерватив изобщо не ме бърка.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз след секс не се мия. не смятам, че сексът е нещо мръсно. Естествено, ако има сперма се почиства, ама ако е било с презерватив изобщо не ме бърка.
    Да, и аз съм така.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

_LaDy_NigHT_
    Guest
    e i az ne se miq... no nz zashto vinagi hodq da pisham no s prezervativ i az ne vijdam zashto AZ da se miq
    toi vinagi se mie.. az ne

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    кажи му "моля те, затвори очички, защото сега трябва да се избърша там дето чуркам и не искам да ми гледаш карантиите и собствената ни слуз"
    к1рти, etc..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си