.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 102
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А теб кой те насилва да вярваш в тъпизмите на глупавите хора?!
    Ами още по-глупавите ми съученици. И още един въпрос - добре, ако човек не се интересува от зодии, тогава защо трябва да знае коя зодия е?

Че от къде да знам
    Ти пък,как дори може да си помислиш така силно да се водиш по мнението на някви там идиоти,още повече като те дразнят!лелей...можеш да си мислиш каквото си искаш!с нищо не могат да те задължат!Иотново-тва са чисти глупости,стига си се филмирал/а!!!!!!!

Зодиите са ...за украса..
    Ами аз от както се помня все ме водят и използват...

Мога само да те съжалявам.Да не си на 13-14?Нямаш ли малко свое мнение,желания.За отстояване на личното мнение не си ли чувал/а?
    Защо им се даваш е идеята!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Guest
    Мога само да те съжалявам.Да не си на 13-14?Нямаш ли малко свое мнение,желания.За отстояване на личното мнение не си ли чувал/а?
    Защо им се даваш е идеята!
    Е, забравих да вметна, че вече не им се давам, но и се интересувам само от себе си. Те ми споделят своите глупости, а аз викам: да, да и след 10 минути не си спомням какво са ми казали. Всъщност като се замисля повече печеля ако си отстоявам мнението без скандали, а спокойно, нали? А и се чудя, Лъвовете като са нерваци според астролозите изроди, тогава как доживяват повече от 5 години?

Астролозите са шарлатани!Казах ти!Идеята е дали ти ще им се вържеш!!!!

Guest
    Това е разговор за друга тема - защо хората харесват тези, които не им обръщат внимание?

Първо зодията ЛЪВ е една от малкото които ми допада. Познавам хора от тази зодия и мн мн мн ме кефят (но аз по принцип се кефя на ненормални хора).
    Второ - и аз не вярвам на max на астрологията, но наистина забелязвам, че с представители на една зодия си допадам, с представители на друга зодия не. И определено има дости общи неща между хората от една зодия, които да са малко по-изявени отколкото при другите зодиакални знаци. Има нещо скатано. Може би не всичко изписано за зодиите е вярно, но определено има доста неща, които са верни.

Guest
    Доста се посмях на този пост

Голям фен
    Град
    София
    Лъвовете сме най-добрите (и другите огнени знаци също)! Другите само завиждат...
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Guest
    Лъв, Овен, Близнаци, Стрелец, Козирог и Везни са най-гадните зодии.
    Останалите са супер!

Останалите са супер!

ХАХА , да бе да !
    Я си лягай!

Guest
    Останалите са супер!
    Лъв, Овен и Стрелец - театрални хора, които обичат да бъдат над всичко и всички, но успяват само в мечтите си. Много са нервни и обичат да вдигат скандали. Много злословят!
    Близнаци - дървените философи на Зодиака, търсещи смисъл и в най-малкото нещо. Мислят, да, но дали умеят да живеят?
    Козирог - успяват професионално, но дали без чужда помощ? Обичат да се налагат и не знаят какво да говорят. Много злословят!
    Везни - клатушкат се ту в едната посока, ту в другата. Типичната фурнаджийска лопата. Освен това са и кибритлии.

Пич, смени си дилъра..
    Как може да обобщаваш толкова много хора, само според някаква зодия?!? Леле..
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

coolboy
    Guest
    Не обичам дървени философи, а хора, които не мислят, а просто живеят.

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    ейййй я не ни обиждайте огнените зодии,че като се разбеснеем ще подпалим сичко.
    бтв аз съм Стрелец и честно казано преди бях много по-емоционална от сега.в смисъл преди първо действах,а след това мислех за последствията.сега съм станала малко по-уравновесена,но пак откачам от време на време.избухлива съм,но се опитвам да се сдържам.понякога просто не се получава...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Guest
    Така, Лъвовете като цяло наистина са хора на живота и забавлението, но това не значи че са ненормални.какво лошо има в това, че обичам да си пея и като ми е весело си подскачам. лъвовете за много прями и откровени, не им пука да ти кажат какво мислят, единствено се съобразяват ако ще наранят много някои. Да действат понякога без да мислят. Те са хора, на който може да се разчита, защото дори и да са лиглиовци, са сериозни когато трябва и отговорни спрямо другите. самовлюбени са да, но по добре да си имаш самочувствие от колкото да сотавяш другите да ти се правят и после да злобееш, че те правят на 2 стотинки просто щот били лъвове. лъвовете обичат да са център на внимание и лесно го постигат, но и без тях една компания би била доста по тиха и скучна най-лошата ни черта е прекомерната гордост и, че от гордост рядко показваме чувствата си, от страх като ги разкрием отсрещната страна да не наради тази така пазена гордост ревниви сме, не само що се отнася до половинката, но и до приятелите.... Поувлякох се, не вярвам в хороскопи, но наистина можеда се открие нещо общо между представителите на една зодия, само, но то не е основно за формирането на човека.

Имам щастието/нещастието да съм с такова момче... Дами и господа представям ви зодия лъв... (или накратко характера на мойто момче)...
    никога не смята грешката си за ГРЕШКА, каквото и да направи, дори и да ме убие няма да се чувства виновен, или поне няма да го твърди (чувствата си само той знае) никога не ги показва, защото става прекалено раним... никога не казва какво иска, може да умира да е с мен, но няма да го сподели, защото тогава се чувства като зависим... С вдигната глава, той на никой не ходи след гъза! Когато не му харесва нещо си мълчи, не го казва, а успява да направи така нещата, че да станат по неговото...
    Разбира се при всеки е строго индивидуално, аз ви казвам характера на едно момче с което съм и което познавам от 7 месеца, и за тези месеци успях да науча наизуст неговия характер, характер типичен за един лъв....

Guest
    Така, Лъвовете като цяло наистина са хора на живота и забавлението, но това не значи че са ненормални.какво лошо има в това, че обичам да си пея и като ми е весело си подскачам. лъвовете за много прями и откровени, не им пука да ти кажат какво мислят, единствено се съобразяват ако ще наранят много някои. Да действат понякога без да мислят. Те са хора, на който може да се разчита, защото дори и да са лиглиовци, са сериозни когато трябва и отговорни спрямо другите. самовлюбени са да, но по добре да си имаш самочувствие от колкото да сотавяш другите да ти се правят и после да злобееш, че те правят на 2 стотинки просто щот били лъвове. лъвовете обичат да са център на внимание и лесно го постигат, но и без тях една компания би била доста по тиха и скучна най-лошата ни черта е прекомерната гордост и, че от гордост рядко показваме чувствата си, от страх като ги разкрием отсрещната страна да не наради тази така пазена гордост ревниви сме, не само що се отнася до половинката, но и до приятелите.... Поувлякох се, не вярвам в хороскопи, но наистина можеда се открие нещо общо между представителите на една зодия, само, но то не е основно за формирането на човека.
    Еми не може да си скачаш и да си пееш в рейса примерно, има нещо наречено възпитание и обществени норми!

Град
    Plovdiv
    Не се срещат често нормални хора от огнените зодии. Те не могат да мислят, те само чувстват и го показват, а не винаги трябва. Имам едно момиче Стрелец в класа и е много загубена, само театралничи и дори когато слуша музика в ушите и на чина танцува с ръце. И аз естествено й казах: "Иляна полудя!". Аз съм Телец.
    ахахахах е тва за стрелеца напрао ме разби.... аз съм стрелец и мога да кажа, че такиа циркове не разигравам всички ми казват, че съм тиха вода (но много дълбока ест. ) незнам ...откога когато някой слуша музика и си танцува тва е лудост мали мали снощи бях на дискотека и ви каам пъълна с някви психически неуравновесени стрелци...няам думи накъде тръгва света и кво ша праим с тия ненормални хора

Guest
    Говори от свое име! Аз не съм ненормален за да скачам и да пея в рейса и да танцувам по улиците, имам възпитание! Второ, аз не обичам да съм център на внимание, защото знам, че шефът е винаги в сянка, не командва този, който е най-шумен, нали разбираш...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от merilin_
    Не се срещат често нормални хора от огнените зодии. Те не могат да мислят, те само чувстват и го показват, а не винаги трябва. Имам едно момиче Стрелец в класа и е много загубена, само театралничи и дори когато слуша музика в ушите и на чина танцува с ръце. И аз естествено й казах: "Иляна полудя!". Аз съм Телец.
    ахахахах е тва за стрелеца напрао ме разби.... аз съм стрелец и мога да кажа, че такиа циркове не разигравам всички ми казват, че съм тиха вода (но много дълбока ест. ) незнам ...откога когато някой слуша музика и си танцува тва е лудост мали мали снощи бях на дискотека и ви каам пъълна с някви психически неуравновесени стрелци...няам думи накъде тръгва света и кво ша праим с тия ненормални хора
    Да, но тази Иляна не е танцувала в дискотека, а на чина, в училище. Не е там мястото!

хахах е кво аз си танцувам по стълбите докато се катеря към нас

Guest
    Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    Ти коя зодия си?

Guest
    Абе земните зодии са най-земни хора.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    ми сигурно щот си стрелец(или лъв)...аз друго адекватно обяснение нямам на този феномен

Guest
    Да живеят земните и водните зодии, онези лудите и вятърничавите в кофата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си