.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 102
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    хахах е кво аз си танцувам по стълбите докато се катеря към нас
    Ти коя зодия си?
    водолейче

Guest
    Ами аз пък обичам хора които се съобразяват с обществото (понякога само привидно), но повече се съобразяват със себе си.

Guest
    Абе вие да не сте прости да вярвате в зодии?

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    И аз това се питах точно.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    И аз това се питах точно.
    me 3..
    .. aмаа явно са
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

Guest
    Леле, едно тъпо момиче ми вика: "Брат пит е Стрелец като мен!" идеше ми да й извия врата! Какво ме интересува каква зодия е Брат Пит, и това, че са от една и съща зодия прави ли я значима?

ооооооо господи ти суеверна ли си?? мн рядко някои белези от зодията отговарят на 4овека......

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Цитирай Първоначално написано от merilin_
    Не се срещат често нормални хора от огнените зодии. Те не могат да мислят, те само чувстват и го показват, а не винаги трябва. Имам едно момиче Стрелец в класа и е много загубена, само театралничи и дори когато слуша музика в ушите и на чина танцува с ръце. И аз естествено й казах: "Иляна полудя!". Аз съм Телец.
    ахахахах е тва за стрелеца напрао ме разби.... аз съм стрелец и мога да кажа, че такиа циркове не разигравам всички ми казват, че съм тиха вода (но много дълбока ест. ) незнам ...откога когато някой слуша музика и си танцува тва е лудост мали мали снощи бях на дискотека и ви каам пъълна с някви психически неуравновесени стрелци...няам думи накъде тръгва света и кво ша праим с тия ненормални хора
    Да, но тази Иляна не е танцувала в дискотека, а на чина, в училище. Не е там мястото!
    ти пък ще кажеш,че не е там мястото! половината ми съученици си танцуват в училище(без да е пусната музика от някой телефон или нещо друго)!и имай в предвид,че не са всички огнени зодии.съвсем малко сме такива,така че не се увличайте много по тея хороскопи и не вярвайте на всичко написано.всеки човек си е индивидуален и не може всички да се слагат под общ знаменател!
    айде спирайте с глупавата тема.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Guest
    Awe vie kvo iskate we,typaci!!!
    Kato vyrvq po ulicata da sym robot li????!
    Ne moga li da se usmihna,da si podskocha,ako mi e tolkova veselo,aa?

Ovni,Lyvove,Strelci,Vezni..dobre che sme nie,da ima malko cvqt v toq jivot..a moje bi vsichki ni mrazqt,zashtoto nie vyrtim sveta

Мн сме си добре лъвовете що не земете да ни оставите на мира,а?

Щото така искаме, бЪ?! Ае без такъв тон, вЪ?
    Не съм забелязал това при всички лъвове, това са си простотии. Има толкова фактори, които ни определят и моделират като хора през живота, че кога съм роден ще ми решава поведението. Бла-бла.
    Аз съм Козирог, май съм към земните пичове, де да знам ;p

Guest
    Козирог пък използват другите за да се издигнат в професията.

Така ли. Интересно, защо ли не съм го правил ни в даскало, ни никъде другаде тогава?
    Не съм тру козирог деа ;p

Guest
    О, вие скъпи Козирози не разбирате кога използвате другите, мислите, че го правите за общото благо.

Не се срещат често нормални хора от огнените зодии. Те не могат да мислят, те само чувстват и го показват, а не винаги трябва. Имам едно момиче Стрелец в класа и е много загубена, само театралничи и дори когато слуша музика в ушите и на чина танцува с ръце. И аз естествено й казах: "Иляна полудя!". Аз съм Телец.
    Hm to puk se nameri koi da kritikuva zodiite. Su6toto moje da se kaje i za teleca ,samo deto kum vs moje da sse pribavi i ujasen inat i egocentrizum!
    No kakto otnosno za strelcite,ovnite i luvovete taka i za teletata smqtam 4e e mnogo personalno i zavisi samo ot 4oveka i do kolko e opitomil lo6ite ka4estva prisu6ti na prirodata mu.

Guest
    Близнаците сме си най-наред и това си е най-хубавата зодия

Майката на приятеля ми е лъв. Властна жена, но се разбираме. То не зависи само от зодията, а от самия човек, неговите навици и куп други неща. Аз съм скорпион. Признавам, че има моменти когато съм по-зла и от дявола, но иначе съм тихо и кротко ангелче. Може би единственото нещо, по което приличам на скорпион е омразата, жаждата за отмъщение и в някои случаи липсата на каквито и да е скруполи. Но относно лъвовете, нямам нищо против тях. Зависи от самия човек. Не мога да кажа, че не понасям някой заради зодията, но бих могла да го кажа заради самия него като личност. И хора не се вманиячавайте в тези зодии. Вярно, че там някакви хора (астролози) си мислят, че знаят всичко за другите хора... Но ние сме хора, а безгрешни хора няма.
    Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.

Тц тц ... защо така повечето се заяждат с лъвовете Аз съм зодия Лъв и вярно, че някога реагирам малко по-остро, но не е така фатално както го описвате... И като цяло огнените зодии на мен ми харесват. Има си много добри лъвчета. Та зодията си е добра \/

........
    Guest

...........

Най-добрите характери на които попадам са Риби и Везни това са те !

Шегувам се, зодиите за мен незначат нищо. Но с тези зодии се разбирам сега като се замисля..Риби и Везни...добродушни такива са...

Град
    Pink Paradise
    Леле, незнаех че съм била толкова ненормална
    П.П. : Стрелец съм
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Йеее! И аз съм Лъв! Мн сме си весели! Какъв е проблема?
    Просто немога да съм серриозна! \/

Няма ли кой да вземе да я заключи тая тема..мега тъпо е цялото тва обсъждане.Ест че за всеки неговата зодия ще е дъ бест,а и тва са детски истории " ама мама каза че лъвовете са ревливи,а пък татко каза само с овни да си играя"
    Ходете прочетете някоя книга,не си пълнете главите с глупости,после защо блондинките били повече,защо младото поколение затъпявало и т.н......
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    И къф е проблема с Лъвовете ебаси?!
    Да аз съм егоист, понякога отвратително голям, инат съм, обичам да съм център на внимание и обичам да командвам (когато ми се водят по акъла де!)...понякога съм агресивна....обичам мандарини, портокали и картофи...проблем ли е?!
    И тва е въпрос до човек, не до зодия...тези неща със зодиите са просто чисти съвпадения....и такааа...някои да се отнасяте с предубеждения към някого, щото е няква зодия е баси тъпото!

Абее както каза оня философ, астрологията не те променя....и колкото повече вярваш в нея, толкова повече, почваш да приличаш на зодията си, кяото е описана по един начин!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Цитирай Първоначално написано от Child_In_Time
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Лъвовете сме нормални....!!!!!!!!!!!!!!

И аз съм лъв верно че съм леко чалната и мн весел човек ама чак пък ненормална

I az sam luv.I na men sa mi kazvali 4e si padam malko haho ma 4ak da sam nenormalna
    Всяка победа обикновено е поредица от поражения.(А. Касон )

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ЖЕНА - Гранд Дама Лъвиците са перфектните създания - особено когато става въпрос за секс и любов . Галантни , дружелюбни , весели , гальовни , любвеобвилни , слънчеви и лъчезарни . Ако я удари съчмата , както често се случва , направо може да те изкриви . За да я впечатлиш трябва да си изключителен и с неизброими качества . Истински лидер и сериозен мъж . Аз например съм склонен да уважавам , който и да било непознат само ако разбера , че е женен за Лъвица повече от 10 години . Искам да кажа , че щом ТЯ го е избрала - по добра реклама за тоя нема . Истинската гранд дама в зодиака . В леглото е щедра до безкрайност . Ако я подготвиш добре и убедиш колко е готина и ненадмината любовница - може да разчиташ и на секс в забранената за шемети и пуритани зона . Обича да ти доставя удоволствие и дори е готова на някои саможертви . Ако искаш обаче да свършиш по време на френска любов - не си познал . За нея това е отвратително . Приема го като неуважение или по скоро като унижение . Никога не започвай секса без необходимата продължителна предигра . Трябва да се гмурнеш под завивката и да я обсипваш много дълго с милувки и целувки между бедрата и нежното и дупенце . Още по важно обаче е след като свършиш за последно ( желателно е поне 3 - 4пъти ) да продължиш с милувките и прегръдките . Много мъже пренебрегеат тази част от сеанса и обръщата гръб тулупите с тулупи и захъркват. Не така . !!! Тук това не върви , а по принцип и с другите жени не трябва да се пренебрегва тази част . Лъвиците освен всичко друго имат и славата на нимфоманки . Не трябва да жалиш целувки и милувки никога и винаги по цялото и тяло - дори и там . Доставя им удоволствие разнообразието в леглото . Те са много добри във всяка област на любовното изкуство , а свирките им са божествени . Влагат толкова много жар и страст , че направо ти пийват мозъка . Трябва да умееш както да си нежен , така и в следващия момент да можеш да избухнеш с всички сили и да я изкълчиш от силни чувствени прегръдки и яко чукане . Обичат по време на секс да им бърбориш разни щуротии , като единственото условие е да плямпаш , а какво точно , въобще не е от особено значение , но аз горещо препоръчвам това да са фрази възхваляващи нейните недостижими качества и уверения , че я обичаш повече от всичко друго на света . Резултата може да е зашеметяващ така , че бъди нащрек. Няма по ухажвани и харесвани жени от тях заради отворения им характер . Те от своя страна могат да имат почти всеки мъж , защото са малцина тези , които могат да устоят на чара и страхотното им излъчване . Много често разни заблудени мъжленца си мислят , че Лъвицата флиртува с тях и е направо лудо влюбена след което си вдигат акциите , но истината е много далеч. По често от всички други , тези жени се държат много приветливо , открито , смеят се , бързо създават приятелски отношения и демонстрират своите физически прелести . Много е важно да им правиш комплименти и да ги уважаваш . Обичат цветята и златните бижута , но май най обичат ...... - сети ли се ...?? - Шоколад бе Уили....
    true true освен последното!Аз не обичам злато..нооо за шоколад си давам гривата!

Бее интересни неща пише...хахахах!полуистини некви....
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си