.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

vqrvate li na priqtelkata si/priqtelqt si?????

az li4no ne vqrvam na moq priqtel za6toto me e lagal mn pati i to za nai razli4ni ne6ta i nai ve4e za gluposti ama ....

Мега фен Аватара на koalka
    А вие имате една връзка само...Ако в нея няма доверие, за мен не е връзка.И да, имам му доверие.Не ме е лъгал и ми го е показвал, че наистина може да му се има доверие.

Ако няма доверие тогава каква изобщо е тази връзка?
    just a kid۵

Град
    При сенките
    Ppoprincip kogato imam chovek do sebe si,mnogo q revnuvam.. revniv sum pone za 10-ma
    Requiem for a dream....

Град
    Varna
    Имам доверие само на себеси и на фактите...!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Напълно съм съгласна с мнението че ако няма доверие няма и връзка, та нали връзката се крепи точно на доверието между двама души ,или греша?
    Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!

Град
    При сенките
    Eh kato zapochnat s momicheto s tova doverie;/ revnivi ste i vie qko aide sa..
    Requiem for a dream....

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    hmm mi da imam mu doverie ako trqbva da sme chestni,zashtoto e edin ot malkoto hora,koito nqma da me predade nikoga!ili pone taka si mislq de puk i naistina kakvo e vruzkata ako nqma doverie.Makar,che i toi mi ima mnogo doverie..ponqkoga daje mu se chudq nqma li kapka revnost v nego no puk moje bi shtoto mi dava svoboda az ne praa nishto losho ili shtoto mnogo si go obichkam ne znam
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    А вие имате една връзка само...Ако в нея няма доверие, за мен не е връзка.И да, имам му доверие.Не ме е лъгал и ми го е показвал, че наистина може да му се има доверие.
    ako misli6 4e vfrazkat ni e samo edna se laje6.tva det go pi6e otdolu za 3 meseca e sega ot skoro sas sa6tiq 4ovek.ama e kasal s men ve4e 3 ili 4 pati.posledniqt pat bqxme zaedno 2 god i izvednaj skasa s men bez da kaje za6to nito ni6to posle ostanaxme priqteli i bqxme v edna kompaniq .posle tragna s edna kyrva ot na6iq klas.taka i ne razbrax za6to no posle.edna ve4er bqxma na qzovira zaedno i se sabraxme otnovo be6e mn romanti4no i prekrasno kato 1 pat.ama az kato go obi4am i vse mu vqrvam .znam 4e me obi4a no ne razbiram za6to nqkak si nz naro4no li i ei taka me naranqva.toi me obi4a no nz kakvo iska a se poznavame o6te ot 1 klas.a vsi4ko se po4na ot 4 klas ama togava bqxme malki.za 1 pat tragnaxme v 6 klas.parvata mi celuvka parviqt ni pat be6e zaedno vsi4ko.nz dali me razbira6.a pak ako pak skasa s men 6te trqbva da umra napravo za6toto ve4e nqma da moga da go ponesa.ami tova e.tova e nakratko moqta lubov.kajete ne6to kvo mislite.

Guest
    az li4no ne vqrvam na moqta priatelka,za6toto tq samo me luje i ne znae nichto osven tova.spored men tq ne e istinska priatelka,no nichto

slu6aite edna izcepka koqto mi kaza priqtelqt mi:
    na6te priqteli ve4e napravo ni ojenixa taka da se kaje po kuponi vinagi.edna ve4er si stoim nie dvamata vka6ti i be6e prekalil s pieneto (i to adski mnogo)i mu vzex 4a6ata i toi mi vika "ama az nqma da see ojenq za teb ako tai 66te prai6".a pak vinagi kato zagovorqt priqtelite ni za ne6to takova toi vika "ama az nqma da se jenq"
    nadqvam se 4e vi be6e sme6no pone malko az mn se smqx
    \/

Guest
    az li4no ne vqrvam na moqta priatelka,za6toto tq samo me luje i ne znae nichto osven tova.spored men tq ne e istinska priatelka,no nichto

Guest

Град
    РЮАР
    Не виждам смис1л от тази вр1зка... за какво изобщо сте заедно ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    ami obi4ame se kvo da ti kaja...

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    ami obi4ame se kvo da ti kaja samo nz za6to se polu4ava taka??

Град
    При сенките
    Spored mene dorikogato se revnuvame e pointeresno po razdvijeno po zaintriguvashto.. dz.. moe mnenie
    Requiem for a dream....

az kakvo da kaja toi me revnuva dori ot negovite priqteli.a az sam stra6no revniva ama za vsi4ki vi deto ne revnuvate kvo da se pravi

az sam nai revniviq 4ovek na sveta no az vqrvam na moq priqtel toi se e dokazal i mu iam napalno doverie
    Vseki 4ovek,umira,no ne vseki jivee istinski!!!

Град
    РЮАР
    ami obi4ame se kvo da ti kaja samo nz za6to se polu4ava taka??

Любов без доверие... значи ти го обичаш с цялото си с1рце примерно ама незнаеш дали зад другия 1г1л не го чака някоя друга...
    Просто в тази вр1зка вие двамата се стремите да избегнете неизбежното( край на вашата вр1зка).. и само си причинявате болка взаймно, еtc.

Супер фен
    Град
    София
    Ми аз му вярвам, но никога не забравям, че и той е човек....така де.... мъж

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    аз съм на мнение, че ако си нямате доверие има ли смисал да се лъжите и наранявате взаимно а по темата... аз имам огромно доверие на приятеля си и той не е злоупотребил с това и вярвам, че няма да го направи ...
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Не мога да отрека, че и аз съм ужасно ревнива, но имам огромно доверие на приятеля си. Доказал ми е достатъчно пъти, че мога да му вярвам.

За авторката на темата - Съжалявам, че ще го кажа, но съм съгласна с по-горните постове. Тръгвали сте, късали сте и то без причина, той ходел с някаква от твоя клас (едва ли случайно е точно от твоя клас) и т.н. Нямате си грам вяра... Някак си не виждам смисъл от такава връзка.
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Guest
    На момчето, с което съм сега, вярвам повече, отколкото вярвам на самата себе си. Дори в момента той е единственият човек, на когото вярвам. Никога не съм се съмнявала в думите му...Напоследък животът ми е толкова кофти във всички останали отношеия...Само вярата и обичта ми към него и неговата към мен ми дават сили да продължа напред..

MiShleTy`In`LoF
    Guest
    Vsqka edna zdrava i silna vruzka se gradi na osnovata na doverieto. Tova e moje bi nai-vajniq kriterii za pulnocenni i harmonichni otnosheniq na partniorite. Az sum zaedno s moqt priqtel ot 1god i 9 meseca. Otnachalo naistina beshe trudno da si vqrvame, no vsichko idva s vremeto.. nooo ne na dumi a na deistviq. Ne e vajno da kazvash "obicham e" "vqrvai mi "... Trqbva da dokazvash svoqta liubov i da opravdavash doverieto na choveka do teb. Kolkoto poveche pritiskash edin chovek i go ogranichavash, tolkova poveche jajdata mu za neshto "nastrani" se uvelichava. Budete realisti, che v kraina smetka ako imash doverie na choveka do teb, podkrepqsh go i ne ogranichavash kontaktite mu s priqteli/priqtelki.. tooo ima li nqkakuv problem za edna pochti idelana vruzka? kazvam "pochti idealna" zashtoto idealni hora i neshta ne sushtestvuvat. Puk i bez redovnite drurpvaniq ne e interesno i tqh trqbva da si gi ima. Moq suvet e - ne ogranichavaite polovinkata si! Tova e mnogo vajno, pone spored men

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си