.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    GrImIoR...?
    Guest

Moderated: При кой гримьор или студио да отида?

Nablijavat balovete,a az vse o6te ne sam si namerila grimior! Molq vi ako imate idei pri koi grimior/ka ili sdudio moga da otida-za prili4ni ceni vse pak-ne nqkakvi ot sorta na 80-100lv spodelete
    p.s.ot sofiq sam.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Голям фен
    Град
    sofia
    emi ttam kudeto 6te ti pravqt pri4eskata nqma li grimior...az su6to o6te ne sum si namerila ama na 8 sum na probna i 6te pitam tam dali pravat proben grim...
    v vseki salon trqbva da pravat otidi i pitai
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

здравей,
    незнам от къде си но аз ся на 10 ще съм на пробна прическа (10лв), после на 23 ще съм на ноклопластика(около 20лв) а самата ми прическа е 30лв иначе грима около 15/20лв също....предполагам че и ти ако няма да е чак толкова скъпо...освен ако не отидеш при стилист Капанов

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Black_Rosse
    здравей,
    незнам от къде си но аз ся на 10 ще съм на пробна прическа (10лв), после на 23 ще съм на ноклопластика(около 20лв) а самата ми прическа е 30лв иначе грима около 15/20лв също....предполагам че и ти ако няма да е чак толкова скъпо...освен ако не отидеш при стилист Капанов
    eheeeeeeeee kude e tolko eftino da doida i az pri mene probvana e 25 a samata e 50,....grima mi e 30 a za noktite nz ....kaji mi 4e si ot Sf [-o<
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

........
    Guest
    emi to pri friziorat mi ima i grimior-vaprosat e tam,4e pri4eskata mi 6te izleze dosta skapa i iskah pone s grimiora da ne e taka.Black_Rosse a ti kade to4no 6te hodi6 na grimior i nokloplastika?moje6 li da dade6 nqkakvi kordinati na salona, ako si ot sf de

Голям фен
    Прическата ми пробната е около 20,а баш за бала е около 30-35лв.
    Маникюра ми е около 20лв.
    А иначе си купих гримове със всичките му нужни глупости и няма да ходя на гримьор.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

.......
    Guest
    nikoi drug li ne znae kade ima dobar grimior v sf?

.......
    Guest
    nikoi drug li ne znae kade ima dobar grimior v sf?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си