.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Todor_Umbro
    Guest

Nqkolko vapros4eta :oops:

Zdraveite,az sam Todor na 15(po4ti 16) ot Stara Zagora.Imam nqkolko vapros4eta otnosno momi4etata,sexa i tn.6te vi pomolq da ne se ebavate,v na4aloto se kolebaex dali da pi6a,no kato porazgledax foruma vidqx,4e ima kade kade po neobrazovani ot men i se re6ix :d i taka:
    1.Kakvo sa hemoroidite? 2.1 fr mi kaza,4e da si frigiden zna4i da ne izpitva6 udovolstvie ot sexa.vqrno li e? 3.na 15 sam,a o6te ne sam se celuval(ili pone ne si spomnqm,zaradi mnogoto piqnski no6ti),da ne govorim za ebane.ina4e sam simpatqga,momi4etata uj me haresvat,no sam mn sramejliv.imal sam kandidatki,no mai vinagi sam bil vluben v dryga i ne sam im obra6tal vnimanie(vinagi se celq v nai xubavata i nai nedostijimata ;(.spored pove4eto mi poznati sam gotin,no prekaleno klio6tav(kakvo da napravq ni6to ne mi se lepi,a qm mnogo)tova spored men e edin ot problemite,koito mi pre4i momi4etata,koito iskam da izleznat s men.prosto izglejdam prekaleno malak(na si4koto otgore iam i detska fizionomiq i momi4etata,po koito si padam mai ne me zimat mn naseriozno.molq vi,obarnete se serizono i mi daite razl re6eniq na problemite.Blagodarq predvaritelno i samo Beroe!!!

Todor_Umbro
    Guest
    Sa6to da va pitam kvo mislite.mn ot priqtelite mi hodiha na kurvi za sefteto,4e daje i posle,ama az ne6to mai ne sam privarjenik na taq ideq.vie kvo mislite?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Todor_Umbro
    Sa6to da va pitam kvo mislite.mn ot priqtelite mi hodiha na kurvi za sefteto,4e daje i posle,ama az ne6to mai ne sam privarjenik na taq ideq.vie kvo mislite?
    ako ima6 pari za6to ne ....

sinpati4kata
    Guest
    neznam kakvo te trevoji sladyk.Nameri si momi4e koeto da te haresa.Dryj se milo s neq pravi q 6tastliva rano ili kysno 6te pravite sex.Za celuvaneto mislq 4e trqbva da namali6 piqnskite no6ti.Mn e gotino da se celuva6 probvai i ne se otkazvai ako nqkoe momi4e ti otkaje ne moje bez proval.

sinpati4nata
    Guest
    ne mislq 4e trqbva da hodi6 po kurvi za pyrviqt pyt.Po gotino e kato naistina haresva6 mopmi4eto s koeto go pravi6.

Todor_Umbro
    Guest
    taka e,naistina e po-xubavo i re6ix da iz4akam pone o6te nqkolko meseca.se pak ne sam zagorql tolkoz.ama mi e nqkak stranno na 15,cici sam baral,a ne sam se celuval istinski(ne broq,kogato sam piqn,6toto togava prosto ne e sa6toto)i sa6to nqkoi 6te mi kaje li kakvo predstavlqvat hemoroidite?

Batko_ti
    Guest
    Два от най-често срещаните типове хемороиди са външни и вътрешни хемороиди.

Външните хемороиди са от вида, които се получават по външната страна на аналното отвърстие. Могат да бъдат болезнени по някога, да се подуват и да дразнят. Често срещан симптом е сърбеж, поради дразнене на кожата.
    Ако кръвоносният съд се разкъса и се формира тромбоцит, тогава имаме налице тромбозен хемороид.
    Вътрешни хемороиди са тези, които се намират вътре в ректума. Тъй като липсват рецептори за болка в тази област вътрешните хемороиди обикновено не болят и повечето хора дори не знаят, че имат такива. Но те може да кървят, ако се раздразнят. Неизлекувани навреме вътрешните хемороиди може да доведат до сериозна форма на пролапс и прищипване.
    Пролапсни хемороиди са вътрешни хемороиди, които са толкова разширени, че са изтласкани извън ануса.
    Ако аналният мускул (сфинктер) получи спазъм и заклещи пролапсните хемороиди извън аналното отвърстие, се прекъсва кръвният поток и хемороида става прищипан хемороид.

Todor_Umbro
    Guest
    10x na "batko_mi" za infoto.tuka se sprqh na taq tema za kaputite,koqto e dosta dobra.e vie kvo mislite,koi e nai dobriq prezervativ za na4inae6t i kolko im e sroka na godnost na kondomite?

mimsi^^
    Guest
    za na4inae6t probvai sas durex. i ne barzai 4ak tolkova mn, njakoi ot moite sau4enici sa na 19 i o6te ne sa pravili sex. i NE hodi po prostitutki. mn po hubavo 6te si izkara6 sas momi4e, koeto te haresva. da ne govorim za bolestite, koito mogat da ti lepnat. uspeh

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Batko_ti
    Два от най-често срещаните типове хемороиди са външни и вътрешни хемороиди.

Външните хемороиди са от вида, които се получават по външната страна на аналното отвърстие. Могат да бъдат болезнени по някога, да се подуват и да дразнят. Често срещан симптом е сърбеж, поради дразнене на кожата.
    Ако кръвоносният съд се разкъса и се формира тромбоцит, тогава имаме налице тромбозен хемороид.
    Вътрешни хемороиди са тези, които се намират вътре в ректума. Тъй като липсват рецептори за болка в тази област вътрешните хемороиди обикновено не болят и повечето хора дори не знаят, че имат такива. Но те може да кървят, ако се раздразнят. Неизлекувани навреме вътрешните хемороиди може да доведат до сериозна форма на пролапс и прищипване.
    Пролапсни хемороиди са вътрешни хемороиди, които са толкова разширени, че са изтласкани извън ануса.
    Ако аналният мускул (сфинктер) получи спазъм и заклещи пролапсните хемороиди извън аналното отвърстие, се прекъсва кръвният поток и хемороида става прищипан хемороид.
    Iskam da te pitam dali znae6 kak se lekuvat tezi vatre6ni hemoroidi
    10x predvaritelno

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Отговориха ти на 1 въпрос. Аз ще отговоря на 2-рия. Да си фригиден(а) (аз лично само за жени съм чувал )
    Значи един вид да мразиш секса.
    Какво да правиш с мацките...
    1.Не ходи на курви, щото после детето ти като стане на 16 и те пита: "тате, тате, а на тебе коя ти беше първата", ти няма да искаш да отговориш: "Айшето от "Хемус"", нали?
    Ще намериш мацката с която да го направиш, спокс.
    И накрая един съвет от мен: Гледай да намалиш "пиянските нощи" на 15 години, ще имаш време за това по-късно.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си