Zdraveite,az sam Todor na 15(po4ti 16) ot Stara Zagora.Imam nqkolko vapros4eta otnosno momi4etata,sexa i tn.6te vi pomolq da ne se ebavate,v na4aloto se kolebaex dali da pi6a,no kato porazgledax foruma vidqx,4e ima kade kade po neobrazovani ot men i se re6ix :d i taka:
1.Kakvo sa hemoroidite? 2.1 fr mi kaza,4e da si frigiden zna4i da ne izpitva6 udovolstvie ot sexa.vqrno li e? 3.na 15 sam,a o6te ne sam se celuval(ili pone ne si spomnqm,zaradi mnogoto piqnski no6ti),da ne govorim za ebane.ina4e sam simpatqga,momi4etata uj me haresvat,no sam mn sramejliv.imal sam kandidatki,no mai vinagi sam bil vluben v dryga i ne sam im obra6tal vnimanie(vinagi se celq v nai xubavata i nai nedostijimata ;(.spored pove4eto mi poznati sam gotin,no prekaleno klio6tav(kakvo da napravq ni6to ne mi se lepi,a qm mnogo)tova spored men e edin ot problemite,koito mi pre4i momi4etata,koito iskam da izleznat s men.prosto izglejdam prekaleno malak(na si4koto otgore iam i detska fizionomiq i momi4etata,po koito si padam mai ne me zimat mn naseriozno.molq vi,obarnete se serizono i mi daite razl re6eniq na problemite.Blagodarq predvaritelno i samo Beroe!!!