- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- А какво да правя АЗ сега?
Ох,четох една горе-долу близка до моето положение тема и се престраших да пусна и аз.
Та значи .. на 17г и половина съм (казвам го,защото,когато някой пуска тема,повечето казват,че е на 14.)Е,аз НЕ СЪМ на 14 и знам какво искам :P
Та има едно момче от класа ми,много сладък,некакъв такъв кафевичак,абе пич.Та с него се бяхме целували отдавана и ни беше кофти после и спряхме да си говорим.Преди около 2месеца почнахме пак да си лафим и мен започна да ме кефи много,една вечер и той ми каза същото в скайп.После се започна,че .. искал секс от мен и да сме си пак само приятели..абе с 2думи приятели за взаимното удоволствиеНо се притесняваше,че ще му е за първи път.Както и да е.Отидохме скоро пак извън града целия клас,но с преспиване.Мен ме болеше главата и легнах малко,а той се напи и се целува с една от моя клас, с която не можем да се гледаме!!!Цяла нощ се мляскаха,какво ли не,но не тръгнаха!!Той й казал,че не сужалява,но не иска да ходи с нея,заради много други неща,но ... аз ги видях и той знае,че аз знам за тях..Та сега не ми говори,кофти му е.И не знам какво да правя..понякога си мисля,че мога да съм с него и пак да сме си приятели в даскало,понякога той просто .. все едно не е той,държи се супер странно с мен ии не знам какво иска.Не знам и как да поговоря с него.Е,какво да направя?Никоган е съм била в такава ситуация..
![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.