- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъжете не са у ред!
Мъжете не са у ред! Виждам теми: "Ама моят пенис е 18 саннтиметра". Е добре? Кой е луд и ще си го мери? Аз примерно моя не си го меря. Това е глупаво и показва колко не са дорасли някои хора. Просто ми е много смешно да си представя как някой е толкова зле, че да тръгне да си мери оная работа!
Dobre brao kuf ti beshe vyprosa vika6?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No matter where you go, there they are...
Как може някой да е толкова прост да си мери оная работа? Да си знаеш размера на оная работа звучи манияшко!
Ami ... verno be ...Първоначално написано от Анонимко
.... kak moje nqkoi da si meri onazi rabota?
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Още повече, че той може да изглежда по-голям от колкото е и като разбереш точните сантиметри да се сдухаш. А и по мое мнение повечето хора добавят по два три сантиметра и повече.
Моя е 2184797165761571695 километра! Проблем?Първоначално написано от Анонимко
![]()
И моят казва, че не си го е мерил. Шантава работа...ама и момичетата постоянно си мерят килограмите и мерките.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
abe kvo se praite na "ne sym si go meril"vsi4ki si znaete mqrkata to e qsny samo deto se praite na zabludeni![]()
Да, бе аз не съм го мерил от 5 години! Нещо да кажеш? Само комплексарите го мерят, докато другите го използват!
Мерене sux... най-много да се сдухаш шото ти е изглеждам по-голям (и това съм го чувал). Важното е да можеш да задоволиш партньорката си с него, било то и с 7 см(е с толкова... може и да се затрудниш... но все пак, няма невъзможни неща!).
![]()
xhahXAHXHAhxha баСи пацата... ти аку се изпразни ше залееп целата планета![]()
И аз мисля че е безсмислено да си го мериш но за някои това е мания , имаПървоначално написано от Анонимко
дори спецялни линий за тази работа.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
"ГОСТЕ",Т'ВА ЧЕ ТИ ВЗИМАШ НАИ-ХУБАВАТА ЛУПА,И МИКРОСКОП ЕДИНСТВЕНИЯТ В СВЕТА,ТОЕСТ В СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ ЗА ПО ХУБАВА ЯРКОСТ И ПО ХУБАВО ДОБЛИЖАВАНЕ НА ЗВЕЗДИТЕ,ЗНАЧИ ЛИ ЧЕ КАТО ГО ИЗПОЛЗВАШ ТОЗИ "НАЕТ" МИКРОСКОП,И СИ ГО СЛОЖИШ ТАМ Д/У И ПАК НЕМОЖЕШ ДА СИ Я ВИДИШ,ИДВАШ ТУК И ПОЧВАШ ДА РЪСИШ "ДАР-СЛОВО" ? СИГУРНО СИ ПОРЕДНИЯТ МИЗЕРНИК... (ДЕТСКИ) !
=D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
Комплекси, братле, яко набити комплекси, това е...
И аз никога не съм си го мерил. Защо ли? Защото ми върши работа, без рекламации и няма нужда да търся проблем там, където го няма. Рулетката е за хорта, които не са уверени в себе си, пък дори и да е само на подсъзнателно ниво.
еми не си ги мерете,комплекси може да са и като не си ги мерите.Жените си мерим обиколките,то и вие да премерите нещо.Може с 10см да можеш да задоволиш жена,може, добре,обаче 10см не изглеждат добре и не възбуждат.Едно е да видиш 18 ,да ги усетиш с уста и после с други неща. Чувството от секс трябва да се подобрява в някаква доста голяма степен. Така че за мен и за още много хора визуално и на усещане и на удоволствие не като оргазъм,а като цяло за усещане-размера има значениене се ласкайте много много че не сте си ги мерили,че няма значение.Има,хора сме,всяко едно неща в живота като размер има значение и собствена красота.
![]()
хаха когато прочетох това се сетих за 3-ма от моя град (3-мата глупаци) дето си ги извадиха на един купон и почнаха да си ги мерят хаха и единия (тоя с най маилкия) се ядеса и си го шибна в масата и събори цяло шише от кока кола хахахахахаххахаха![]()
![]()
![]()
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
секви ги има![]()
хахахахахахахахахахахааха хахахахахахахаха еми и да ги мерите и да не ги мерите нема да станат по-големи![]()
![]()
![]()
![]()