.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

ei momcheta vqrno li e tova ?

Вярно ли е тове че като правите секс с момиче докато тя е в цикъл след това ви боли члена ??
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Guest
    Нещо не разбрах - какво искаш да чуеш?

I az ni6tu ne razbrah!

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Idiot40
    I az ni6tu ne razbrah!
    Е майка му де*а престанете да пишете само да си трупате мнения ... в1прос-а си е зададен кратко, точно и ясно..
    К'во толко не му се разбира ?

Цитирай Първоначално написано от Edna`Ot`Vsichki
    Вярно ли е тове че като правите секс с момиче докато тя е в цикъл след това ви боли члена ??
    По Темата : Не ми се е случвало но мисля, че не..

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    I az ni6tu ne razbrah!
    Е майка му де*а престанете да пишете само да си трупате мнения ... в1прос-а си е зададен кратко, точно и ясно..

A we p0r vuo6te ne me int 4e si trupam mnenia we prosto kazvam 4e e tup vuprosa! Pff gledai si v tvoita panica zelka

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    I az ni6tu ne razbrah!

A we p0r vuo6te ne me int 4e si trupam mnenia we prosto kazvam 4e e tup vuprosa! Pff gledai si v tvoita panica zelka
    ti puk si mnogo otvoren!i naistina nqma ne6to,koeto da ne se razbira ot vaprosa!

kogato az sam v cikal i go pravim,priqtelqt mi ne go e bolqlo sled tova-nikoga!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Град
    Бургас
    Не мисля че може да те боли.. не виждам защо...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Yuna`
    Не мисля че може да те боли.. не виждам защо...

Е КАК МОЖЕ,АКО ВКАРАШ В ИГРАТА ДА ИГРАЕ НА ДЕБЕЛО И НЕКОИ ДРУГ КАПАН ЗА МИШОЦИ ! АМА СЛАГАИ ПОВЕЧЕ СИРЕНЦЕ ! ХАХАХА

Guest
    не, не е.
    (първо, всяка жена между 14 и 45 е "в цикъл", но ти сигурно питаш за тази част от цикъкла, в който е налице менструална секреция)
    Не, секса по време на менструация не е болезнен за ниито една от страните. това, че хиляди хора страдат от предразсъдъци в това отношение е съвсем друг въпрос.
    в крайна сметка сексът в менструация не е по- "нехигиеничен" от аналния секс, стига да се вземат необходимите мерки (презерватив)
    А за да се елиминира и нуждата от пране на кървави чаршафи- само под душа.

Град
    Своге
    Едва ли ще го боли Може да се е случило на някой,може и да има и такова нещо,но едва ли ще стане отново,а и не е нужно да го правиш,докато си в цикъл...Е,ако мн искаш да пробваш,коя съм аз да ти казвам кво да правиш?!
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не виждам логика в това, а и не ми се е случвало

Ами пак съм аз.. и аз мислих че няма причина да боли но бивщия друго казваше Да обясня ... правихме го без презерватив (естествено под душа) и после ония мрънкаше че го боли.. и преди съм го правила докато съм била в цикъл, но за първи път чух от него че го боли .. и ми стана интересно и за това питам мъжете дали и тях ги боли или просто бившия е бил дефектен
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Град
    BEZDOMEN
    mno qsno 4e ne
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Ами пак съм аз.. и аз мислих че няма причина да боли но бивщия друго казваше Да обясня ... правихме го без презерватив (естествено под душа) и после ония мрънкаше че го боли.. и преди съм го правила докато съм била в цикъл, но за първи път чух от него че го боли .. и ми стана интересно и за това питам мъжете дали и тях ги боли или просто бившия е бил дефектен
    xaxa!e sigurno ne e defekten 4oveka,mi prosto e stanalo nqkakvo savpadenie,4e go e bolqlo.moje da ste go pravili po-burni4ko ili ne6to drugo,no dalboko se samnqvam,4e e ot tova!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Е от кво ще го боли...?От това че се е хлъзгал по-добре благодарение на кръвта? Глупости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си