- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ei momcheta vqrno li e tova ?
Вярно ли е тове че като правите секс с момиче докато тя е в цикъл след това ви боли члена ??
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
Нещо не разбрах - какво искаш да чуеш?
I az ni6tu ne razbrah!
Е майка му де*а престанете да пишете само да си трупате мнения ... в1прос-а си е зададен кратко, точно и ясно..Първоначално написано от Idiot40
К'во толко не му се разбира ?
По Темата : Не ми се е случвало но мисля, че не..Първоначално написано от Edna`Ot`Vsichki
A we p0r vuo6te ne me int 4e si trupam mnenia we prosto kazvam 4e e tup vuprosa! Pff gledai si v tvoita panica zelkaПървоначално написано от gPa3HuTeJl
ti puk si mnogo otvoren!i naistina nqma ne6to,koeto da ne se razbira ot vaprosa!Първоначално написано от Idiot40
kogato az sam v cikal i go pravim,priqtelqt mi ne go e bolqlo sled tova-nikoga!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Не мисля че може да те боли.. не виждам защо...![]()
Е КАК МОЖЕ,АКО ВКАРАШ В ИГРАТА ДА ИГРАЕ НА ДЕБЕЛО И НЕКОИ ДРУГ КАПАН ЗА МИШОЦИ ! АМА СЛАГАИ ПОВЕЧЕ СИРЕНЦЕ ! ХАХАХА
не, не е.
(първо, всяка жена между 14 и 45 е "в цикъл", но ти сигурно питаш за тази част от цикъкла, в който е налице менструална секреция)
Не, секса по време на менструация не е болезнен за ниито една от страните. това, че хиляди хора страдат от предразсъдъци в това отношение е съвсем друг въпрос.
в крайна сметка сексът в менструация не е по- "нехигиеничен" от аналния секс, стига да се вземат необходимите мерки (презерватив)
А за да се елиминира и нуждата от пране на кървави чаршафи- само под душа.
Едва ли ще го болиМоже да се е случило на някой,може и да има и такова нещо,но едва ли ще стане отново,а и не е нужно да го правиш,докато си в цикъл...Е,ако мн искаш да пробваш,коя съм аз да ти казвам кво да правиш?!
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Не виждам логика в това, а и не ми се е случвало
Ами пак съм аз..и аз мислих че няма причина да боли но бивщия друго казваше
Да обясня ... правихме го без презерватив (естествено под душа) и после ония мрънкаше че го боли.. и преди съм го правила докато съм била в цикъл, но за първи път чух от него че го боли .. и ми стана интересно и за това питам мъжете дали и тях ги боли или просто бившия е бил дефектен
![]()
![]()
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
xaxa!e sigurno ne e defekten 4oveka,mi prosto e stanalo nqkakvo savpadenie,4e go e bolqlo.moje da ste go pravili po-burni4ko ili ne6to drugo,no dalboko se samnqvam,4e e ot tova!Първоначално написано от Edna`Ot`Vsichki
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Е от кво ще го боли...?От това че се е хлъзгал по-добре благодарение на кръвта?![]()
Глупости