- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mtel na мсфлу-то mi se e povredil
ami sega?
pasa li ta
a we hora na koito ne mu e qsna taq tema neka mi pi6e na skypeaolito666 i 6te mu razqsnq problema si,koito nikak ne e malak
izvinete za gre6kata moje bi e bila fatalna za nqkoi vsa6nost skaipa mi e paolito24
a we kva e taq tapa tema
kak 6te e typa?nali tuk vsi4ki spodelqme problemite si...na men 4otkatata mi izqde mtel-a...i sqsam mn obarkana..![]()
kajete kakvo da pravq?!
mtelo si e 4otkatata
a na men mcflyto na 4otkatata mi se bagna
a we hora na vas kak sa vi 4otkatata
na men mi se e naemtelil vivatel i 4otkatata na mcflyto mi e qko v mtela
ma mlyknete da si izkaja polojenieto!
ko kaza ko
uff dobre,4e ne te 4uvam...ai glei si mtel-a
sapri4asten sam s problema ti razbiram go 4e e mn golqm no vse pak ti pojelavam 1 mtel na 4otkatata i ne prai6 mcfly
насочвам те Първа Частна Психиятрия
мерси,но бях там вече и ме изгониха![]()
![]()
![]()
айде някой друг няма ли с моя проблем?![]()
![]()
![]()
бе ти тъп ли си или кво? тва е Секс зона! а може би си бъркаш с телефона в гъза?![]()
Темата на гостите...![]()
to kvi moderatori ima tuka, te sa nekvi teen ne znaqt kade se namirat
e 6to se podigravate na 4oveka vseki si ima razli4ni problemi
Да,но местото на този проблем не е тук!!!Аман от ...Първоначално написано от sb w
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
хахах какво щеше да кажешПървоначално написано от изгонена__от__рая
![]()
![]()
![]()
хора мисля да се кондидатирам за МОД моля подкрепете ме за да няма вече такива тъпи теми в форумаПървоначално написано от HYPE
вервайте ми за 800 дне ще оправя форума
![]()
[quote="Sh@d0w"]хахах какво щеше да кажешПървоначално написано от изгонена__от__рая
![]()
![]()
![]()
Тъпи теми![]()
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..