.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ПОМОЩ

анонимчо
    Guest

ПОМОЩ

Какво трябва да направя за да привличам момичетата...Не знам ....Вече почвам да си мисля че съм идиот и нищо не става от мен...Не се държа грубо и като се погледа в огледалото мисля че изгледам добре ,>>>? ПОМОЩ

Град
    Alicante
    qvno ne si dostatachnpo opiten v tva ima vreme sha vidish sled vreme kak sha ti se lepqt kato mohi na med

Град
    РЮАР

Re: ПОМОЩ

Цитирай Първоначално написано от анонимчо
    Какво трябва да направя за да привличам момичетата...Не знам ....Вече почвам да си мисля че съм идиот и нищо не става от мен...Не се държа грубо и като се погледа в огледалото мисля че изгледам добре ,>>>? ПОМОЩ

Предполагам че или си стеснителен или много срамежлив..Неможе нито едно момиче да не те е харесало, спокойно има момичета, който те харесват, който най-малко учакваш или просто още незнаеш да тях..
    Всичко с времето си..

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ако найстина си хубав ще почнат да те харесват. Спокс. Нали знаеш за всеки влак си има пътници

Guest
    Не си поставай за цел да си хванеш някоя приятелка,просто защото до сега не си имал.Изчакай нещата да се развиват от само себе си,а когато дойде момента,то ще се случи.

Супер фен
    prehoden period

Град
    При сенките

Re: ПОМОЩ

Цитирай Първоначално написано от анонимчо
    Smeni sredata zapoznai se s novi hora i moje da namerish sred tqh tvoeto momiche;/,qvno to ne e ot tezi okolo teb
    Requiem for a dream....

vvs_go, съгласен съм с тебе (странно), така е. Ся си в такъв период, че си мислиш, че си просто безнадежден. Споко , има време. Всичко с времето си.

Това най-вероятно ще отмине скоро.Трябва просто да излизаш повече, да се срещаш с нови хора и нещата ще се оправят.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си