- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- daite syvet m0lq vii :((( :~( :~(
hora molq vi daite mi savet..kakvo da napravq.ne izdarjvam veche.,.s avera sam si ot 9 meseca..i neznam kakvo stava mejdy nas..mnogo go obicham i ne iskam da go zagybq..do sq sme se razdelqli 2 puti...i azz mnogo tejko gi prijivqh
naposledak se darji strano s men...az my spodelqm neshto toi mi vika 'i men ko ma ebe ' i nz kakvo my ima..ne iska da mi kaje..
iskam da govorq s nego....no ne iskam i da razbira neshtata po greshen nachin..4e mi e omryznal..4e si tarsq pri4ina da se razdelim... molq vii pomognete mi....viii kak bihte postypili na moito0 mqsto ??kakvo bihte kazali na 4oveka do sebe si..
![]()
![]()
![]()
![]()
predvaritelno vi BLAGODARQ {}~ [-o<
Az na tvoe mqsto 6tqh da go pitam nastoqtelno kakvo mu ima...zashtoto ako mi otgovori taka bih si pomislila 4e i za men ne go ebe.Probvai pak da pogovorish s nego,nqma drug na4in.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
По държанието му съдя, че не изпитва толкова силни чувства, колкото ти.По-добле поговори сериозно с него.
Аз също мисля, че трябва да проведете един разговор, ама не като деца, а като разумни и узрели хора, които са наясно със себе сиНе мисля, че той говори сериозно, но все пак напълно възможно е и вече да изпитва някаква апатия към връзката ви...
Дори и така да е, по-добре да си поговорите и да си изясните нещата
Така че, хайде, действай и при първа възможност си кажете как стоят нещата
Няма смисъл ти да продължаваш да се терзаеш и да гадаеш какво му е в главата, нали
![]()
Айде, мила, успех ти желая
![]()
causa perduta...Първоначално написано от KyKJlu4KaAa
любовта веднъж загаснала, втори път трудно ще се възпламени отново...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Или го натоварваш прекалено много с проблемите си, или му е кофти период, или просто се държи гадно, за да те отблъсне от себе си и да е по-лесна раздялата ви ..
Не знам кое го кара да се държи така, поговорете на четири очи и разбери![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз бих те посъветвала съ666тотоПървоначално написано от koalka
![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
незнам каквъв му е характера по принцип но както го описваш значи вече няма много чувства към теб. Опитай се да разнообразиш връзката ви.
ЗА ник'ви чувства не става въпрос вече. Той ти е бил шута, свирил ти е край, метнал те е, отписал те е... отпиши го и ти по тоя начин; Аре махай ми се, не искам да те гледам, а той отг; Защо? Твоят отговор; Щот не ме ебе за теб!!!!!Първоначално написано от KyKJlu4KaAa
![]()
Май вече не изпитва нищо към теб.Все пак го попитай дали все още има чувства, но не се надявай много.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Vig az sum MOM4E ama sum imal su6tiq problem s edno momi4e deto go haresvah 7 godini i tgq ne mi govore6e i ne mi pi6e6 i me otbqgva6e nakraq se re6ih kazah is i4ko keto mislq za neq 4e q obi4am i dr raboti i q popitah za6to se dargi taka ! Tq mi ovurtq malko i posle se sdobrihme ma si ostanahme samo fr ;( I mi e gadno kato q gl s dr ama se pak iskam da e 6tastlivataka 4e az na tvoe mqsto bih go popital direkno kakvo mu stava
I ne se izmu4vam mn toi ne te zaslugava 6tom ti mu obru6ta6 tolkova vnimanie a toi se dargi taka !toi gubi ne ti !
![]()
Vagen e 4oveka ot vutre v du6ata a ne otvun.
Iven Freeks Need Love!!
Ave mid_get ti za yzrql 4ovek koga si 4uval we?
с кЪдЕ сИ вА мОй нАдЪрВиХ сАаА![]()
![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos