- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблемче
Абе хора здравейте, малко ми е глупаво да пусна такава тема, но все пак искам да чуя и вашите савети...
Значи от 1 месец уча в ново училище и от първия ден харесвам едно момиче от класа си..просто не става дума само, че е хубава а и по характер и вобще сичко, но се притеснявам да и предложа, просто като я видя и нещо ми става, и аз не знам точно какво
Ако някой има предложение как може да стане работата да каже![]()
Hello, asl pls?
От месец.. хм, явно те е пленила с красота и чар, и от поста ти разбирам, че не я познаваш добре.
Моя съвет е първо да се опознаете, също така да й дадеш време и тя да те опознае и да осмисли нещата.
внимавай много, че от прибързани действия до никъде няма да стигнеш.
мхм може би си притеснителен...ами и аз съм така пък най-лесното е да стоиш пред клавиатурата и да даваш съвети, но ако наистина си сигурен че тя те харесва е най-добре да действаш, ако не тогава по-добре я покани на кафе общувай с нея за да се увериш... както си прецениш.
Абе знам ли дали ме харисва бате..просто като ме погледне и ми се завива свят и нещо става, знам ли..![]()
Hello, asl pls?
Явно те гледа чисто приятелски. А и винаги когато харесваме един човек, дори най-малкия жест от негова страна ни кара да си мислим, че може да стане нещо помежду ни, и си фкарваме тъпия филм от който после ние сами си патим.Първоначално написано от KoTaRaKa
Може би не само я харесваш, може да се влубен в нея, но нали ти казвам, ако не си сигурен че тя изпитва нещо към теб е най-добре да я опознаеш по-добре преди да предприемеш нещо по-сериозно.
Въпроса е, че ако не стане нищо не знам какво ще правя, чесно казано съм много влюбен в нея и от една страна ме е страх да не ме отреже![]()
Hello, asl pls?
Да права си, все пак сме длъжни да опитаме може наистина да го харесва, но и тя да е притеснителна. Котарака ти опитвай да и правиш намеци че я харесваш и ще видиш дали тя ще отговори...Първоначално написано от cherinka
Дам това м ие много позната винаги се чувстван така и, ако наистина те отреже ще се чувстваш ужасно в това съм убеден, затово не избързвай да и предлагаш все още.Първоначално написано от KoTaRaKa
Ами то чесно казано мисля, че знае защото оня ден бяхме седнали пред даскало 5-6 човека, тя беше там и аз с още няколко авера, и по едно време...единия ме погледна как я гледам и след това дойде и ме пита...явно си личи или не знам просто![]()
Hello, asl pls?
Реших да се регистирамПървоначално написано от KoTaRaKa
. А по темата със сигурност си личи, но ти с нея говорил ли си правил ли си и намеци че я харесваш и най-вайното тя общува ли с теб често ?
Не съм говорил още с нея, притеснявам се, иначе с нея общуваме - да, но там има нов проблем, тя има сестра близначка (двете не си приличат) която ме мрази, и от там най-много се притеснямам да не се развалят нещата защото тя я слуша..![]()
![]()
![]()
Hello, asl pls?
Хм...това е проблем, ами може да опиташ да поговориш със сестра и за да се изясните, защо те мрази и да започнеш да общуваш повече с момичето, което харесваш покажи и какво чувстваш и вий как ще реагира.
Ето ми го и профила![]()
Ще видя в понеделник какво ще стане, ще опитам да я поканя на кафе, но не знам и аз..чесно казано до сега не ми се е случвало да се притеснявам от момиче чак така...![]()
Hello, asl pls?
Може би не си харесвал друго момиче до такава степен. Стискам ти палци приятел !![]()
Не бъди толкова срамежлив просто ! И събери кураЖ !![]()
![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Вдигни тва самочувствие и да не ти пука от сестра и. Тя ако те харесва (евентуално) няя мноо да му мисли.![]()
Дано.Ще се надъхам в понеделник и .. каквото стане, мерси за вниманието)
Hello, asl pls?
kurvi saaaaa si4kiteeeeee do edna za tva samo 6e vi ebem. 6toto vie ne ste ravni na nas majete vie ste savsem drug biologi4en vid (moje da ste i sinteti4en vid znae li 4ovek) jenite ne sa hora a kurvi
Sry ako sam ubidil nqkoi![]()
Не си прав бе мой, не знаеш кво е да харесваш момиче наистина![]()
Hello, asl pls?
Тоест да си влюбен![]()
Точно![]()
Hello, asl pls?