Емили, у дома нема хлебарки![]()
именно.и се изумих,че във всеки природонаучен музей и/ли зоопарк има терариум с хлебарки...отврат..Първоначално написано от ХодещСъвет
а за хлебарките и хората - аз лично хлебарка в някои курорт в планината не съм виждала..там обаче пък има други гадини
p.s.rosskata,как си целуваш котката?![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Да ! И много ме е гнус![]()
![]()
ами и унас няма.ние пръскаме за хлебаркиПървоначално написано от CooL^GirL^^^
и какво,ако имахте нямаше ли да ги убиваш?
с тях ли щеше да живееш?защото казваш че
са безпощадно убивани и аз с такова впечатление останах![]()
you should kill yourself >=D
Ами честно казано нямаше да я убия... Знам, странна съм![]()
даа,и после като станат още 16 със сигурност няма да си купиш Raid![]()
Добре де, сигурно брат ми ще ги изсели набързо, обаче със сигурност аз няма да ги убияПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
забелязала съм, че с колкото по -силни
препарати се третират толкова по-издръжливи стават.
и атомна бомба не би ги убило.
не ме е жал да ги мачкам.толкова хора страдат по света
а да се загрижа за едните хлебарки.
мачкам и мухи,като съм почнала с признанията.![]()
you should kill yourself >=D
Ооо определено ме е страхУжасни са ! Бээээ
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Не ме страх,по скоро ме е гнус.
Ебаси 14 години в тоя форум
кардинално решение..храниш ли си ги вече?Първоначално написано от Disorder
а малко извън темата,дядо ми е бил капитан далечно плаване и си е имал какви ли не гадинки на корабите..иии майка ми ми е разправяла,как на един си е гледал една хлебарка(ама от тея тлъстите),която била много умна,всяка сутрин и вечер излизала там от процепчето си за да си получи вечерята..
много се чудих какво ли и се е случило,след като са сменили корабите и е дошъл нов капитан..излиза за вечерята,а получава *настъп*![]()
Е не стига, че се примирих с присъствието им, ами и да ги храняПървоначално написано от ABSOLUT`me
Обикновено единственото, което получават от мен е Raid
Много си обичам флакончето и не мога да живея без него
те пък не могат да живеят с него, но явно сме еднакво инати защото нито аз се изнасям, нито хлебарките.
ДА! АмА вече свикнах...след като даскалото ни гъмжи от тези малки приятелчета![]()
![]()
![]()
![]()
Отвращават ме! Като видя хлебарка и напрао изтръпвам. Мен по принцип ме е страх от всякакви насекоми пфф ужасс![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Не ме е точно страх,а ме е гнус!Отвратително гнусни същества!![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
tctc nogY me e strah ei![]()
![]()
mapraY kato gi vida i sabarqm bloka ot pi6tene
Sq serioznY ( ma i az ne si vqrvam tuka
) m`4e kfo i e na hlebarkite be nogY sladki sa6testfa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като видя хлебарка и изпитвам нещо, което не изпитвам към нищо друго! Хем ми си иска да я размажа, хем ме е гад да го направя, хем ме е страх от самата хлебарка! Щом спах на едно легло с една фр, заради хлебарки, щото ме беше супер мн страх да не ме полазят, а в тях имаше епидемия и лазеха по 10-ина по пода!![]()
daa ... mn`sa mi gnusni i strashni![]()
![]()
Да уе, супер нагли са. Ти им викаш "Къш", те ти обръщат гръб се едно не са те чули.Първоначално написано от Disorder
А много ми е интересно що като ги напръскам и се обръщат по гръб с вирнати крака.
Па на другия ден ги гледаш още шават.
Тцтцт, ама най- се кефя като омрът и аз после ги изсмуча с прахосмукачката. Ъъъ, пък не знам, доставя ми някакво удоволствие да убивам по-малките и беззащитни от мен!
мразя хлебарки...като видя някво насекомо и изпадам в ужас...спомням си един случай от преди две години.бях на гости на братовчедка ми за един месец и скоро се сприятелих с компанията й.една вечер сме се събрали пред тях и едно от момчетата намери един бръмбар и ми го пусна на гърба.още малко и да се разплача от страхс бръмбъра на гърба ми бях голямо шоу
Спокойно си я целувам, само не по муцуната... Като се замисли човек, котките си облизват задниците като се изакат...Първоначално написано от ABSOLUT`me
Дали ядат буболечки или не, все тая.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Да ги е..а у хлебарките, кубчета сложих, тия се качват по тях. Тцтцт, има нужда от хептен дезинфекшън ин май хаус.