Отговор в тема
 Отговор в тема

Емили, у дома нема хлебарки
именно.и се изумих,че във всеки природонаучен музей и/ли зоопарк има терариум с хлебарки...отврат..Първоначално написано от ХодещСъвет
а за хлебарките и хората - аз лично хлебарка в някои курорт в планината не съм виждала..там обаче пък има други гадини
p.s.rosskata,как си целуваш котката?

Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Да ! И много ме е гнус

ами и унас няма.ние пръскаме за хлебаркиПървоначално написано от CooL^GirL^^^
и какво,ако имахте нямаше ли да ги убиваш?
с тях ли щеше да живееш?защото казваш че
са безпощадно убивани и аз с такова впечатление останах
you should kill yourself >=D
Ами честно казано нямаше да я убия... Знам, странна съм
даа,и после като станат още 16 със сигурност няма да си купиш Raid
Добре де, сигурно брат ми ще ги изсели набързо, обаче със сигурност аз няма да ги убияПървоначално написано от ABSOLUT`me

забелязала съм, че с колкото по -силни
препарати се третират толкова по-издръжливи стават.
и атомна бомба не би ги убило.
не ме е жал да ги мачкам.толкова хора страдат по света
а да се загрижа за едните хлебарки.
мачкам и мухи,като съм почнала с признанията.
you should kill yourself >=D

Ооо определено ме е страхУжасни са ! Бээээ

[size=7][b][u]fosse cos
Не ме страх,по скоро ме е гнус.
Ебаси 14 години в тоя форум
кардинално решение..храниш ли си ги вече?Първоначално написано от Disorder
а малко извън темата,дядо ми е бил капитан далечно плаване и си е имал какви ли не гадинки на корабите..иии майка ми ми е разправяла,как на един си е гледал една хлебарка(ама от тея тлъстите),която била много умна,всяка сутрин и вечер излизала там от процепчето си за да си получи вечерята..
много се чудих какво ли и се е случило,след като са сменили корабите и е дошъл нов капитан..излиза за вечерята,а получава *настъп*
Е не стига, че се примирих с присъствието им, ами и да ги храняПървоначално написано от ABSOLUT`me
Обикновено единственото, което получават от мен е Raid
Много си обичам флакончето и не мога да живея без него
те пък не могат да живеят с него, но явно сме еднакво инати защото нито аз се изнасям, нито хлебарките.

ДА! АмА вече свикнах...след като даскалото ни гъмжи от тези малки приятелчета

Отвращават ме! Като видя хлебарка и напрао изтръпвам. Мен по принцип ме е страх от всякакви насекоми пфф ужасс
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Не ме е точно страх,а ме е гнус!Отвратително гнусни същества!
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
tctc nogY me e strah ei

mapraY kato gi vida i sabarqm bloka ot pi6tene
Sq serioznY ( ma i az ne si vqrvam tuka
) m`4e kfo i e na hlebarkite be nogY sladki sa6testfa

Като видя хлебарка и изпитвам нещо, което не изпитвам към нищо друго! Хем ми си иска да я размажа, хем ме е гад да го направя, хем ме е страх от самата хлебарка! Щом спах на едно легло с една фр, заради хлебарки, щото ме беше супер мн страх да не ме полазят, а в тях имаше епидемия и лазеха по 10-ина по пода!
daa ... mn`sa mi gnusni i strashni

Да уе, супер нагли са. Ти им викаш "Къш", те ти обръщат гръб се едно не са те чули.Първоначално написано от Disorder
А много ми е интересно що като ги напръскам и се обръщат по гръб с вирнати крака.
Па на другия ден ги гледаш още шават.
Тцтцт, ама най- се кефя като омрът и аз после ги изсмуча с прахосмукачката. Ъъъ, пък не знам, доставя ми някакво удоволствие да убивам по-малките и беззащитни от мен!

мразя хлебарки...като видя някво насекомо и изпадам в ужас...спомням си един случай от преди две години.бях на гости на братовчедка ми за един месец и скоро се сприятелих с компанията й.една вечер сме се събрали пред тях и едно от момчетата намери един бръмбар и ми го пусна на гърба.още малко и да се разплача от страхс бръмбъра на гърба ми бях голямо шоу
Спокойно си я целувам, само не по муцуната... Като се замисли човек, котките си облизват задниците като се изакат...Първоначално написано от ABSOLUT`me
Дали ядат буболечки или не, все тая.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Да ги е..а у хлебарките, кубчета сложих, тия се качват по тях. Тцтцт, има нужда от хептен дезинфекшън ин май хаус.