и аз така мисля,обичам животните кокото и да са грозни и отвратителни,с изключение на паяците...бррррррПървоначално написано от Dragon
Тея неща не помагат. Те са свикнали на българските препарати им трябват някакви чуждестранни, които да с с други съставки. В София имаше някаква фирма, която мина през 2 приятелки и при двете ефектът беше много добър! Те пръскат с различни и след 30 дена минават втори път и пръскат с друг и всъщност това е номерът.Първоначално написано от cherinka
Иначе ние също имахмче преди 5-6 години и като разбрахме за това, помолихме една приятелка от Германия да ни донесе. Като я сложихме отровата умряха за 4-5 дена всичките![]()
ниТ мЪ е СтРаХх,ниТ мЪ е ГнУс,СаМу Ме ДрАзНъТ кЪтУ лАзЪт НаСаМ-нАтАм аМа СкОрУу нЕ сЪм виЖдАлЪ,аБе и Те Са ЖиВи СъЩесТфА сЕ пАк КфО тОлКуВа Ви ПрЕчЪт ЖиВуТиНкИтЕ!?![]()
ps : Ъ тЯх ПиТъТе Ли Ги даЛи Ги е СтРаХх кЪт На СеКи ъГъЛ заСтАнЪл НяКуЙ "гИгАнТ" с ЕдНо ФлАкОнЧе Raid .. БуМ бУм \/
Sk8 oR diE , riDe anD fLy ,F**k u HaTeRs , LoNg LivE sk8eRs! ;]
защо няма отговор "не" в анкетата ?
иначе, не ме е страх ама това не ми пречи да ги трепя с чехъла или 24 часа.![]()
хлебарката е най-големият ми ужас!! дори ме е страх да я убия, а после да я събирам... не, не мога.
преди 2-3 седмици видях една огромна, кафява в тоалетната. развих ебати скоростта и избягах в най-далечната стая. моментално изтичах в магазина, взех Райд и настъпи час за разплата!ама то, ебати, не умира, на мен ми се зави свят от миризмата, онова шава... но пукна най-накрая. от тогава не съм виждала хлебарка нито у нас, нито никъде около сградата. то бе егати пръскането.
гадост!!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Предполагам че са доста гнусни, но за щастие нямаме вкъщиповече ме е страх от паяци...
не ме е страх но ме е гнус
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Това е по-опасно от хлебарките
![]()
не особен.... тва са си просто едни малки животинки ... нехапят .. пък и да хапят нема да се умре от това :P
Не ме е страх. Ако ме беше страх, не знам как щях да живея - в моята дупка гъмжи!![]()
Обаче аз им контролирам популацията по доста брутален начин - пърля ги с дезодорант.После даже не си правя труда да събирам труповете - оставям това на мравките.
![]()
Откакто пробвахме да ги унищожим с Райд и с кубчета се отказахме от тези методи и преминахме на класиката - мухобойки и дезодорант. Сигурно има начин да им устроя един геноцид, ама не ми се занимава. Просто чакам да се махна оттам.
хахахахахаПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
ужасно много ме е гнус от хлебарки..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ДААААААА!!!
LaraFairie Photography ...
Мм да..но не колкото сестра ми - тя изпада в нервни кризи..![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Не ме е страхСамо от оси и пчели /то пчелите са добри,де/, абе от такива, които наиситина могат да ми направят нещо и даже смятам, че доста от насекомите са красиви
/Е хлебарките са грозни,де
/.
Хлебарки -> Страх + Погнуса + МООВ (Моето Огромно Откачено Въображение) = Паника + Писъци![]()
Уфф и мен такаПървоначално написано от koalka
![]()
тва гнусно,гадно, мизерно животно е толкова пртивно, колкото мене ме е шубе.Принципно не опира точно до страх,а до погнуса но ако ги съчетаем, да страх ме е![]()
I bleed the same blood, still I offend
I walk the same path, I lose a friend
Everything I do hurts someone
Story of my life
Стах ме е от всякакви насекоми най-често кат ги вида почвам да пища и карам някой да ги обие,а ако ме полази някфа гадинка направо в нервна криза изпадам.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
I ME E STRAH I ME E GNUS![]()
![]()
някфа по малоумна тема неможахте ли да сътворите![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не ме е страх,ама е е гнус.Между другото вчера
като си отхапах от ябълката в нея имаше червей,хах
тогава поставих рекорд за плюене на далечно разтояние!![]()
![]()
Бях страшна картинка! Само като си спомня![]()
![]()
!
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...