Драги потребители четох форума и стигнах до едно заключение:

- Всички обиждате и се дразните на момичетата от 14-17 години защото били курви или какво си било там. Първо това е се казва за "РЕАЛНОСТ" за всички които живеете в някакъв измислен свят. Мен ми е кеф да ги карам с колата наляво надясно, кафенца, дискотечки, ала бала, афтърпарти в къщи на леглото, сещате се. Второ, те да не би да не си правят кефа когато някой им дава такова внимание. В крайна с биологията му викат симбиоза- и двамата получаваме това което искаме. Аз секс, тя останалото. Не казвам не харесвам момичето или пък не я чувствам близка но когато това и на двамата ви харесва какъв е проблема ? Е верно че има и 12-13 годишни малчогани които се дразнят на тази гледка ама.... ще пораснете и вие и вие ще го правите. Още повече че всичко зависи от момичето, ако не и харесваше нямаше да го прави.

ПС: А и не ми говорете за морални ценности в общество където от 11 годишна възраст започва да се пие твърд алкохол, на 13 се почва с треволяка а на 16 си не "Екс".....историята за някои продължава без коментар.

Поздрави на всички които разбират как стоят нещата в България днес и сега!