- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ, НЕИСКАМ ДА ЖИВЕЯ...2(ПРОДЪЛЖЕНИЕ)
Ето ми го продължението на ТЕМАТА!НЕЩАСТНИЦИ,не ми я заключвайте!![]()
Preslagam da ne mu q zakluchvate prosto nikoi da ne pishe;/
Requiem for a dream....
Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
Извинявай,ама тука целия форум не сме длъжни да се занимаваме с твоите простотии!Дано пак да ти заключат темата!
![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ако модераторите преценят 4е темата ти трябва да бъде заклю4ена ти не можеш да им попре4иш
Нещастнииииииииииииииик![]()
![]()
![]()
МН СИ ТЪП ВЕЕЕЕЕЕЕ
Не искал да живеее помогнете му деееее някой няма ли пушка, че май ще направи услуга на доста хора не само на нещастен
![]()
Още ли не си се оправил от тогава ??????? Е кво чакаш бе пишлеме, да дойда и да му кажа вместо тебе ли ... ОМГ ...![]()
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
![]()
той ми каза че не ме обичаааааа нищо не мога да направя живота ми се срина... единственото хубаво е че после дойде и ме на*ба в гъзъ щот беше самотен
а сега е с момичееееееееееееееееееее еее не мога да повярвам
ОМГ...нещо ти хлопа дъската...ами вземи пример от него, хвани се и ти с някое момиче и спри да занимаваш хората с глупостите си.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
Ебахти смеха,тъй не съм се забавлявала оооот...снощи
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ти си боленПървоначално написано от НЕЩАСТЕН
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Съгласна съм.Ти си болен
i azПървоначално написано от Steli{P}
ne sme dlujni da se zanimaame s tupotiite ti![]()
![]()
![]()
Еее, направо съм сгрешил че не съм се регнал в тъпия ви форум.Момченца и момиченца,като се опитвате да копирвате и ИМИТИРАТЕ го правете оригинално, не се излагайте.Ако ме беше "нае*ал в гъза", щях поне по-културно да се изразя, например- Натряска ми го в аспуха, или нещо подобно, какви са тия цинизми от вас??
Незнам дали си има момиче, или аз съм болен,ама май вие не сте наред!![]()
Ми то в днешно време няма някой, който да не е наред.Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
Абе ти май не се чуваш какво говориш.Вече на никого не си интересен или забавен, така че колкото и теми да пуснеш, резултатът ще е същия.На никой няма да се харесаш.
Най-много на теб!
И искам да ви кажа още нещо, че ако така нареченото "нае*аване н гъза",ако ми се беше случило от него,аз въобще нямаше да седя и да се обяснявам на група олегофренясали селяни, така че си запазете коментарите.Нагона си има мярка,ако не се задоволявайте с латексови играчки!Оо, ужасно инфантилни сте, искам да ви хвана за мършавите вратове и да стискам докато не ми паднат оцъклените очички с кравешки поглед в краката ми!!!!![]()
Радост.![]()
........а какво ли още може да сътвори болното ти съзнание, се чудя аз, в тоя час![]()
Ами например може да сътвори това, че вчера бях свидетел как те шибаха калинките докато спеше и гаджето ти(оная грозната като смъртта) чоплеше семки и се кефеше!![]()
БравоПървоначално написано от НЕЩАСТЕН
Не се засягай от такива индивиди. Във форума това е нещо обичайно. Айде късмет и недей обръща толкова мн внимание на такива неща.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ее, виж, мерси много!Все пак има и хора които ме защитават!![]()
Може и да има, но повечето нормални хора не те понасят.Първоначално написано от НЕЩАСТЕН