.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    НЕЩАСТЕН
    Guest

МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ, НЕИСКАМ ДА ЖИВЕЯ...2(ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

Ето ми го продължението на ТЕМАТА!НЕЩАСТНИЦИ,не ми я заключвайте!

Град
    При сенките
    Preslagam da ne mu q zakluchvate prosto nikoi da ne pishe;/
    Requiem for a dream....

Супер фен

Re: МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ, НЕИСКАМ ДА ЖИВЕЯ...2(ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

Цитирай Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
    Ето ми го продължението на ТЕМАТА!НЕЩАСТНИЦИ,не ми я заключвайте!
    Извинявай,ама тука целия форум не сме длъжни да се занимаваме с твоите простотии!Дано пак да ти заключат темата!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

ако модераторите преценят 4е темата ти трябва да бъде заклю4ена ти не можеш да им попре4иш

Guest
    Нещастнииииииииииииииик
    МН СИ ТЪП ВЕЕЕЕЕЕЕ

Guest
    Не искал да живее е помогнете му деееее някой няма ли пушка, че май ще направи услуга на доста хора не само на нещастен

Още ли не си се оправил от тогава ??????? Е кво чакаш бе пишлеме, да дойда и да му кажа вместо тебе ли ... ОМГ ...

НЕЩАСТЕН
    Guest
    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ той ми каза че не ме обичаааааа нищо не мога да направя живота ми се срина... единственото хубаво е че после дойде и ме на*ба в гъзъ щот беше самотен а сега е с момичееееееееееееееееееее еее не мога да повярвам

ОМГ...нещо ти хлопа дъската...ами вземи пример от него, хвани се и ти с някое момиче и спри да занимаваш хората с глупостите си.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    ОМГ...нещо ти хлопа дъската...ами вземи пример от него, хвани се и ти с някое момиче и спри да занимаваш хората с глупостите си.
    TRUE!

Супер фен
    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ той ми каза че не ме обичаааааа нищо не мога да направя живота ми се срина... единственото хубаво е че после дойде и ме на*ба в гъзъ щот беше самотен а сега е с момичееееееееееееееееееее еее не мога да повярвам
    Ебахти смеха,тъй не съм се забавлявала оооот...снощи
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ти си болен
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Ти си болен
    Съгласна съм.

Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Ти си болен
    Съгласна съм.
    i az

ne sme dlujni da se zanimaame s tupotiite ti

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Еее, направо съм сгрешил че не съм се регнал в тъпия ви форум.Момченца и момиченца,като се опитвате да копирвате и ИМИТИРАТЕ го правете оригинално, не се излагайте.Ако ме беше "нае*ал в гъза", щях поне по-културно да се изразя, например- Натряска ми го в аспуха, или нещо подобно, какви са тия цинизми от вас??
    Незнам дали си има момиче, или аз съм болен,ама май вие не сте наред!

Еее, направо съм сгрешил че не съм се регнал в тъпия ви форум.Момченца и момиченца,като се опитвате да копирвате и ИМИТИРАТЕ го правете оригинално, не се излагайте.Ако ме беше "нае*ал в гъза", щях поне по-културно да се изразя, например- Натряска ми го в аспуха, или нещо подобно, какви са тия цинизми от вас??
    Незнам дали си има момиче, или аз съм болен,ама май вие не сте наред!
    Ми то в днешно време няма някой, който да не е наред.

Абе ти май не се чуваш какво говориш.Вече на никого не си интересен или забавен, така че колкото и теми да пуснеш, резултатът ще е същия.На никой няма да се харесаш.

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Най-много на теб!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    И искам да ви кажа още нещо, че ако така нареченото "нае*аване н гъза",ако ми се беше случило от него,аз въобще нямаше да седя и да се обяснявам на група олегофренясали селяни, така че си запазете коментарите.Нагона си има мярка,ако не се задоволявайте с латексови играчки!Оо, ужасно инфантилни сте, искам да ви хвана за мършавите вратове и да стискам докато не ми паднат оцъклените очички с кравешки поглед в краката ми!!!!

Радост.

........а какво ли още може да сътвори болното ти съзнание, се чудя аз, в тоя час

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ами например може да сътвори това, че вчера бях свидетел как те шибаха калинките докато спеше и гаджето ти(оная грозната като смъртта) чоплеше семки и се кефеше!

И искам да ви кажа още нещо, че ако така нареченото "нае*аване н гъза",ако ми се беше случило от него,аз въобще нямаше да седя и да се обяснявам на група олегофренясали селяни, така че си запазете коментарите.Нагона си има мярка,ако не се задоволявайте с латексови играчки!Оо, ужасно инфантилни сте, искам да ви хвана за мършавите вратове и да стискам докато не ми паднат оцъклените очички с кравешки поглед в краката ми!!!!
    Браво
    Не се засягай от такива индивиди. Във форума това е нещо обичайно. Айде късмет и недей обръща толкова мн внимание на такива неща.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ее, виж, мерси много!Все пак има и хора които ме защитават!

Ее, виж, мерси много!Все пак има и хора които ме защитават!
    Може и да има, но повечето нормални хора не те понасят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си