Така...здлвейте на всички тук.Глезам в темите че помагате при разни любовни проблеми и реших и аз да си напиша моя и дано ми помогнете.Първо няма да разказвам цялата история тъй като е дълга а и не вярвам някой да я прочете цялата....накратко преди 5 месеца ходих с едно момче,преди него се бях отказала от любовта,но срещнах него и прекарахме 2 перфектни месеца заедно. Както се казва-цветя и рози навсякъде....да ама тва приключи. Той ме заряза без никакво обяяснение....въпреки че 2-3 седмици след това ми правеше намеци че ме харесва още.Ккакто и да е....сега след 5 месеца аз разбирам от мн. места различни теории които той е представил пред приятелите си защо ме е зарязал.Лошото е че когато ме заряза аз си обещах нещо и това е да не плача за него,но понякога не издържам заради това че вс. ден го виждам заобиколен от момичета и т.н.....тъй като не мога да го разбера понякога прави неща които ме объркват,и се държи така все едно още ме харесва....мислех да говоря с него тъй като си останахме малко или мн приятели,мислех да го питам какво става с нас,но се отказах от тая идея. Мислех че го е грижа за мен но сега разбирам че май не е така,тъй като преди няколко дни се разплаках пред него почти и той ме подмина с толкова хладен поглед.Честно казано аз вече се премирих и мисля че просто трябва да с стегна и да го забравя но нз. дали съм права затова моля вас за съвет дали съм права и дали трябва да го забравя?