- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- help me
imam 1 vypros: po vreme na poloviq akt, predi samoto svyrshvane, te4e li sperma?
Мухаха тече тече кръв пот и сперма тече![]()
mnogo veroqtno e,da.
otdelq se malko koli4estvo te4nost,koeto oba4e ne sum sigurna kak to4no se kazva6e,mislq predeqkulacionna ,no vse pak vij i dr otgovori
naistina li? ako ne e s prezervativ predi kraq, vyzmojno li e da stane gaf?
Мога да ти разтягам локуми...
Но ще ти кажа само че секрета преди еякулацията(семеизпразван то) не съдържа сперматозойди![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
oh uspokoi mepo princip vinagi sym se smqla na nqkakvi takiva temi na shashnati teenager-ki, no eto che i az doprqh do tuk...
a vyv vuprosniq den bqh v ovulaciq i se depresirah mnogo, naistina mnogo
е как да не съдържа, като в предеякулационната течност също има сперматозоиди само че са значително по-малко...Първоначално написано от DeXtRoFeR
и да, може да стане фал, ако правите секс без презерватив!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
veche me obyrkahte... neka samo tezi, koito znaqt sys sigurnost da pishat!
има сперматозоиди, чат?! малко са, но ги има!
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
i kakuf e shansyt za gaf v procenti?![]()
ХАХАХА...
Не те знам аз уча медицина вече четвърта година![]()
Акушерсво и Гинекология 2-ра
Избора си е твой
И ако си бременна както казват някой по нагоре аз ще дойда и ще си скъсам дипломата пред теб
Най-добре си направи тест и после кажи,че да видят кой е правия \/
radvam se che se zabavlqvate na problemite na horata..
Кой се забавлява ве !!!
Аз тука гледам да й помогна тя тука взела да ме упреква...ае гледай си работата и прави квото искаш![]()
ok qvno i az greshno sym razbrala.. no 6tom u4i6 veche 2ra godina teq neshta sym sklonna na teb da vqrvam
правили сте секс без предпазни средства. Мъжкият полов орган, когато е възбуден или по-точно - еректирал - пуска в много малки количества една прозрачна течност, мисля че и се вика предеякулационна течност. В нея се съдържа малък процент сперматозоиди затова вероятността я има, макар да е много малка.
oh sled sedmica-dve she pisha kakvo e stanalo veche nz kvo da si mislq
Sun_Flower ае като разбираш толкова за предеякулационната течност ми кажи к'фо садържа,за какво служи и откуде се отделя ???
Хем незнаете хем приказвате ... по-добре мълчете,недейте да давате съвети без да знаете,само да лъжете хората.Като незнаеш подмини тоя въпрос и отговори на друг от който разбираш !!!
А,за госта ... повече няма да отговарям!!!Вече изписах достатъчно и дано съм помогнал![]()
emi nai-malkoto me uspokoi...za koeto 10x
e kvo ti samo za nakraq li iska6 da go slga mi to togava po dobre otvun da svur6iПървоначално написано от Анонимко
![]()
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
ei ti s problema naistina ima spermatozoidi po-malko sa ot tezi v spermata no nali znae6 4e edin e dostaty4en da dostigne do falopievite trybi i ......stana belqta btw ima podrobni statii v toq forum za tiq ne6ta tam 6te polu4i6 nai to4na informaciq no da si znae6 ima risk
DeXtRoFeR,
nikude ne sum napisala,4e tolkova razbiram!I ne smqtam,4e ti si 4oveka,koito da mi opredelq na koi temi da otgovarqm i na koi-ne.Pro4eti kakvo sum napisala v zaglavieto,kum otgovora si i togava mi zadavai vuprosi!
и кои са тези някои дето го са го казали?!Първоначално написано от DeXtRoFeR
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY