.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    ToChNaTa
    Guest

Какво мислите по тоя въпрос....???

Здравейте, аз съм на 13! Бях пиятелка с едно момче (ще го нарека Х) прегръщахме се, но не сме се целували! е само 1 път и то за кратко. На другия ден цялото даскало си мислеше, че сме гаджета!!! По чиновете пишеше, че ходя с него всички ме наричаха с неговото име. А това изобщо НЕ Е ВЯРНО! Исках да се оттърва от това момче и така и стана! Прегърнах се нарочно с едно друго момче (ще го нарека У) и така се оттървах от Х! И Х започна да ревнува. Обаче неискам да се върна никога при Х щото е отвратителен! Мисли за нещо повече от Бог, и си мисли, че е нещо повече от всички!
    Кажете ми какво мислите по тоя въпрос!

Град
    bulgaria
    Moeto mnenie,4e se zanimava6 s gluposti.Dnes si pregurnala edin,utre drug,za da se oturve6 ot purviq.Awe...,sorry,ma tova mi zvu4i mn tupo,nadqvam se da ne sum te zasegnala.

Tochnata
    Guest
    ne ne si me zasegnala s ni6to.....

К'фо мисля по въпроса ...
    Не виждам някакъв проблем в това
    Само можеш да се изясниш за отношенията си с момчето X и това е
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    мми кажи му защо си се прегърнала с онова момче и му разкажи сичко каквото мислиш за него.
    няма любов

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Abe 6to triabva da dava6 obiasnenia na kogoto i da bilo. Mili4ka, tva sa super tapi i nezna4itelni ne6ta, ama e normalno na 13 da te valnuva tova.Samo edno 6te ti kaja-NE obra6tai vnimanie na horskoto mnenie-koi kakvoto iska da govori Ostavi gi da drankat.Pravi tova, koeto na teb ti e priatno.

Супер фен
    Ами какво трябва да мислим?ЛАПЕШКИ ИСТОРИИ И ТЪПОТИИ!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    Ямайка:)
    Emi sorry 4e go kazvam ama tova sa bebeshki raboti!
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ами какво трябва да мислим?ЛАПЕШКИ ИСТОРИИ И ТЪПОТИИ!

Супер фен Аватара на maybelline
    Хлапашка му работа...Какво да правиш ли?Ами порасни малко.

Guest
    lele..... kakvi "seriozni" problemi imali horata....

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    X1/2=-b+\- koren ot D vurhu 2a - govori li ti ne6to tova mila sig ne e taka stoqt ne6tata i pri men po tvoq problem - nerazbiraem . koi kogo pregurnal koi kakvo po 4ina napisal bozee
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

Guest
    Детски истории....я по-добре за са си гледай училището и детските филмчета, като пораснеш ше имаш много по-големи проблеми. Недей от са...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от maybelline

Брей... ти сякаш не си била дете. Пффф хората забравят от къде са дошли..

По темата - щом не искаш да си с него, недей. Никой не може да те накара да правиш каквото и да било насила. А за това, че всички говорят... да не ти пука

Adski tapo!
    kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^

По темата - щом не искаш да си с него, недей. Никой не може да те накара да правиш каквото и да било насила. А за това, че всички говорят... да не ти пука
    Аз съм била дете и докато бях дете се занимавах с ДЕТСКИ работи,не със гаджета и неща които не бяха за моята възраст.Момичето просто не бива да се занимава с неща за които така или иначе ще й дойде времето,но от самото й поведение (днес се прегърнала с един,утре с друг,да разкара първия и незнам си какво) е детско и личи,че още не й е време да има гадже.

И незнам дали забелязваш,но целият форум,без теб,споделяме едно мнение и не ми е ясно защо точно за моя пост се зачекна.Незнам ТИ на колко години си,но честно,не ми изглеждаш по-голяма от авторката.

Град
    В. Търново/София

Аз съм била дете и докато бях дете се занимавах с ДЕТСКИ работи,не със гаджета и неща които не бяха за моята възраст.Момичето просто не бива да се занимава с неща за които така или иначе ще й дойде времето,но от самото й поведение (днес се прегърнала с един,утре с друг,да разкара първия и незнам си какво) е детско и личи,че още не й е време да има гадже.

И незнам дали забелязваш,но целият форум,без теб,споделяме едно мнение и не ми е ясно защо точно за моя пост се зачекна.Незнам ТИ на колко години си,но честно,не ми изглеждаш по-голяма от авторката.
    Не съм се захванала с твоя пост, просто звучи глупаво да се нахвърляме върху някой, който е тръгва по онзи път, по който всички сме минали. На 13 години вече трябва да е в 7 клас. Мислиш ли, че е малка. Тя не е почнала да се ебе с тоз и оня, а просто търси съвет. Аз на 14 години за пръв път имах гадже и с това момче бяхме 2 години заедно и не мисля, че ми е било рано.

На 19 съм, това какво общо има... Може пък и да ми е детско мисленето, не се сърдя, всеки има право на мнение. Пък и се радвам, че ме подмладявате

Град
    Бургас
    А това какво общо с раздела "Секс" ?

Tи не дължиш обяснение на никой. Щом искаш да се оттървеш от това момче, просто отиди и му го кажи директно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    извинявай ако те засеган но тва е адски тъпо и са чисти детски работи.Дръжте се като големи хора бе
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

gore6to mace
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Yuna`
    А това какво общо с раздела "Секс" ?
    да така е защо го обсъждаме тук?

Не съм се захванала с твоя пост, просто звучи глупаво да се нахвърляме върху някой, който е тръгва по онзи път, по който всички сме минали. На 13 години вече трябва да е в 7 клас. Мислиш ли, че е малка. Тя не е почнала да се ебе с тоз и оня, а просто търси съвет. Аз на 14 години за пръв път имах гадже и с това момче бяхме 2 години заедно и не мисля, че ми е било рано.

На 19 съм, това какво общо има... Може пък и да ми е детско мисленето, не се сърдя, всеки има право на мнение. Пък и се радвам, че ме подмладявате
    В 7 клас,да,мисля,че е малка за нещо по-сериозно от държане за ръката и целувки.И това,че е малка,не е лошо(даже толкова по-добре,така или иначе ще порасне,нека се радва малко и на това време) и не се 'нахвърлям' върху нея.Както ти каза,всеки има право на мнение,и моето мнение е,че поведението й си е детско за 13-годишна.Нормално е да търси съвет,но това да се прегръщаш с един,за да разкараш друг,после да се чудиш как да разкараш и двамата...и т.н. мисля че на 13 трябва да малко по-зряла.И аз съм била на 13,не мисли,че съм се родила и изведнъж съм станала на 16.Но моля те,не разбирай първоначалния ми пост като 'нахвърляне' върху нея(или когото и да било).Аз не се нахвърлям на хората,просто изразих своето мнение за ситуацията,както и всички останали във форума.Разбирам,че има хора които не са съгласни с мен,както има хора с които аз не съм съгласна,но нечие несъгласие трудно ще накара някой да си промени мнението.И все пак разгледах ситуацията и от твоята гледна точка - момичето расте,това са й първите 'любовни трепети',така да го кажем,и трябва да й дадем съвет.Разбирам защо мислиш така и не казвам че не си права - това си е съвсем вярно.Просто моята гледна точка акцентира на друг аспект от ситуацията.
    Благодаря все пак,че отдели време да прочетеш и коментираш поста ми Ти ми показа,че в някои отношения съм прозвучала по-грубо отколкото съм имала предвид и ще следя занапред да се изразявам по-ясно и мнението ми да не звучи като 'нахвърляне'

Град
    Not In Here :)

Re: Какво мислите по тоя въпрос....???

Цитирай Първоначално написано от ToChNaTa
    Кажете ми какво мислите по тоя въпрос!
    Ми прегърни се с трети, че да почне да ревнува и втория - малка си още, само на 13, ама принципно жените мнооого обичат да ги ревнуват, поне така съм забелязал

Град
    В. Търново/София
    maybelline, казваш, че на 13 е дете, а след това, че се държала детски. Нещо не мога да те разбера. В 7 клас не е много голяма, но не е и никак малка. Пък и като гледам днешното поколение, даже е много закъсняла. Ти си на 16 и не спадаш към тях, но със сигурност виждаш как на по 12-13 вече имат доста голям любовен, че и сексуален опит

Пък и си права за едно - тя поиска съвет, а не оценка на държанието си - дали е детско или не

Град
    Maina City
    Detski im raboti...kato e typanar toq X kvo si tyrsila pri nego aide blyskai si glavata...pregyrnala go i ve4e hodqt...utre kato si legne s nego 6a gi ujenqt. =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си