- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите по тоя въпрос....???
Малка си още ще пораснеш![]()
Every second Chance begins with the firts step!
ok,razbiram 4e ti e gadno 6tom si napravila takava tema,spoko de , i az sam na 13 ,no i az smqtam 4e tva sa gluposti!e kvo pregarnala si si nekav tam i kvo?!a drugite hora ot daskaloto-kakav im e problema?!poznavam momi4eta na na6ite godini s mn po-golemi problemi(ako tova moje da se nare4e problem).ne im obra6tai vnimanie,sled vreme nikoi nqma da se zanimava s taq glupost :P
pffff abe zaebi gi i dvamata ta da ne ti puka.....![]()
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.Настоящето е това, което минава неусетно покрай нас, докато премисляме миналото и се тревожим за бъдещето!!!!!
P.S.Най-хубавият ден - днешния.
(x+y)2=x2+2xy+y2
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ko na zanimvash otidi v razdel LUBOV
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
И аз така мисляПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Нямаше нужда да казваш че си на 13 щото ние сами разбрахме че и ти и "х" и "у" и какво ли още не сте дестка градина![]()
malee horata po sveta kakvi problemi imat a vie ....dneska pregurnaal toq utre onq...vnimavai drugi den da ne pregurne6 onaq
Хахахаха....на тва ли ви учат в детската градина![]()
offfff...........e taka stava kogato momi4etata samo re6avat razni uravneniq i nervanestva.........X,Y nekvi e takiva vijdata ni6tu ne razbirat ot realniq jivot.........
Неподходящ размер на снимка в подпис!
aaaaa az znam o6te edna formula pf da vi e qd u2-v2=(u-v)2(u+v)2![]()
И какъв е извода скъпи деца?! Бъдете факирки на свирките на 12 за да не правите лапешки истории на 13Първоначално написано от malkoto_sladur4e
abe ostavi teq lape6ki istorii ne se pregru6taj zapo4vaj da se 4uka6....![]()
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.Настоящето е това, което минава неусетно покрай нас, докато премисляме миналото и се тревожим за бъдещето!!!!!
P.S.Най-хубавият ден - днешния.
abe ne vijdam da e stanalo koi znae kakvo no moqt suvet e da ne pravi6 decki raboti ot sorta tva s mom4eto y prosto kato ne ti iznasq kazva6 na mom4eto x kakvoto misli6 i toi 6te te ostavi namira ne e nujno da zaburkva6 vsi4ki v daskalot,sega 6te iska6 da se oturve6 ot Y s Z i to stana.......
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Ох, како, како, по-добре си замълчи.
По темата - Е нали си се отървала от Х? Тогава какъв е проблема... нека си ревнува.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."