- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pomooooooooooo6t
Iskam da popitam ne6to koeto mn me interesuva i se nadqvam d ami pomognete.Zna4i ot nqkolko sedmici hodq s edno mom4e koeto e pravilo ve4e sex i kato se celuvame i me pregry6ta adski se vyzbujdam.No ne neznaq dali e pravilno da pravq sex s nego toi mi kazva 4e ne iska tova i e gotov da 4aka.Sega neznaq mn go iskam ma mnogo no dali e pravilno? Dali e pravilno da po4na da vodq sexyalen jivot na 15godini.4uvala sym 4e toi e mn nejen i tova o6te pove4e me podtikva kym silnoto jelanie da spq s nego.Molq vi pomognete mi.Sega imam nujda ot pomo6t da go napravq li ili ne??????
Emi shtom go iskash i imash jelanie... btw po dobre na 15 ot kolkoto nqkoi kurwi na 13..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
A ako me pomislqt za kurva?A vsy6tnost takava li 6te sym ako go napravq?
Първоначално написано от krasavi4kata
Zashto da te pomislqt za kurwa nali she budish samo s priqtelq si? , a ne s celiq grad?![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Da, no vsi4ki kazvat 4e sym o6te malka za podobni udovolstviq.I mn blagodarq 4e se otnese seriozno kym moq problem.No o6te nz dali trqbva da go pravq drug e vyprosa 4e adski mn go iskam.
ами той е нежен, знае как стават нещата, възбужда те, ти го искаш. нз какво повече търсиш. ако се смягаш достатъчно отговорна и голяма за да започнеш да водиш полов живот-давай. не можем ние да ти казваме-ние можем само да ти дадем съвети. решението си е лично твое. моето мнение е,че трябва да изчакаш още малко. все пак това са само няколко седмици. изчакай още малко, за да видиш дали наистина ще си заслужава той да ти е първия, дали можеш да лу се довериш.
няма любов
Ako ne si gotowa ne go prawi ima lesno.. ti sama si precenqsh...
Mislq 4e sym gotova, no ako ne6to se obyrka i zabremeneq ili se zarazq ot ne6to?
xaxaxa ti za kondom ne si li chuvala.. puk za da se zarazish s neshto trqbva da e bolen priqtelq ti.. puk towa samo toi si znae..
predi nqkolko meseca edna priqtelka go napravi be6e s prezervativ no tq zabremenq i abortira ako i s men stane taka?Moje bi tova mi pre4i da go napravq.
Дори и да го направите не е нужно всички да знаят..това може да си остане само между вас двамата..така поне няма да се притесняваш за мнението на другите и ще си спокойна каквото и решение да вземеш![]()
Оффффф... бе квото искаш прави бе !!!
Хората тука те съветват,а ти,ами ако стане това,ако стане онова... като не се чувстваш готова не го прави !!!Толкова ли е сложно ?
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
Ами първо бих го поздравила, че не е с теб заради секса =D>Второ-няма нищо по-хубаво от това, когато двама души се оби4ат и си вярват, да се отдадат един на друг
А в твоя слу4ай
Ти сама казваш, че си готова да направиш тази кра4ка, тогава действай
![]()
Ама и с главата си, де
![]()
А колкото до това, дали е прекалено рано, за да запо4не6 да води6 полов живот-ами не мисля, че някой е казал кога е подходящо да стане това, затова щом го оби4а6 и най-важното-вярваш му, аз не виждам никакъв проблем \
/ Единственото нещо е само да не съжаляваш след това
Ина4е ако се 4увстваш достатъ4но зряла и отговорна няма от какво да се притесняваш
Успех4ета
![]()
mersi mn za syvetite pomognahte mi.Naistina re6ih kvo 6te pravq.
Аве ае престанете с тия митове че тия дето правят секс на 13 са курви!Почвам да си мисля че не знаете значението на думата "курва".Когато правих секс с моята приятелка и тя беше на 13 и кво...?Само с мен си е и не се ебе с всеки които види,така че мълчете...!Първоначално написано от Adwokat
![]()
taka e prav si gotin ne e kyrva.kyrva e ako e spala s polovinata grad i vsi4ki znaqt.A tq e spala samo s teb a i krasavice 6tom go iska6 davai i az sym na 15 a sym go pravila.
ami krasavi4ke vij sa ako toi te haresva i ako znae6 4e 6te byde nejen.Ako si sig 4e si gotova davai, ako ne6to se obyrka 6te se opravi6 ve4e si dostaty4no zrqla sama da se opravi6.Vzemete predpazni merki a ako se pritesnqva6 ot bolesti idete i si napravete testove da vidite dali ste zdravi toi 100% 6te doide za6toto ne e s teb zaradi sexa ti sama go kaza i li4no az iskam da se zapoznaq s mom4e koeto e gotovo da 4aka.
Направи го щом искаш!15 години е мн добре даже!Мене моя приятел на 12 години ме отвори и не съм се притеснявала пък ти на 15...я стига
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
6tom go iska6,zna4i da![]()
Не че се заяждам ама от къде си сигурен, като запо4нете да сте едни такива сигурни ми става смешноПървоначално написано от Schnitzer
не че казвам дай сега всички да започнем да си мислим дали приятелките ни не се ебът и с още някой ама айде ти си знаеш
smqtam 4e ti moje6 da preceni6 koga si gotova a i s vsi4kite tezi suveti...mislq 4e moje6 da vzeme6 pravilnoto za teb re6enie![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
ами щом имаш такова силно желание го направи и според мен няма да те помислят за курва
Яхвай коня мацка!Първоначално написано от krasavi4kata
![]()
На теб пък какъв ти е проблема на колко години хората правят секс. Като си толкова пълен с морал, стой си девствен още 20тина годинии.... Много ме дразните с тези коментари. Щом се чувстваш готов на 13 или 14 защо да не! Това че на някои не им се отдава възможност не значи че трябва да завиждат на другите!Първоначално написано от Adwokat
![]()
пфф кво пък си се раздразнила нормално е повечето момчета не им се ходи с пикли на по 12-13 години немога да ви разбера така пък едно момче на 13 не се е обадило че му се ебе. Човека си е прав на 15 е много по-добре.Тоя user "malkoto_kurve" сякаш ти отиваПървоначално написано от malkoto_kurve
![]()