- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pomooooooooooo6t
Първоначално написано от Fusion
и това го казва човек който сигурно с месеци не е правил сексНещо господин многознайко, мога да съм на 14 но мога да правя неща които "каките на 18" не могат... може да ме наричаш пикла ама си постой на сухо и ще си промениш мнението...
![]()
И в случая не се пише "мене", а "мен"; не "моя", а "моят". Боже, на къде върви тоя свят? На 12 години си е лудост. Погледнато от психологична и физиологична гледна точка. Как ще се притесниш като не си наясно с живота.Мене моя приятел на 12 години ме отвори и не съм се притеснявала пък ти на 15...я стига
Първо се казва "може да съм", а не "мога да съм".мога да съм на 14 но мога да правя неща които "каките на 18" не могат...
Второ: радвам се, че си си обогатила сексуалния репертоар. Дано си намерила време да си обогатиш и умствения багаж. В секса може и да си по-добра, но живота не е само секс. Надявам се, че ще намериш време да си припомниш (или научиш) българската граматика.
Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.
Не мисля, че има за какво да се завижда на 13-14 годишна еблива пикла? Само за репотацията могат да ти завиждат...колежките.
Сори за гадния коментар, ама...
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
Даааа, определено този форум се превърна в час по български език. Мога да ти преставя какво правиш посред нощ сама в леглото. Четеш си букварчето и учиш как се пишеПървоначално написано от Ariena
А за умствения ми багаж може да поспоря с теб. Само че ще ти кажа че факта че имам колкото момчета си поискам не значи че съм проста. Може да съм по разкрепостена но това няма нищо общо с мозъчния ми багаж. Но ти си стой влажна всяка вечер и си мисли че си невероятна, а на мен в работите не ми се бъркай :P
Щом питаш, значи още не си готова и се двоумиш.Изчакай да станеш готова и наистина да го искаш и тогава...