.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: pomooooooooooo6t

Цитирай Първоначално написано от Fusion
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_kurve
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Emi shtom go iskash i imash jelanie... btw po dobre na 15 ot kolkoto nqkoi kurwi na 13..
    На теб пък какъв ти е проблема на колко години хората правят секс. Като си толкова пълен с морал, стой си девствен още 20тина годинии.... Много ме дразните с тези коментари. Щом се чувстваш готов на 13 или 14 защо да не! Това че на някои не им се отдава възможност не значи че трябва да завиждат на другите!
    пфф кво пък си се раздразнила нормално е повечето момчета не им се ходи с пикли на по 12-13 години немога да ви разбера така пък едно момче на 13 не се е обадило че му се ебе. Човека си е прав на 15 е много по-добре.Тоя user "malkoto_kurve" сякаш ти отива

и това го казва човек който сигурно с месеци не е правил секс Нещо господин многознайко, мога да съм на 14 но мога да правя неща които "каките на 18" не могат... може да ме наричаш пикла ама си постой на сухо и ще си промениш мнението...

Мене моя приятел на 12 години ме отвори и не съм се притеснявала пък ти на 15...я стига
    И в случая не се пише "мене", а "мен"; не "моя", а "моят". Боже, на къде върви тоя свят? На 12 години си е лудост. Погледнато от психологична и физиологична гледна точка. Как ще се притесниш като не си наясно с живота.
    мога да съм на 14 но мога да правя неща които "каките на 18" не могат...
    Първо се казва "може да съм", а не "мога да съм".
    Второ: радвам се, че си си обогатила сексуалния репертоар. Дано си намерила време да си обогатиш и умствения багаж. В секса може и да си по-добра, но живота не е само секс. Надявам се, че ще намериш време да си припомниш (или научиш) българската граматика.
    Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.

Не мисля, че има за какво да се завижда на 13-14 годишна еблива пикла? Само за репотацията могат да ти завиждат...колежките.

Сори за гадния коментар, ама...
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ariena
    Мене моя приятел на 12 години ме отвори и не съм се притеснявала пък ти на 15...я стига
    И в случая не се пише "мене", а "мен"; не "моя", а "моят". Боже, на къде върви тоя свят? На 12 години си е лудост. Погледнато от психологична и физиологична гледна точка. Как ще се притесниш като не си наясно с живота.
    мога да съм на 14 но мога да правя неща които "каките на 18" не могат...
    Първо се казва "може да съм", а не "мога да съм".
    Второ: радвам се, че си си обогатила сексуалния репертоар. Дано си намерила време да си обогатиш и умствения багаж. В секса може и да си по-добра, но живота не е само секс. Надявам се, че ще намериш време да си припомниш (или научиш) българската граматика.
    Даааа, определено този форум се превърна в час по български език. Мога да ти преставя какво правиш посред нощ сама в леглото. Четеш си букварчето и учиш как се пише А за умствения ми багаж може да поспоря с теб. Само че ще ти кажа че факта че имам колкото момчета си поискам не значи че съм проста. Може да съм по разкрепостена но това няма нищо общо с мозъчния ми багаж. Но ти си стой влажна всяка вечер и си мисли че си невероятна, а на мен в работите не ми се бъркай :P

Мега фен Аватара на koalka
    Щом питаш, значи още не си готова и се двоумиш.Изчакай да станеш готова и наистина да го искаш и тогава...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си