.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    stresirana
    Guest

cvetna bremennost????

Zdraveite.
    Mnogo sam pritesnena predi 2 sedmici pravihme sex no bez prezervativ za 1 min moje i 2 i sled tova sas prezervativ toi kazva 4e ne se e izpusnal kato e bilo bez prezervativ.no vypreki tova zapo4nah da se pritesnqvam.Minstruaciqta mi doide navreme trae6e 5 dena kato 5-tiq den ima6e kato kafqva te4nost.to4no na sledva6tiq den ve4erta po4na da mi s epovra6ta da mi se vie svqt imah visoko kryvno i uskoren puls i cqlata treperih i imah visoko kryvno i uskoren puls.Na sledva6tiq den otidah na lekar i toi kaza 4e tova bilo nerven pristap i pri nego e normalno da ti se povra6ta.moje bi i da e taka 6ot priqtelq mi predi da mi stane taka zamina za 4ujbina za 1 sedmica.No vypreki tova ne se uspokoqvam.sled tova sutirn mi s epovra6ta a ponqkoga i ve4er i sam super nervna po4vam da treperqi apetita izcqlo mi iz4ezna.Vyzmojno li e da e cvetna bremennost???molq vi pomognete mi spored vas vysmojno li e???
    Blagodarq vi mnogo predvaritelno!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Спокоино, не си бременна Наистина може да е от нерви, все пак не се е изпразнил, нали!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Guest
    ne mislq 4e si bremenna kolkoto do tva 4e na 5tiq den cikulut ti e bil kafqv tva e napylno normalno kato ti svyr6va a i ako si bremenna ne moje6 da po4ne6 da povry6ta6 na vtoriq den tva se poqvqva edva mesec sled zabremenqvane i se pak zemi nekyv test za da se uveri6 4e vsi4ko e ok i da spre taq panika

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Да, първо, че доколкото разбрах менструацията ти е била достатъчно дълга и с нормално течение. При цветната бременност тя е далеч по-кратка и с много слабо течение. А наистина симптоми като повръщане, липса/по-голям апетит и т.н. се появяват далеч по-късно. Сигурно е от притеснение твоето, така че просто се успокой и всичко ще е наред.

Супер фен
    Ти си параноичка!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Ако питаш мене само си набивеш някви филми.. не разбрахте ли че от този постоянно сменящ се климат се появяват аномалии. на мене ми пропусна цял месец а на сведващия ми дойде обаче много слабо и кафяво и ми продължи 10дена което се смята за нормално след като ти тече по малко !!! Ако беше цветна бременност щеше само да ти цапа...
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Успокой се. Не си бременна. Това е от нерви, не си усложнявай живота излишно. И аз по едно време повръщах и ми беше зле. Оказа се някакъв вирус. Все пак ако си толкова притеснена си направи един тест и ще видиш, че е нямало за какво да се тревожиш. И не се нервирай толкова, опасно е за здравето.
    Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.

anonimkata_
    Guest

spokoino

mila spokoino cvetnata bremennost e rqdko sre6tana...i vse pak ot opit znam 4e ednata 4erta uspokoqva.vzemi si edin test,ima vsqkakvi v aptekata,ne se doverqvai na sure check vzemi si easy test ili clear test ,okolo 2-3 leva sa,no zdraveto i spokoistvieto sa bezcenni aide uspeh

Re: spokoino

Цитирай Първоначално написано от anonimkata_
    mila spokoino cvetnata bremennost e rqdko sre6tana...i vse pak ot opit znam 4e ednata 4erta uspokoqva.vzemi si edin test,ima vsqkakvi v aptekata,ne se doverqvai na sure check vzemi si easy test ili clear test ,okolo 2-3 leva sa,no zdraveto i spokoistvieto sa bezcenni aide uspeh

abe kfi gluposti govorish ? Sure check sa si nai hubavite .. edinstveno na tqh moje da se ima doverie .. a easy test mi pokaza che sym bremenna i si vzeh na sure check za po sigurno i izleze che ne sym nai nakraq otidoh na lekar i potvyrdi che ne sym !! praite si izvodite sami .. Sorry che ne pisha na kirilica obache neshto se skapa ..
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си