- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: За какво е бюстието?
za kakvo e biustieto?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
biystieto s podplynki e za da ne ti prozirat blyzite i za da ne ti se vijdat zyrnata a biystieto s podplynki (pak s16toto)
ne6to kato leka forma na sutien![]()
No matter where you go, there they are...
Така като го гледаш за какво ти изглежда?А де!
![]()
![]()
![]()
Ами ест,че е за да ти стяга циците и корема дори за тфа по филмите онес жени от старото време припадат напред назад щото ги стягат като в менгемета!Повярвай ми не ти тр
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
tva e mnoo tupo be, budete estestveni kvi sa tiq podplunki i gluposti, se edno az da si sloja podplunka m/u krakata za da mi izpukva uj golemiq... e kuv e smisala?!![]()
Първоначално написано от Pifcho
Оуу,ама ти и от сутиени си разбирал,бе?![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
hehe kato ima6 doseg sus jeni po4va6 da razbira6 si4ko okolo tqh moito mom4e ili momi4e kakvoto si tam
puk i ti qvno ne si razbral/a 4e stava vapros za bustieta ne za sutieni =D>
Ахъ,определено Киана е мъж,да знаеш.Не ти личи толкова досега със жените,или всичките им имена са завършвали на .jpg .Относно бюстиетата и сутиените иска ми се да поспоря с теб-ти си компетентен.
![]()
ako si misli6 4e sum ti zaglejdal tupiq nick... izbegvai da se zaqjda6 s mene 6toto sum mnogo zlobno jivotno na glava nqma da izlezne6 s men, samo 6te otnese6 nqkoq psuvnq putka maina![]()
Абе,не ми казвай какво да избягвам и какво не,бе,Льольооо!Злобен бил,не знам си какъв бил!Айде аман!Дребен кретен.![]()
na kolko si be "golqmata" ше ти Eбa майката отворена
Ей на това му се вика сериозна заплахаПървоначално написано от Pifcho
Kianna, трепери пред тоя титан на мисълта!
Молим, младежо, не, прощавай - "злобно животно" (
) - спести ни компетентните си мнения и цветущия си език.
Относно темата, душко - кое наричаш бюстие? За бельо или горна дреха става дума. Понеже malkoto_sladur4e тука говори за корсет (твърдата основа под роклите от средните векове определено се нарича корсет), някой друг говореше за сутиен... Аз си признавам, че въпросът ме обърква и ме хвърля в дълбок размисъл.![]()
Това е бюстие (уж)
http://www.zenaperfect.bg/products/p...ct00000048.jpg
но това също
http://www.segabg.com/online/img%5C2...%5Ci070401.jpg
А това е корсет
http://www.pandorasfunbox.com/images...K%20CORSET.jpg
и това
http://www.comparestoreprices.co.uk/...try-corset.jpg
Та за какво точно иде реч?
На 19.Съмнява ме да си по-голям от мен?![]()
Аре не ми е*и майката,келеш!![]()
еми такова обикновено за 4лв дет ги продават
Първоначално написано от du6i4kata
Как мислиш дали навсякъде въпросните бюстиета са 4лв?![]()
Подобно на сутиен, което да ти придържа гърдите.По-малките момичета го ползват, които още нямат много-много бюст.
taka kato me gleda6 na kolko ti prili4am be urungel? ako ti kaja 4e sum na 22 6e si zatvori6 li 6ibanata puberska usti4ka a?![]()
Barbito ne6to ne si v 4as i se opitva6 da vkarva6 ironiika, ma ne ti otiva zamul4i si po-dobre i bez tva ne govora na tebe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НА 22 бил!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще ме умориш,бе.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си първото момче на 22 в този форум.
![]()
![]()
Смотан си.
![]()
И бтв-още малко и ще ти повярвам.Повече от 16-17год.нямаш.
![]()
hahhahahha milata tq kolko e zabludena, kvo da naprava 4e ste samo puber4eta tuka? v kraina smetka ne bqh vlizal ot 2 godini i vleznah samo za edni vapros otnosno Epilator, ma ne sum dlujen da vi se obqsnqvam be, izmii si zubkite i lqgai da spi6 moito momi4e, 4e utre si na daskalo... mama 6te ti se kara![]()
Дам,на 19 мама много ми се кара.Първоначално написано от Pifcho
![]()
Докажи,че си на 22,защото аз мога да докажа,че съм на 19.Кретен.
коя си ти да ти доказвам ма оу? чшшш ти чуваш ли се кво приказваш, да доказвам аз на няква си форумна въшка на колко съм години? хахаха ела ми на гости да ми посвириш и ще се увериш![]()
На 15 годишната клечка за зъби ли да си свиря,бе,гьотверен?![]()
хаха ти наистина си много объркано момиченце. Страхувам се, че нема да имаш тоя шанс суполива курволетино. Замълчи не пълни темата с глупости, казах ти ако искаш ела ме виж, но после не гарантирам за здравословното ти състояние![]()
бааахти! май още те държи пубертета а?на 19 години била... а 13-годишната ми братовчетка разсъждава по-зряло от тебе бе! не те ли е срам цифко
![]()
Голяма си пача,бе,момче!Айде млъквай!