- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: За какво е бюстието?
оо много сори, ама истината боли =D>
айде да не чувам повече детски глас и скърцане на биберони и без повече коментари малката![]()
То ако болеше от простотия до сега да си умрял от болки.Смотан.Не се виждаш колко си "злобен" -уаааааааау,ами и ще ми философства.Чезаре!
Първоначално написано от Анонимко
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Госта...абе мърло недей да се правиш на тарикатка, да logoff и да пишеш сякаш друг някой... понеже няма кой да те подкрепи нищожество неземно! Изгаряш си от яд, че те правя смешна и те бия по секви показатели. ЩО НЕ ВЗЕМЕ6 НАКРАЯ ДА СИ НАБИЕШ ЕДНА КРАСТАВИЦА В СМРЪДЛИВАТА ПУTКA ТА ДА СЕ УСПОКОИШ МАЛКО!
а относно темата... бюстието е нещо като сутиен ама не съвсем. Ей го на
Като влизам в сайта и трябва да се лог-вам,бе,кретен.Вече не ми е интересно да се дракам с тебе,защото си простак.И си циничен.От това по-лоша комбинация няма.Един изход има за теб,ама ти сам си знаеш какъв е-друго по-добро-нема!Айде със здраве!
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
мама ти деба проста, хората виждат кой първи се заяде "Оуу,ама ти и от сутиени си разбирал,бе?" ми да разбирам що нещо проблем?!ти разбираш ли от боксерки? не нали, толко по-зле за тебе! Затвори си гнусната уста!
Първоначално написано от du6i4kata
Хубавите корсети са по 20лв и нагоре
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
xexe kvi ste mi sme6ni .. bravo i na dvamata - za6titavate si poziciite (mnoo qsno) a ina4e nqma nujda da sme tolkova cini4ni .. za kvo se zaqjdate sa ne mi e qsno ..
![]()
apa po temata nz kvo da kaja \/
![]()
\
/
Абе ти зле ли си?! Момичето пита за бюстие, а не за корсет! Бюстието едно дето прилича на потник на външност, но има стягащ ефект. Както казаха и по-рано малките момичета го носят, когато не са им достатъчно големи за сутиен.Първоначално написано от malkoto_sladur4e