Значи нещата стоят така...ходя с едно момче от 2 месеца и в началото всичко беше ОК , но скоро започнаха проблемите.. той си мисли, че му изневерявам, защото някакви негови познати и приятели му казали, че съм спала с бившия си докато съм ходила с него, че съм се била лизала с приятелките си, че съм отишла на място, видели са ме на място, на което той не искаше да ходя ... и т.н.т. а това не е верно... интересно как са ме видели като си бях у нас и спах .. но това е друга тема... той си мисли, че го лъжа за всичко.Постоянно ми звани да ме проверява къде съм... и като кажа нещо, което е истина той ми казва "Лъжеш!" .. Като седна на кафе веднага му званят да му кажат къде съм и с кой съм седнала.Даже са ми направили клип как в едно голямо се разхождам в градината с един съученик (много лошо нещо правя.. направо е незаконно).Като папараци са.... ем това е... общо взето.. в безизходица съм... досега никога не съм била с ситуация, в която просто не ми идва на акъла какво да направя... винаги измислям нещо, но сега.... нз..
И ако е от значение възраста аз съм на 17 .. той също