.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Sadn3ss
    Guest

Мисли, че му изневерявам ...

Значи нещата стоят така...ходя с едно момче от 2 месеца и в началото всичко беше ОК , но скоро започнаха проблемите.. той си мисли, че му изневерявам, защото някакви негови познати и приятели му казали, че съм спала с бившия си докато съм ходила с него, че съм се била лизала с приятелките си, че съм отишла на място, видели са ме на място, на което той не искаше да ходя ... и т.н.т. а това не е верно... интересно как са ме видели като си бях у нас и спах .. но това е друга тема... той си мисли, че го лъжа за всичко.Постоянно ми звани да ме проверява къде съм... и като кажа нещо, което е истина той ми казва "Лъжеш!" .. Като седна на кафе веднага му званят да му кажат къде съм и с кой съм седнала.Даже са ми направили клип как в едно голямо се разхождам в градината с един съученик (много лошо нещо правя.. направо е незаконно).Като папараци са.... ем това е... общо взето.. в безизходица съм... досега никога не съм била с ситуация, в която просто не ми идва на акъла какво да направя... винаги измислям нещо, но сега.... нз..

И ако е от значение възраста аз съм на 17 .. той също

Град
    При сенките

Re: Мисли, че му изневерявам ...

Цитирай Първоначално написано от I_Love_Spaghetti!
    Цитирай Първоначално написано от Sadn3ss
    интересно как са ме видели като си бях у нас и спах
    Ууу... аз знам! Измислили са си! Не съм ли гениален?!^^
    Zakopa ni s tova otkritie
    Po temata dz momcheto te obicha i te revnuva opitai pogovorish s nego;]
    Requiem for a dream....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми ако толкова много ти пречат приятелите му, остави го момчето.
    Явно приятелите му са го накарали да загуби доверие в теб, а връзка без доверие някак си не върви.
    Та чак и клип ти направили.. ахха, тия са некви болни мозъци.
    Аз пък ако ми се случва такова нещо, бих направила и азмръсно на приятелите му, няма все теб да ме тъпчат, така де
    За да преуспеем в тоя живот, трябва да сме нагли, подли, безмилостни и т.н....

П.П. I_Love_Spaghetti!, ти не си ли анубайт АХхахах, давайте да е режеме О.о (тва последното беше на Хихи знакъ, ъхъ-хъ-хъ-хъъ-ъх)

Цитирай Първоначално написано от cherinka

П.П. I_Love_Spaghetti!, ти не си ли анубайт АХхахах, давайте да е режеме О.о (тва последното беше на Хихи знакъ, ъхъ-хъ-хъ-хъъ-ъх)
    голям смях

П.Т. За кво приятелите му ти праят така? Не те ли харесват или считат, че като ти правят мръсно? Или ревнуват (ако мога така да кажа) щот обръща повечко внимание на теб, от колкото на тях? И ОМГ.... кви са тия момчета бе?!? Клипове, разни обаждания ... абе да не хойш с папата случайно ?!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Trqbva da govorish s nego dosta seriozno.S taq negova revnost do nikyde nqma da stignete,zashtoto v edin moment na teb 6te ti pisne i toi trqbva da go razbere.Kato ti nqma doverie kak shte stane?Shte ti se obajda neprekasnato i shte ti kazva 4e go lyjesh za vsqko neshto li?Gadno e...i toi trqbva da go razbere.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Там, където е сърцето...
    Явно приятелите му са го настроили срещу теб. Това не говори добре за него. Щом се оставя да бъде настроен срещу теб или не си достатъчно важна за него или е човек без характер. Просто това вашето не е връзка, незнам защо търпиш. Поговори с него и му обясни как стоят нещата, ако не те чуе просто го остави!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Alicante
    tva koeto pravqt priqtelite mu e ot chista zavist i revnost
    shte im omrazne i shte vi ostavqt pak i toi te revnuva zashtot te iska samo za sebe si

Виж, ако приятелите на твоета половинка не те харесват, да говорят такива гадорий е нормално. Но мисля, че приятелят ти трябва да се стегне малко! Да, разбирам, че ревнува, и аз го правя, но не злоупотребявам.. Виж според мен троят приятел "малко" прекалявя, да не си мисли, че ще те контролира .. да не ти е майка случайно! Ще ме извиняваш за острите думи, но понякога не си заслужава такова отношение, а съм сигорна, че заслужаваш много много повече.. Не ти казвам нали да го зарежеш, но той малко тряя се стегне и да се вземе в ръце, защото рано или късно от цялата тая работа той губи, а болката е взаимна (защото сигорно много държиш на него, предполагам)..
    Та поговори с него.. и му кажи, че така няма да стане.. просто не е приятно.. Но ако той ти намери косур и за това, че се защитаваш.. не си заслужава, такова отношение просто..

Цитирай Първоначално написано от n0angel0s
    Виж, ако приятелите на твоета половинка не те харесват, да говорят такива гадорий е нормално. Но мисля, че приятелят ти трябва да се стегне малко! Да, разбирам, че ревнува, и аз го правя, но не злоупотребявам.. Виж според мен троят приятел "малко" прекалявя, да не си мисли, че ще те контролира .. да не ти е майка случайно! Ще ме извиняваш за острите думи, но понякога не си заслужава такова отношение, а съм сигорна, че заслужаваш много много повече.. Не ти казвам нали да го зарежеш, но той малко тряя се стегне и да се вземе в ръце, защото рано или късно от цялата тая работа той губи, а болката е взаимна (защото сигорно много държиш на него, предполагам)..
    Та поговори с него.. и му кажи, че така няма да стане.. просто не е приятно.. Но ако той ти намери косур и за това, че се защитаваш.. не си заслужава, такова отношение просто..
    Като за първи пост, мноо точно казано =D>

Супер фен
    Той ти няма никакво доверие и връзката ви няма никакво бъдеще!Ти няма какво да направиш,зарежи го!Ще става още по-зле ! [-o<
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на koalka
    Много лошо като всички са срещу теб...Вземи поговори с приятеля ти сериозно, а не само неговата дума да чуваш и нищо да не можеш да кажеш.Но все пак, ако не ти повярва не знам какво ще правиш-какво е една връзка без доверие?

Мега фен
    Град
    София
    Споредд мен трябва да говориш много сериоэно с него и да му поставиш нещата ясно!Кажи му ,че не си някакво опитно эайче,че да те следят ,да ти правят клипчета и да му докладват..!Ако не те раэбере просто слагаш КРАЙ! Няма да ставаш кукла на конции да не моеш да дишаш спокойно!
    А и според мен една връэка се гради на доверие...а при вас явно няма такова.....
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Feel Lonely
    Аз пък не мисля, 4е я оби4а. По скоро изпитва усе666тане за притежание...
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Мега фен
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от honda^
    Цитирай Първоначално написано от Feel Lonely
    Аз пък не мисля, 4е я оби4а. По скоро изпитва усе666тане за притежание...
    Мда и това е въэможно.....
    [size=7][b][u]fosse cos

Опитай се да поговориш с него и да му обясниш как стоят нещата. Обясни му, че не го лъжеш, че всичко, което са казали приятелите му е лъжа. Ако отново не ти повярва и продължава да се държи по този начин го зарежи. Никой няма право да те третира като своя вещ, да те следи и да обсебва всяка твоя минута. Човек, който те ревнува постоянно и не ти вярва, просто не те заслужава. Това неговото не е нормална любов, а обсебване.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си