.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    гърл нийд то лоов
    Guest

Прекалено е самонадеян...

Айде бе не мога да схвана излязохме с едно момче и за първа среща той се държа доста как да кажа...едва ли не явно си е решил,че иска да си ме завоюва и то не бяха намеци,то не бяха чудеса. Хваща ме тук-там,поопипва ме,прегръща ме. Ами то хубаво,ама малко в повечко ми дойде. И се чудя дали не иска само едно от мен или просто толкова си ме е харесал,че не се сдържа? Ее,за мен не е редно така да прави...какво ще кажете за подобно поведение!?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз мисля, че малко се е поразлигавил покрай теб.
    Или просто си мисли, че с това му поведение ще го харесаш, и явно е с грешни помисли.

абе, мани, всички са супер недобре

гърл нийд то лоов
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от I_Love_Spaghetti!
    Пръдни. Ще ти мине.
    Ам,щеше да ми се сториш оригинален,ако беше измислил нещо по-така,ама на И тва не умееш,то подписът си ти издава всичко Идеята ми е тук да дават мнение сериозни хора,а не изцепващи се като пълни кретени...ехх..размечтах се викате

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Za pyrva sreshta e poprekalil Emi spored men si te haresva i se e opital da te vpe4atli po toq nachin.I kato gledam e uspql de..
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Абе момчето ти е дало мноо ръчка, не му се ядосвай. Просто др. път като излезете му кажи да не бърза толкова, щот няма смисъл. Хубавите неща бавно стават (за кой ли път вече го казвам ). Явно мно яко се е зарибил по тебе, в тва няма нищо лошо

Град
    Там, където е сърцето...
    Ми то зависи от човека.Ако е по-освободен, може би просто си е такъв. Явно е искал да ти покаже какъв е и че ще ти е хубаво с него. Пък и по-добре тъй, отколкото да сте стояли без да правите нищо, нали?!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Еми като не ти харесва да прави това му кажи Все пак е била първа среща и той от каде да знае дали ти харесва или не
    just a kid۵

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Абе момчето ти е дало мноо ръчка, не му се ядосвай. Просто др. път като излезете му кажи да не бърза толкова, щот няма смисъл. Хубавите неща бавно стават (за кой ли път вече го казвам ). Явно мно яко се е зарибил по тебе, в тва няма нищо лошо
    Мда съгласна съм!Радвай се!
    [size=7][b][u]fosse cos

ами ти сама ще разбереш след време!!!....то ще си проли4и какво иска..ако бърза за секс зна4и те използва ако не те насилва зна4и те харесва

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Абе според мен е прибързал щото иска да му пуснеш. Надявам се че не е така, но според мен е това.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ами ти сама ще разбереш след време!!!....то ще си проли4и какво иска..ако бърза за секс зна4и те използва ако не те насилва зна4и те харесва
    И ти се появи като един шибан слънчев лъч
    Цял ден та чакам

Според мен се гаври с тебе. Не мисля, 4е е редно да се занимава666 с него
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си