.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на Qnchety

Как да го накарам?

Утре на мойта най добра фр майка й и баща й са на сватба и ще се върнат час вдруги ден, а сестра й е на имен ден. И тъй като тя остава сама иска да ида да спа у тях. Попитах баща ми дали може да и да да спа у тях а той ми каза: "А защо тя не доде да спи у нас" . Но ние си имаме мн готини планове за нея вечер и ше ни е мн по готино у тях. Тя моля ви кажете ми как да го накарам да ме пусне [-o< ???

Споко... той ще те кара да му пуснеш не бой се
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Чек че ви обърках вече
    Ми нз кво да му кажеш
    Кажи му че ше има парти или нз там кво...тряя лъжеш понякога зада успееш
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Град
    Ямайка:)
    Аз мисля, че е по-добре да си му кажеш истината какво ще правите. Обясни му кви са ви плановете и му кажи, че няма да може да сте у вас. При мен тва има най-голям ефект.
    Иначе ако мислиш, че така няма да стане измисли някоя по-достоверна лъжа :P .....
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Мега фен
    Град
    София
    Ами направи нещо эа да му се подмажеш....не мога да ти кажа какво,но предполагам че на теб все нещо ще ти хрумне
    А и като го помолиш па бъди СПОКОЙНА и МИЛА!!!!!!!!!
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    sofia
    emi ne e trqbvalo da kazva6 4e tehni nqma da sa tam...edinstveiq variqnt e da kaje6 4e baba i 6te e tam za da ne ste sami...pri mene vur6i rabota...
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Супер фен Аватара на Sarabi
    Може да му кажеш, че майка й и баща й са я оставили там за да не влезе някой крадец или някоя тъпотия от това естество, и че нея я е страх да остане сама цяла нощ в апартамента, ноооо трябва да седи там... куче пазач .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Може да му кажеш, че майка й и баща й са я оставили там за да не влезе някой крадец или някоя тъпотия от това естество, и че нея я е страх да остане сама цяла нощ в апартамента, ноооо трябва да седи там... куче пазач .
    Хе-Хе къртиш... направо цял психолог! Че и с въображение. Добър съвет. Евала! =D>
    To live, is to suffer. To survive, that's to find meaning... in the suffer.

Веднъж помолих майка ми да спя в приятелката си която живее в съседния блок ... приятелката ми беше у нас и тя я помоли майка ми моментално каза НЕ, тъй като преди това я бяха уведомили, че ще бъда преместена в друго училище... и ми беше страшно ядосана
    и както казах каза моментално НЕ но имах навика всичко да обръщам на рев и караници като не ме пуска някъде са подходих по друг начин започнах да я гушкам да я целувам и да и се моля и тя се размекна мойта мама и накрая се съгласи...
    подкупих я с разни неща от сорта "ще измия чиниите" и разни такивА
    сигурно сте чували "блага дума железни врати отваря"

Мега фен Аватара на koalka
    Ми, говори с него още няколко пъти и се опитай да го навиеш.Ако не стане-нека тя да дойде у вас.Важното е да не е сама, нали?

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ми, говори с него още няколко пъти и се опитай да го навиеш.Ако не стане-нека тя да дойде у вас.Важното е да не е сама, нали?
    Важното е момичето което е пуснало темата да не си е в тях Ми кажи на Баща си че момичето я е страх да есди сама

Елате у нас,ще пием по ракия !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си