- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещичко за бала...
i na men maika mi kaza 4e trqbva da sam s 4orpoga6nik za6toto tova bilo oficialnq ve4er no az ne smqtam 4e trqbva osobeno i4e i az 6te sam s otvoreni obuvki sandali de![]()
ami po-dobre bez
nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!
zashto ne si napraish nqkoi hubav pedikur i posle ne si epilirash krachencata shte stane super nqma smisal ot chorapi i chorapogashti samoo da se potish i da ti padat
Айде и аз да си кажа мнението![]()
1) чорапи/чорпогащник със сандали е и смешно и грозно!
2) вече е топло и предполагам, че ще ти е горещо с чорпогащника
3) след като сандалите са ти с камъни, който те убиват не мислиш ли, че има гооооляма вероятност те да скъсат чорпогащника? И ако
това по някаква случайност стане ще бъде доста неловко за теб
![]()
Tova taka ili ina4e 6te go napraviaПървоначално написано от dobrichkata
![]()
Ina4e si vzeh silikonovi 4orapi i ako ne e grozno sas sandalite 6te gi sloja, a ako mi stane toplo i neudobno gi svalqm![]()
незнам от къде си, но в Шумен има да се продават специални чорапогащници за сандали, тоест без ограничител. някъде към 6 лв. саПървоначално написано от Sladkata_Nansi
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Mi ne sam ot Shumen,no tarsih takiva 4orapoga6tnici i ne mojah da nameria.KaraiПървоначално написано от _[LiFe-StiLe
![]()
Като си с отворени отпред сандали как може изобщо да си помислиш да си с чорапи / чорапогащник?! МНОГО е грозно и нелепо, чорапогащниците са само за затворени обувки!! НЯМА как да не е грозно с чорапи и сандал, винаги си личи, а и за какво ти е тоя педикюр като му плеснеш един чорап отгоре!
Абе между другото и на мен ми падат жестоко тия чорапи - 10 метра извървявам и са се смъкнали доволно много. Кофти е :/Първоначално написано от Barbie
Saatana vittu perkele hate crew!
И как ще си личи като няма ограничител и чорапогащниците са супер нежни и фини. Питай който искаш възрастен и ще ти каже, че официална обувка не се носи на бос крак, пък и ако роклята ти е къса е адски грозно да се пуснеш по голи баджаци, било то и на стегнатитеПървоначално написано от ultra
![]()
Майка ти е права за ве4ерната рокля и 4орпога6ника по принцип. Зна4и ако не иска6 да си с 4орапога6ник си купи силиконови 4орапи. Аз на моя бал бях без 4орапи и със сандали, но роклята ми бе6е дълга и не се вижда6е много освен голямата ми цепкаПървоначално написано от Sladkata_Nansi
А на бала на приятеля ми роклята бе6е до коленет и хи4 не върве6е да съм официална и боса наистина. Ина4е ако се притеснява6, 4е може да си хлъзгат сандалите с 4орапи има специални не6та за такива слу4аи със силиконови топ4ета и е перфектно направо!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."