.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Guest
    i na men maika mi kaza 4e trqbva da sam s 4orpoga6nik za6toto tova bilo oficialnq ve4er no az ne smqtam 4e trqbva osobeno i4e i az 6te sam s otvoreni obuvki sandali de

Град
    Pleven
    ami po-dobre bez
    nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!

dobrichkata
    Guest

shto ne taka

zashto ne si napraish nqkoi hubav pedikur i posle ne si epilirash krachencata shte stane super nqma smisal ot chorapi i chorapogashti samoo da se potish i da ti padat

Айде и аз да си кажа мнението

1) чорапи/чорпогащник със сандали е и смешно и грозно!

2) вече е топло и предполагам, че ще ти е горещо с чорпогащника

3) след като сандалите са ти с камъни, който те убиват не мислиш ли, че има гооооляма вероятност те да скъсат чорпогащника? И ако
    това по някаква случайност стане ще бъде доста неловко за теб

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete

Re: shto ne taka

Цитирай Първоначално написано от dobrichkata
    zashto ne si napraish nqkoi hubav pedikur i posle ne si epilirash krachencata shte stane super nqma smisal ot chorapi i chorapogashti samoo da se potish i da ti padat
    Tova taka ili ina4e 6te go napravia

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Ina4e si vzeh silikonovi 4orapi i ako ne e grozno sas sandalite 6te gi sloja, a ako mi stane toplo i neudobno gi svalqm

Голям фен
    Град
    _SilencE_

Re: Нещичко за бала...

Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi
    Абе хора /и най-вече момичета/, чудя се на бала си да бъда ли с чорапогащник Майка ми ми казва, че официалната вечер и рокля изискват чорапогащник, на пък ще съм със сандали и няма ли да е малко грозно Съветчета?
    незнам от къде си, но в Шумен има да се продават специални чорапогащници за сандали, тоест без ограничител. някъде към 6 лв. са
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete

Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]
    Абе хора /и най-вече момичета/, чудя се на бала си да бъда ли с чорапогащник Майка ми ми казва, че официалната вечер и рокля изискват чорапогащник, на пък ще съм със сандали и няма ли да е малко грозно Съветчета?
    незнам от къде си, но в Шумен има да се продават специални чорапогащници за сандали, тоест без ограничител. някъде към 6 лв. са
    Mi ne sam ot Shumen,no tarsih takiva 4orapoga6tnici i ne mojah da nameria.Karai

Guest
    Като си с отворени отпред сандали как може изобщо да си помислиш да си с чорапи / чорапогащник?! МНОГО е грозно и нелепо, чорапогащниците са само за затворени обувки!! НЯМА как да не е грозно с чорапи и сандал, винаги си личи, а и за какво ти е тоя педикюр като му плеснеш един чорап отгоре!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    otnosno 4orapite sas silekonovite lenti ne vi li padat?Na men stra6no mnogo mi padat i samo sas jartieri moga da gi nosq ina4e nestavat
    Аз нося само чорапи със силикон (чорапогащи не обичам), но никога не са ми падали. Мъничко може да се смъкнат, но си ги оправям... Как така падат?
    Абе между другото и на мен ми падат жестоко тия чорапи - 10 метра извървявам и са се смъкнали доволно много. Кофти е :/

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    според мен е хубаво да си с чорапогащник или чорапи. те придават много по-красив вид на самия крак. а това, че си със сандали, не се бърка, стига чорапите да нямат ограничител отпред. аз самата ще съм със чорапогащник. грозно е да се пуснеш на бос крак, поне според мен. но зависи на теб как ти е по-удобно.
    Аз пък мисля,че е грозно сандал и на края на пръстите да си личи чорапа...
    И как ще си личи като няма ограничител и чорапогащниците са супер нежни и фини. Питай който искаш възрастен и ще ти каже, че официална обувка не се носи на бос крак, пък и ако роклята ти е къса е адски грозно да се пуснеш по голи баджаци, било то и на стегнатите

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена

Майка ти е права за ве4ерната рокля и 4орпога6ника по принцип. Зна4и ако не иска6 да си с 4орапога6ник си купи силиконови 4орапи. Аз на моя бал бях без 4орапи и със сандали, но роклята ми бе6е дълга и не се вижда6е много освен голямата ми цепка А на бала на приятеля ми роклята бе6е до коленет и хи4 не върве6е да съм официална и боса наистина. Ина4е ако се притеснява6, 4е може да си хлъзгат сандалите с 4орапи има специални не6та за такива слу4аи със силиконови топ4ета и е перфектно направо!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си