- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дискотека
колко често обичате да ходите на диско?аз лично не обичам всяка седмица както някой мои пр правят а обичам по специални случай.да,наистина ми харесва по рядко,но като отида се разбивам! \/
Аз пък не обичам дискотеки. Незнам защо.![]()
Предпочитам "хоум парти".
Me tooПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Az po edno vreme predi niakolko godinki izlizah vsiaka sedmica, no sega vaob6te ne mi se izliza.Ama hi4.E v sriada izlizah i se razcepih mn zdravo \/ Ama se slu4va ve4e riadko da izlezna-prosto ne mi se izliza na diskoteki.
Me fourПървоначално написано от Lake_bodom
Аз пък обичам дискотеки - особено с хубава музичка. Обичам да танцувам и винаги прекарвам чудесно. Тук, в Милано, дискотеките не ми допадат - липсват си ми СофийскитеНо пък като си дойда в София все не сварвам да ида на дискотечка, понеже се чудя какво първо...пък и приятелят ми не обича да ходи по дискотеки...уж
Смятам лятото обаче да си наваксам.
![]()
(Иначе и хоум партитата определено имат своя чар.)
Не посещавам такива заведения. Случва се...когато се налага да нахълтаме в някое такова или когато сме си резервирали дискотеката
Грозна гледка - Наркомани, фашони, педераси и дебели разголеми курви
Първоначално написано от Анонимко
Ам...на повечето места наистина е така...особено в нашата лясковска Олимпия, която ми идва да я съборя =]
Ако дискотеката е хубава и пускат яка музика бих отишъл.
Но нещо няма такива места....
хъхъ..
Не ходя на такива места. Даже вече 3 години не съм ходил![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
дискотека съкс хард.
в клубЪ вече е друго нещо.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Бих каэала ,че и аэ съм така \Първоначално написано от CooL^GirL^^^
/
[size=7][b][u]fosse cos
и аз съм така, особено важно е компанията да е якаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Години наред бях дискотечна мебел. Но взе да ми писва. Предпочитам да отида в някое заведение, в което мога да си чуя приказката. Взех да ходя по- често и на караоке, весело е. Не съм ходила на диско от лятото, и честно казано, не ми се и ходи толкова... Находила съм се.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.