- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- iskam da si go vurna... pomognete!!!
postapih malko glupavo znam, no vsichko koeto pravq e ot lubov.. i eto kakvo stana: prez poslednite 2 sedmici toi se durje6e mnogo studeno sus men, ni6to ne mi spodelq6e, ne me celuva6e, ne me pregry6ta6e... { a tova me naranqvashe mnogo} ii nakarah edna moq priqtelka da po4ne da si pi6e s nego v mIRC ... i tq go pita ima li si priqtelka, a toi i otgovori 4e ima, no skoro 6tql da ostava ergen... normalno be6e da mu go kopiram tova i da go pitam kakvo zna4i ii toi se qdosa mn ii vika az da ne sum ti zatvornik da me sledi6 i t.n.{ a az izob6to ne sum iskala da go sledq, prosto mn me interesuva6e kak 6t eotgovori na vaprosa} ii toi kaza KRAI na vsi4ko.. ot togava vsi4ko se promeni ... sled tova si pisahme ii toi kaza 4e sum bila nai-stisnatiq 4ovek koito poznavali to za6to za6toto toi vinagi mi pla6tal vav kafetata { a az ot 1 mesec ve4e sama si pla6tah) tova adski mn me obidi za6toto sum mu davala pari na zaem kogato mi poiska i ne samo na nego... no i tova prostih!sega na 1 mai me vze s nego v gorata na piknik prekarahme neveroqtno a v4era si pisahme i mu kazah 4e mi lipsva adski mnogo i toi kaza 4e e vzel re6enie i 4e smqta taka kato priqteli 6etli sme da se uvajavame i tursim mnogo pove4e... a az ne iskam da sme priqteli.. i takam kum vaprosa- molq vi pomognete mi mislq 4e imam 6ans da sum pak s nego sig sum 4e me obi4a o6te kajete mi ak da si go vurna ne moga bez nego vseki mi kazva 6te si nameri6 drug, no az ne siakm drug iskam samo nego toi e perfektniq za men... sujalqvam 4e vi zanimavam s moite gluposti ii blagodarq na tezi koito 6te otgovorqt ili pone sa pro4eli tova koeto napisah... 6et se radvam ako mi pomognete![]()
гЛедАм лУнАтА-вИждАм тЕб,
гЛедАм зАлЕзА-вИждАм тЕб,
гЛедАм зВеЗдИтЕ-вИждАм тЕб...
аЕ дА тИ e*а мАйКаТа бЕ -
мРъДни мАлкУ {{{}}}