.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

СъНиии
    Guest

Моля помогнете

Эдравеите!Энам ,че ви е досадно,эащото съм поредната която ви эанимава с проблемите си и иска съвет...!Но нека теэи ,на които им е неприятно да не пишат раэни циниэми,а просто да эамълчат!
    Е проблемът е следния:
    Эапоэнах се с едно момче преди около 3-4 месеца!Теэи месеци эа мен бяха много мъчитеблни-не спрях да мисля эа него,да го сънувам и тн!Много ме привлича -и не само фиэически!Эапоэнахме се на тренировки,всъщност той ми е трениор...с 6 години е по-голям от мен,но мисла че това не е чак толкова голяма раэлика -хихи все пак и двамата сме млади
    Та преэ това време мислих само эа него във всяка една секунда....неэнам как да го спечеля,эащото мисля че има приятелка,но не съм сигурна..!въпреки всичко кажете ми как да му привлека вниманието ,като се има в предвид раэликата в годините -аэ съм на 16!
    Благодаря ви много предварително! И моля помагаите эащото съм много влюбена , а го виждам всяка седмица

Zdr

Mi kakvo da ti kaja.Ponqkoga 4ovek nemoje da polu4i tova ,koeto iska.Ti naistina li haresva6 tova mom4e.Pomisli si za vsi4ko.Vse pak ima i drugi mam4eta .Edin savet ot men :
    Kakvoto i da stava vinagi se bori i nikoga nepla4i!!!

Ако си има приятелка просто забрави за него. Отговори си дали наистина го харесваш толкова много, или е временно увлечение. Лично според мен една такава връзканяма бъдеще, но това е само моето мнение. Ти сама решаваш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

СъНиии
    Guest
    Ами да -определено найстина го харесвам..!Аэ попринцип не се влюбвам лесно...даже не ми се е случвало много пъти!Но пък стане ли е много мъчително и не си отива лесно......
    моля ви даите ми някакви съвети

СъНиии
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от I_Love_Spaghetti!
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Ми аз ти предлагам да го залепиш с локтаит за гарба си така няма каде да избяга
    Когато прочетох името ти, те помислих за някакъв изпаднал пенсионер, дошъл да се прави на умен. Но сега те видях от друга светлина. Ти си идиот с пенсионерско чувство за хумор. Прегледай се.
    благодаря ви !!!!!!

parvo razberi dali si ima priqtelka,ako nqma deistvai ako ima po dobre se otkaji

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Лично според мен една такава връзканяма бъдеще, но това е само моето мнение.
    Виж сега до няк1де си права... се пак 6 години не са никак малко, но се пак ако има нещо между тях, което много се с1мнявам годините не им представляват проблем..

К1м Авторката на Темата :
    Ми ще ти кажа само едно... на мене с мойта приятелка разликата ни е 5 години.. но се познаваме от близо 3 години се пак...
    Ти си вади изводи както каза Алекс временно увлечение ли е или наистина го харесваш толкова силно..

Мега фен Аватара на koalka
    6 години са доста голяма разлика...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Виж сега до няк1де си права... се пак 6 години не са никак малко, но се пак ако има нещо между тях, което много се с1мнявам годините не им представляват проблем..

Ми ще ти кажа само едно... на мене с мойта приятелка разликата ни е 5 години.. но се познаваме от близо 3 години се пак...
    Ти си вади изводи както каза Алекс временно увлечение ли е или наистина го харесваш толкова силно..
    Съгласна съм!!!!
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum

Съгласна съм!!!!
    Аз Също

Съгласен съм и с двамата. Както винаги де :>
    Но ще добавя само ... годинките понякога са от значение за средата, в която се движите. Ако не се набива много на очи тия 6 годинки , няма да имате проблем. Приятели, близки , роднини... няма да има проблем. Ама ако той е на 20 а изглежда на 30 ... не мислиш ли, че поне малко биха се позамислили.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    6 години са доста голяма разлика...
    зависи.... ако жената е примерно на 22, а мъжът - на 28 няма никакъв проблем, но в нейния случай не е така, защото е само на 16. Според мен трябва да го забрави и да се запознава с повече свои връстници, но пък като се замисля, момчетата на 16 са пълни идиоти... ясно ми е защо се е влюбила в по-голям мъж...

Супер фен
    Според мен е невъзможно да сте заедно!Точка!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

:)

Godinite nikoga ne sa problem!Problema e v tova dali i dvamata se privli4ate edin kum drugDosta interesna situaciq,predstavqm si kakvo 6te stane,kato mu kaje6:P

Prinz Poldi

www.fresh-toni.org

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от anti-social
    но пък като се замисля, момчетата на 16 са пълни идиоти
    Ей, anti-social, аз съм на 16 ... и не се смятам за идиот! Случва се понякога да изпростея, но ... на кой не се случва? С моето момиче сме от 8 месеца и давам всичко най-добро което мога. Та, и мен ли ще ме наречеш пълен идиот??
    To live, is to suffer. To survive, that's to find meaning... in the suffer.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си