- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Taka narechenite "palaski"
Zdraveite ! Iskam da vi popitam vie imate li taka narechenite "palaski" i ako ste imali.. kak ste uspqli da se preborite s tqh i dali znaete nqkakyf efikasen nachin za tqhnoto premahvane,po-vyzmojnost da e byrz.Problemyt mi e che az ne sm debela, no imam palaski(koito dosta me pritesnqvat) i malko koremche...
Blagodarq vi predvaritelno
![]()
ами ограничавай се малко и ще се махнат, както и коремът
Спорт му е майакта![]()
Sport milichka tva e nachina.Iska6 barzo ama nqma takiva ne6ta.Trqbva postoqnstvo i trud.Otiva6 v nqkoe fitnesche i pochva6.Aide uspeh![]()
zdr. ami az do sq za moq raost sam nqmala takava napyst,no sam 4uvala 4e se premahvat s koremni presi,no ne kato obiknovennite a prvij dvijeniqta na lqvo i na dqsno bilo malko trudni4ko probvai ako iska6
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Да, съгласна съм-спортът е единственият на4инА разбира се и малко пове4ко ограни4ения с храната
Успех
![]()
Без правилно хранене спорта е безмислен. Виждал съм хора да свалят много с правилно хранене и без хвалените аеробни тернировки (тичане, каране на колело). А колко дебелани въртят педалите на велоергометрите ...
Оптимираш храненето. Спорта помага. КОмбинация от двете е най-добре.
съгласна съм ! Със спорт ще ги махнеш ,но беэ съмнение ти трябват и малко огланичения-например спри сладкото эа един месец и 100% ще се пребориш с паласкитеПървоначално написано от mid_get
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
То човека си го написа ама след теб още 10 пубера ще напишат, че 'спорта му е майката' и разни такива глупости, вобще като не се разбира не знам защо се пише, сигурно трупат мнения хорицата..Първоначално написано от Ниго
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
имах малки издутинки приличащи на паласки... и почнах да ходя на фитнес ... вече 2ри или 3ти месец ходя... предимно коремни правя и на колелото и сега всичко ми е стегнато талията и коремчето.... много съм доволна!
Коремни преси!
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Blagodarq vi za syvetiteot 2 dena sm na dietka.. po-tochno ne qm hlqb,sladko i pyrjeno.. za sega vyrvi dobre.. i prava koremni presi sutrin i vecher.. dano da ima po byrz efekt
Haide ako nqkoi oshte neshty moje da kaje po temata da pishe
![]()
Коремните преси може от сега да ги спреш..Първоначално написано от Cvetkaaa
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Ами пий повече течности,ограничи се малко с яденето и спортувай повечко.
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
az nqmam palaski oba4e se mahat s kardio tova zna4i hvashtash giri4ki i po4vash da se naklanqsh v dvete strani vstrani i taka i ne qdesh sladko tova e
Това е тоооочно кардио да знаешПървоначално написано от oriental girl
![]()
![]()
![]()
palaski i korem se mahat s vartene na obrach.... okolo krusta... + ograni4enoto hranene....