.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Cvetkaaa
    Guest

Taka narechenite "palaski"

Zdraveite ! Iskam da vi popitam vie imate li taka narechenite "palaski" i ako ste imali.. kak ste uspqli da se preborite s tqh i dali znaete nqkakyf efikasen nachin za tqhnoto premahvane,po-vyzmojnost da e byrz. Problemyt mi e che az ne sm debela, no imam palaski(koito dosta me pritesnqvat) i malko koremche... Blagodarq vi predvaritelno

Голям фен
    Град
    по морето

Re: Taka narechenite "palaski"

ами ограничавай се малко и ще се махнат, както и коремът

Спорт му е майакта

Guest
    Sport milichka tva e nachina.Iska6 barzo ama nqma takiva ne6ta.Trqbva postoqnstvo i trud.Otiva6 v nqkoe fitnesche i pochva6.Aide uspeh

Голям фен
    zdr. ami az do sq za moq raost sam nqmala takava napyst ,no sam 4uvala 4e se premahvat s koremni presi,no ne kato obiknovennite a prvij dvijeniqta na lqvo i na dqsno bilo malko trudni4ko probvai ako iska6
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Да, съгласна съм-спортът е единственият на4ин А разбира се и малко пове4ко ограни4ения с храната Успех

Ниго
    Guest
    Без правилно хранене спорта е безмислен. Виждал съм хора да свалят много с правилно хранене и без хвалените аеробни тернировки (тичане, каране на колело). А колко дебелани въртят педалите на велоергометрите ...
    Оптимираш храненето. Спорта помага. КОмбинация от двете е най-добре.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Да, съгласна съм-спортът е единственият на4ин А разбира се и малко пове4ко ограни4ения с храната Успех
    съгласна съм ! Със спорт ще ги махнеш ,но беэ съмнение ти трябват и малко огланичения-например спри сладкото эа един месец и 100% ще се пребориш с паласките
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Ниго
    Без правилно хранене спорта е безмислен. Виждал съм хора да свалят много с правилно хранене и без хвалените аеробни тернировки (тичане, каране на колело). А колко дебелани въртят педалите на велоергометрите ...
    Оптимираш храненето. Спорта помага. КОмбинация от двете е най-добре.
    То човека си го написа ама след теб още 10 пубера ще напишат, че 'спорта му е майката' и разни такива глупости, вобще като не се разбира не знам защо се пише, сигурно трупат мнения хорицата..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

имах малки издутинки приличащи на паласки... и почнах да ходя на фитнес ... вече 2ри или 3ти месец ходя... предимно коремни правя и на колелото и сега всичко ми е стегнато талията и коремчето.... много съм доволна!

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    nqmam.. na men kokalite mi star4at

Голям фен
    Коремни преси!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Cvetkaaa
    Guest
    Blagodarq vi za syvetite ot 2 dena sm na dietka.. po-tochno ne qm hlqb,sladko i pyrjeno.. za sega vyrvi dobre.. i prava koremni presi sutrin i vecher.. dano da ima po byrz efekt Haide ako nqkoi oshte neshty moje da kaje po temata da pishe

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Cvetkaaa
    Blagodarq vi za syvetite ot 2 dena sm na dietka.. po-tochno ne qm hlqb,sladko i pyrjeno.. za sega vyrvi dobre.. i prava koremni presi sutrin i vecher.. dano da ima po byrz efekt Haide ako nqkoi oshte neshty moje da kaje po temata da pishe
    Коремните преси може от сега да ги спреш..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ами пий повече течности,ограничи се малко с яденето и спортувай повечко.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

az nqmam palaski oba4e se mahat s kardio tova zna4i hvashtash giri4ki i po4vash da se naklanqsh v dvete strani vstrani i taka i ne qdesh sladko tova e

Ниго
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от oriental girl
    az nqmam palaski oba4e se mahat s kardio tova zna4i hvashtash giri4ki i po4vash da se naklanqsh v dvete strani vstrani i taka i ne qdesh sladko tova e
    Това е тоооочно кардио да знаеш

_LaDy_NigHT_
    Guest
    palaski i korem se mahat s vartene na obrach.... okolo krusta... + ograni4enoto hranene....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си