Голямо невежество от моя страна, но каква е точната разлика между двата специалиста /мисля че единият е по-скоро "лекар", а другият "учен" ако мога така да се изразя.../ Към какъв по-точно трябва да се обърне човек ако...хм, не знам точно как да се изразя. Ако имам невроза и леки признаци на депресия, кой от двамата ще ми изпише медикаментозно лечение /антидепресанти/ Не ми казвайте, че си внушавам, защото преди години съм се подлагала на такова лечение, но не помня специалиста, не бях баш на себе си тогава... Та беше доста успешно, но не знам към кого да се обърна сега. Онази лекарка... кабинета и беше в лудницата, честно, много ме беше страх като ходих, понеже лудите деца си ходеха спокойно около мен, докато чаках и направо се побърквах като ги гледам /аз не бях откачена, просто малко лабилна и депресирана/ Мисля, че става дума за ПСИХИАТЪР, нали така... Оф, не знам вече, трябва ми специализирана помощ по-скоро, защото емоционалната ми лабилност вече се отразява на физическото ми здраве...Ако някой знае нещо, ако сте се подлагали на психотерапия и т.н. моля да ми пишете на neponosimo_dete@abv.bg , знам че ще има глупави писма и не ми пука, това не е основният ми майл, просто знам, че ако някой се е подлагал на терапия едва ли би го споделил охотно във форум, затова давам майл, дано някой пише нещо съществено...