.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

силикон в продуктите за коса

наскоро 4етох в една статия, 4е в пове4ето продукти за коса се садъжа силикон, които образува тъник слой върху косъма. така той изглежда здрав (защото силикона залепя цъвтежите) оба4е всъщност не е. лошото е 4е силикона се натрупва с всяко следващо миене и така дори и да правите маски на косата си полезните вещества не могат да стигнат до нея. пък и се запушват порите на кожата на главата. вие 4ували ли сте нещо по тоя въпрос ?

ох това бях аз

az ne sbm chuvala takova neshty ...
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    i az ne sym 4uvala
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Повече от фен
    i az ne sam chuvala

Even heaven is hell without you

Повече от фен
    Az sa6to ne sam.Zvu4i mn gadno.

Guest
    Mojete li da mi kajete nqkakvo sredstvo maska li 6te e ili dr mazilo za sg1stqvane na kosata [-o<

Град
    sedmoto nebe
    za sg1stqvane na kosa znam samo 4e ili moje da q d1rji6 izvestno vreme k1sa,za6toto kato q podstrigva6 se sg1stqva i stava po zdrava...no vse pak e gadno da si q izbr1sen6,6tot se pak za momi4e...ili ima i drug variant...da ideq da ti q sg1stqt,no e dosta po sk1pi4ko,p1k i na nqkoi im se struva dosta kofti tazi idea...
    Admin-Coki:
    огромен аватар.

/забрана за ползване на такъв!

Guest
    Da, chuvala sym tozi fakt za silikona v produktite sa mosa! Naprimer taka prehvalenite kristali za kosa sa pylni sys silikon. I na vseki mu izlejda, che kosata sled izpolzvaneto na kristali e meka, gladka, zdrava i blestqshta, no uvi... istinata e, che prosto golqma chast ot nacyftqlata kosa e prilepnala za kosuma, i cyfteja prosto ne se zabelqzva, a suhite kraishta sa obviti s tynyk sloi silikon! No tova opredeleno ne pravi kosata po-jiznena i zdrava! No vse pak... jenska sueta- prodyljavame da gi polzvame!

ето един линк към друг форум, където вси4ко е обяснено много добре ... само 4е е на немски
    http://forum.gofeminin.de/forum/chev...TET-RECHT.html

ami 4estno kazano......... to ve4e v po4ty si4ko ima silikon... ni6to 4udno............ nqkoq ot pevicite i v kosata da ima siikon ili v liceto da i opuva bru4kite........

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Mojete li da mi kajete nqkakvo sredstvo maska li 6te e ili dr mazilo za sg1stqvane na kosata [-o<
    лак за коса ама пръскай по-много зада има ефект

Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    лак за коса ама пръскай по-много зада има ефект
    то4но това недей да го правиш. ина4е косата може да ти пада то4но от силикона, защото той запушва порите на главата и така кожата не може да диша. по-добре си мий косата с натурални продукти, предполагам 4е ще се сгъсти малко. и си прави маски с хума или тривитаминол.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си