- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какво добро или лошо нещо направихте днес за тялото си
![]()
![]()
mi malko me e srammmm
![]()
da si priznaq...ama ne napravih ni6to dobro to4no dneska
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
ядох китайско...![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Хубава тренировка, стабилно ядене и положителни емоции. Това ми е всекидневната програма.
Няма да казвам какво съм ял, да не ви прилошее![]()
Само да кажа, че течното рибено масло, което си купих било за кучета, ама пак е добро![]()
ми..днеска съм на една закуска цял ден.Възползвах се от това,4е нямах апетит и се отдадох на разходки.
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
обрасъл съм кат поп и щех да се къпа неска ма нещо ме мързи хаха![]()
Хе-хе, хайде сподели, едва ли е толкова страшно..Първоначално написано от Ниго
Като спорт днеска правих кардио (32мин. тае-бо)..
Като хранене си спазвах режима по план ( овесени ядки, печени свински паржоли, 8 яйца, 50гр. орехи, неограничено количество салата зеле+моркови+зехтин и като бонус хапнах и 50гр. слънчоглед)..
Айде утре ще е ВВ деня та ще гледам да хапна я оризец, я картофки .. сладко вече 2ри месец не съм близвал .. а дано се задържа поне още 1....
Та от около 3-4 години вече правя все хубави неща за тялото ми като се замисля ..... полуфабрикатите вече не си ги спомням как изглеждаха... чипсове-мипосове, солети и т.н. само като ги помириша и ми става лошо вече, кои знае и тях откога не съм ги пипвал.. сладко си позволявам веднъж на месец, понякога и по-рядко..
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Ами сега е 10:20 - хапнах си грейпфрут като закуска..ама и кока-кола да се събудя.май тва ще ми е до вечерта..трябва да излизам
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
zakusih...i pih 4ai sus zaharno v 2 sum na tanci...
![]()
Хапнах си една закуска от закусвалнята до нас,пих кафе и се чувствам прекрасноМалко по-късно ще потренирам и после излизам
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
МММ .. от вчерашния ден съм мн доволна. Ходих на маникюр, после на солариум и мн мн мн се разхождах с приятелки.
Днес .. за сега се наспах добре .. иначе пак тряя ходя на солариум и така.
За целия ден изядох 5 филийки на сандвичи със сирене,шпек и краставица най-отгоре.
Нищо хубаво не съм направила за него...![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
ми вчера не си сварих прясното мляко както трябва и сега съм си направила кафе с мляко и дано да не ми стане нещо на отделителната система от млекото.. хъхъ
А пък снощи, да ви се оплача, тате ме накара да ям сладко в 23ч вечертас кока кола
и едва съм заспала, и ся едва станах
(((((((((((
А пък добро - лакирах се, че от 3-4 дена си бях заебала хептен маникюра и си намазах пъпката със спирт и отгоре сложих кремец за лице
та надявам се в близкото бъдеще да ми се махне.
хах яка темичка :P
еми днес изядох едно редче шоколад...![]()
но сутринта преди училище си направих една сутрешна разгрявка![]()
лошо - отидох на солариум и забравих да се намажа... съвсем изключих за т'ва![]()
добро - направих си маска на лицето, косата и правих коремни преси... че с т'ва ядене дет' съм го отпрала напоследък (заради ПМС) трябва да се стягаме...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
lo6o-hapnah sladko,a uj sam na dieta
dobro- 250 koremni presi a ot utre i fitnes
Първоначално написано от ™G-Baby™
^^
Коремните ги прибави към лошото..![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
ами напоследък се стремя да правя повече добри неща,отдавна не съм яла тестени и захарни изделия,нищо мазно и пържено също![]()
ама само дето пуша ей тва не е мн хубаво![]()
Haha emii dnes.. pravih si maska na liceto oliushtih se(mahnah vseki vyzmojen kosym kadeto iamm ot vrata nadolo) hxaxhaxha ii qdoh dosta qgotki daje prekaleno![]()
![]()
![]()
![]()
ходих разцъках баскетядох киви и пих портокалов сок, а освен това и изпих 2 кофички айрян
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Хубаво:
Половин кофичка кисело мляко+Фитнес(туй на нестле)
Салатка от домати със сирене(без нищо друго)
Ябълка
Ексфолирах лицето и тялото
Обезкосмих се.
Лошо:
Два реда шоколад
Три или четири принцеси
Два Нестле сандвича
Две чаши кола
Три цигари и половина
Ъъъ тва е май.А от утре съм на диетка+по около час тичане.![]()
Az li4no se naqdoh kat prasence , opitah se da si mahna kosmite na krakata i po to4no nad kolenata , za6toto na dolo sum gi mahnal no me bole6e mn i se otkazahi vuob6te ne se gordeq s tova ...
![]()
i sega se 4uda ko da praq sled kato pod kapa4kata sum gi mahnal bez problemi no nad kapa4kata mai boli pove4e
![]()