.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    etka
    Guest
    mi mi mi dneska samo hubavi ne6ta qdoh pala4inki,koeto e hubavo za men 6toto mn gi obi4am, a rqdko qm trenirah, vzeh si du6, mazah se s nqkvi anticelulitni mazila pravih si cqlostno po4istvane na liceto + maska iii sega pak 6te si vzema du6, 6te se eksfoliram, 6te se namaja s liubimoto losion4e i 6te spq kato bebe :P

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Лошо: Наплюсках се като свиня на обяд и то с манджа картофи и бекон,вечерях 2 пъти Ааа и на закуска ядох пица...ужас днес съм ебати прахосмукачката....добре че нищо не ми се лепи

Хубаво: Ходих на фризьор :P
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Ядох
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Като се замисля май повече са ми лошите неща Ядох пица, няколко бонбона на Nesttle, ъ ... цял ден едва помръдвах, ядох и пържени картофки и ... ягоди със захар ( нищо лично за ягодите, ама захарта ... )
    А добро ... не преядох на вечеря Правих коремни преси и тичах
    I'll be all you need and more ...

4ips i cqla sredna pica kak vi zvu4i dobro ili lo6o

Ниго
    Guest
    Половин килограм месо, 100 грама масло, 10 яйца, половин килограм зеле и една заквасена сметана.
    Една тренировка - набирания, мъртва тяга, лег, военна преса, трицепс, бицепс ренегадско гребане.

Лошо: мм оплюсках някво гадно плодово мляко май 150 грама и ме болеше корема. Съвсем съм отвикнал на такива работи.

Пих мноооооого вода \/
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Ъъъ..на закуска 7-8 палачинки(тънки и малки),на обяд 1 "моцартова топка"(май така се казваше),1 сладолед и едно доста дебело парче козунак..а добро: измих си косата ии играх малко волейбол по физ

tancite smqtat li se za dobro ne6to za tqloto da re4em 4e da
    a lo6o-udarih se mn zlobno

Guest
    emi hodih na fitnes 2-3 4asa a sled tva se naqdoh kat svinq xaaxaxaxaxxa izkypah se ,navalq me dyjda (povtorno kupane) ...

Емз бягаш след един рейс ахаха ,после и за да не закъснея,после си купих коланче ,изпих 2 литра вода ,спах след обяд .
    Изядох един ход док и пуших
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Ниго
    Guest
    Стабилно хранене - месце, яйца, малко бадемки, едни ягоди сутринта (на третата се отказах баси пластмасовите). Леко щанги, после следобяда плуване (отчайваща липса на каки и девойки - тоест бях концентриран).

Лошо - оправих една Холидейка (от 2 години не бях виждал), поразах се кофти на пръста. И до момента съм изпил само 3,5 литра вода.

Guest
    Dobro: 20 min kardio, uprajneniq za kraka i korem + uprajneniq s giri4ki (po 3kg... momi4e sum vse pak )
    qdoh salata, 4ere6i i qgodi

lo6o: izqdoh polovin 4iniq kus-kus

ами първо лошото : бях на кино и там си взех едно средно меню (кола и пуканки)....изядох 1 еклер
    доброто"ядох супа,много череши и направих 100 коремни преси и малка гимнастика
    общо взето съм компенсирала но моога и по добре!
    твърдо съм решила да почна здравословен на4ин на живот!

lo6o: qdoh kyrna4eta i se nalqx qko s kola
    dobro: bqx na trenirovki (4as i polovina)
    gore-dolu, ako sme optimisti mojem i da re6im 4e e kompensirano lo6oto :P

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Guest
    ми днес изпих мн кола, ядох 2 сладоледа бос, солети, тутки, пиле на грил, спах 5 часа следобяд, седя вече 1 час на компа, гледах мн телевизия, почти през целия ден седя и и това е като цяло днес
    Но вчера направих много. Бях на фитнес, на козметик, след като се изкъпах се намазах с лосиони и бла бла

Emi lo6oto e,4e qdoh edno desert4e,ama to be6e malko ,a i ne bqh qla sladko ot meseci.a i pih mnogo malko voda.
    Dobroto e,4e qdoh mnogo plodove i si napravih maska za lice.
    Този,който не цени това,което има,не го заслужава!

Град
    Някаде по Дунав
    Уж за добро,ама май само вреда на себе си.Не ядох нищо и само разходки
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Ми честно казано днес само добри неща за талото си правя.Ходих на фитнес,подстригах се малко и такива мити работи.

Искам да мога всичко да върна както тогава...с теб да бъдем пак

Град
    Narnia
    hhaha ami qdohh mn mn sladko dnes i vartqh obra4 za 5 minutki =D> =D>

Супер фен
    Град
    в килера
    Карах колело и изядох 1 купа череши.

Супер фен
    Правих секс и искачвах стръмни хълмове!Демек добро нещо съм направила!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

играх тенис

Guest
    Ходих на фитнес и се наядох като свинкя. След малко лягам да спя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си