- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 1viq vi put?
Ako imate jelanie razkajete za 1q si put, i tova koeto iskhate li be6e?
abe ima 10000000000 takiva temiiii porazgledai malko
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
Ми аз като бях по-малка си го представях като нещо невероятно...но не беше.Беше невероятна болка(най-голямата която съм изпитвала някога)Но разбира се то зависи от човека с който си, дали ще е достатъчно внимателен!Аз не сполучих но за сметка за това сегашният ми приятел е страхотен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ViVa La Sex!!!!
men me bole6e ne mn no mi se iska6e da izvikam spri,no razbira se ne sprqhme,be6e mn vnimatelen i.....az bqh otgore.Ne si go predstavqh taka
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
в някои сайтове за такива разкази се плащаПървоначално написано от ~~~
![]()
Еми... беше мн якоМожеше и по-яко де ама аз малко...
И леглото скърцаше и ме разсейваше, а баба ми от долу го е чула
![]()
Ами болеше. Ама зверски. По едно време даже спряхме, щото не издържах ве4е, разревах се. Ама и ние сме били прости - правихме го с някъв гнусен релефен презерватив и аз о4аквам да не боли!Смях!
А, да, и те4е много кръв.. И никой не свърши. Абе абсолютно гадно отвсякъде
![]()
Робинята на Quench
Нямах големи очаквания-да ми е хубаво, да не ме боли и прочие. за това си беше доста по-добре от моята предварителна нагласа. да речем сега като правя секс ме боли доста повоче от тогава. Изобщо-като за първи път беше супер. Естествено удоволствие за мен нямаше, но ми остана едно приятно чувство.