.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: 1viq vi put?

~~~
    Guest

1viq vi put?

Ako imate jelanie razkajete za 1q si put, i tova koeto iskhate li be6e?

abe ima 10000000000 takiva temiiii porazgledai malko
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Ми аз като бях по-малка си го представях като нещо невероятно...но не беше.Беше невероятна болка(най-голямата която съм изпитвала някога)Но разбира се то зависи от човека с който си, дали ще е достатъчно внимателен!Аз не сполучих но за сметка за това сегашният ми приятел е страхотен
    ViVa La Sex!!!!

Град
    Maina City
    Ne be6e towa koeto si misleh 4e 6te byde...daje po edno wreme mi pisna i si misleh abe toq nqma li da svyr6i we4e...no naistina zavisi ot 4oveka...i predi sym znaela no sega sym ubedena 4e tova ne6to trqbva da se pravi s liubov i ako e taka po-hubavo ot nego nqma

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    men me bole6e ne mn no mi se iska6e da izvikam spri,no razbira se ne sprqhme,be6e mn vnimatelen i.....az bqh otgore.Ne si go predstavqh taka
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Супер фен
    Град
    Мбабане

Re: 1viq vi put?

Цитирай Първоначално написано от ~~~
    Ako imate jelanie razkajete za 1q si put, i tova koeto iskhate li be6e?
    в някои сайтове за такива разкази се плаща

Еми... беше мн яко Можеше и по-яко де ама аз малко... И леглото скърцаше и ме разсейваше, а баба ми от долу го е чула

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Беше нормално и весело. Нищо особено. Леглото скърцаше, беше много жега, отвън се чуваше ужасна музика. Но моментът си заслужаваше, защото бях с човек, на когото държа.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен
    Град
    SF
    Ами болеше. Ама зверски. По едно време даже спряхме, щото не издържах ве4е, разревах се. Ама и ние сме били прости - правихме го с някъв гнусен релефен презерватив и аз о4аквам да не боли! Смях!
    А, да, и те4е много кръв.. И никой не свърши. Абе абсолютно гадно отвсякъде

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нямах големи очаквания-да ми е хубаво, да не ме боли и прочие. за това си беше доста по-добре от моята предварителна нагласа. да речем сега като правя секс ме боли доста повоче от тогава. Изобщо-като за първи път беше супер. Естествено удоволствие за мен нямаше, но ми остана едно приятно чувство.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си